Heel tevreden

Kwaliteit van het geleverde hout is goed, weinig kromming en netjes gezaagd/geschaafd. Snelheid van leveren en keuze in leverdatum is een dikke plus. Enige minpuntje is dat ik geen bevestiging kreeg een dag voor de levering, bleek achteraf in de spam te zitten.

Snelle, correcte afhandeling

Het bestellen was eenvoudig en de levering snel. Bij afhalen nauwelijks wachttijd. Super!

Fijn

Ik had dit keer maar een klein beetje hout nodig om twee moestuinbakken mee te maken. Ook voor deze kleine bestelling (€50) werd evenveel moeite gedaan als voor een grote. Bestelling stond keurig klaar, de medewerkers wederom allervriendelijkst. Heel fijn!

TOP!!

Zeer behulpzaam en kennis van zaken. Reageren snel op vragen via mail of telefonisch.

Netjes afgeleverd

Altijd goed

Al meerdere keren hout bestelt en zeer tevreden. Bestellen en dan geleverd krijgen op de dag dat je het wilt hebben of wanneer het uitkomt. Perfect gewoon.

Zeer handige site

Snel besteld en bij aankomst/afhalen goed geholpen

Vlotte service maar niet alle planken waren goed.

Vlotte +vriendelijke service maar niet alle planken waren goed: vlekken, ruwe plekken en beschadigingen bij 'mes en groef'. Omdat het om een interieur ging van een houten serre was het goed opletten welke kant ik kon gebuiken.

Alles lag keurig klaar volgens afspraak

Alles lag keurig klaar volgens afspraak. De medewerker hielp netjes mee de materialen in de auto leggen. Helemaal top.

Prima en vooral snelle service.

fijn geholpen

bestellen, afhalen en verwerken. prima!

Prima communicatie, snel geholpen.

Bestellen ging gemakkelijk, ophalen ook prima geholpen.

Snel

Hout niet netjes geschaafd

Bij het verwerken van het hout bleken zeker 3 planken niet mooi geschaafd te zijn, zelfs een met de vellen er half af Wel goed was de leveringsinfo, en snel en op tijd beschikbaar.

Goed bedrijf

Snel geleverd en hebben een goed product zwarte beits voor zweeds rabat delen

Uit het goede hout gesneden

Erg mooi hout voor een nette prijs. Ook de levering was precies op tijd. Ze zijn niet het aller goedkoopste, maar daarbij heb je wel zekerheid op goede qualiteit. Het is dit keer geen 10 omdat 1 balk niet helemaal goed geschaafd was aan 1 kant, maar de maten zaten ruim binnen de marge en het blijft een natuurproduct. De minder mooie kant werken we wel uit het zicht.

werd snel geholpen en de bestelling stond al klaar

Uitstekende en snelle service!

Bestellen was eenvoudig, vragen werden telefonisch keurig beantwoord. Levering op datum gemakkelijk af te stemmen. Tussentijdse updates wanneer goederen worden klaargezet en geladen. Perfect optijd afgeleverd.

snel en overzichtelijk bestel en uitlever proces

Helemaal top

Levering klopt en mooi op tijd, houtkwaliteit wel iets minder dan verwacht

Helaas was ongeveer 10% van de planken niet bruikbaar voor mij, vanwege barsten of te veel kleurverschillen, maar ik had gelukkig wat te veel besteld dus kwam toch nog net goed uit.

Snel, vriendelijk, goede kwaliteit!

Fijne vriendelijke professionele mensen, hout kwaliteit zeer goed!

Alles top

In 1 woord top gedaan

Mooi hout, nette prijs, vriendelijk personeel, top!

Mooie grote houthandel, maar ook met mijn ordertje werd ik snel en correct geholpen. Echte aanbeveling!

Snel geleverd en vriendelijke medewerkers

We hebben hout opgehaald en laten bezorgen. Beide keren snel en vriendelijk geholpen. Ze denken mee en is alles is netjes op maat gezaagd.

Dwarsweg 8

6716 BJ Ede

Over Douglas Hout

Douglas-Hout.nl maakt sinds 2012 het verschil met een compleet assortiment hout en accessoires, een grote voorraad én snelle levering. Vanuit het centraal gelegen Ede bedienen we particulieren, tuinspecialisten en groothandels in binnen- en buitenland. Wij leveren zowel standaard maten (2-6 meter) als maatwerk.