Laden reviews...
314 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen tonen betrouwbare service, snelle reacties en consistente kwaliteit. Veel klanten melden tijdige levering en vriendelijk personeel. Over het geheel genomen geven de ervaringen een solide en betrouwbare leverancier aan. De feedback geeft tevredenheid over prijs-kwaliteitverhouding en professionaliteit.
vlotte levering uit voorraad netjes op de goede plaats neergezet
15 May 2026
Ewoud
Langbroek
Bij aankomst de bon uitgedraaid, naar de heftruck chauffeurs gegaan koffie gekregen en de bestelling bij de auto afgezet TOP.
15 May 2026
Wout
Zevenaar
Tenneerste is Douglas Hout heel goed telefonisch bereikbaar tijdens openingsuren en krijg je meteen een 'echte' medewerker aan de lijn. Die was zeer vriendelijk en behulpzaam. Na het opsturen van de order kreeg ik een telefoontje met de vraag of ik de maten waarop ik de bestelde vlonderplanken wilde laten zagen goed had doorgegeven. Nee dus, ik had cm ipv mm gebruikt. Dankzij het kritisch doornemen van de order kwam dat snel naar boven waardoor veel ellende is voorkomen; heel goed gedaan!
13 May 2026
Theo
Netjes afgeleverd
12 May 2026
Berry
Ede
Dit is de tweede keer dat ik bij Douglas-hout bestel. Goede service en een mooi assortiment.
12 May 2026
Martin
Almere
top
11 May 2026
A.
LOCHEM
Telefonisch contact gehad voor speciale wensen en goed geholpen. De volgende dag (zaterdagochtend) kon ik het op maat gezaagde hout al ophalen. Klaar voor het weekend dus helemaal top!
Rienk
Houten
Voor het eerst hier besteld om een tuintafel te maken. Hadden alles op voorraad en netjes op maat gezaagd, voldoet prima.
Gerard
Vierhouten
Super service
PA
Veenendaal
Helder en duidelijk. Waar te parkeren, waar te melden, hoe bij te bestellen, en het wisselen van een houten paal ging als vanzelfsprekend. En dan ook nog mooi weer tijdens het afhalen.
Louis
Utrecht
Goede ervaring. Snelle levering, ook in het noorden van het land.
Carlijn
Haren
Heb Douglas planken besteld 2.2x10 cm 135 stuks, en daar waren er maar 80 van fatsoenlijk rest was zeer krom of gescheurd, vind het jammer ga hier niet snel weer bestellen Wil mijn beoordeling wel aanpassen als ik 30% van mijn geld terug krijg. Gr André.
Beveelt niet aan
Andre
Maastricht
Beste Andre,
Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat de levering snel was, maar jammer dat een deel van de Douglas planken niet aan je verwachtingen voldeed. Hout is een natuurproduct en bij Douglas kunnen lichte kromming of scheuren voorkomen, maar begrijpen we dat dit teleurstellend is wanneer een groot deel niet bruikbaar lijkt.
Bij een eventuele volgende bestelling kunnen we uiteraard (waar mogelijk) wat kritischer voor je uitzoeken.
Met vriendelijke groet,
Thomas van Douglas-hout.nl
De afspraken die we gewend zijn van Douglas hout.nl
iwan
Cothen
Vriendelijke mensenstem goede service
karel
Ankeveen
Ik heb veranda hout besteld en er zaten wat planken bij met beschadigingen. Dat hadden ze al gezien bij het verzamelen van mijn zending en er extra planken bij gedaan. Meedenken noem ik dat! Ik heb na deze klus weer hout nodig voor mijn schuur en schutting en het is al met 100% zekerheid dat ik dat weer hier zal bestellen! Een aanrader !
Leon
Barendrecht
Jaren terug alles voor een overkapping hier gehaald. Alles was toen rondom goed. Van houtkwaliteit en bewerking daarvan, losse materialen t/m levering. Ditmaal eerste kleine deel van nieuw project besteld, nu zelf opgehaald, en ook dat ging snel, duidelijk en de materialen (betonpoeren en kleinmateriaal) zijn van zeer goede kwaliteit en afwerking!
Sander
Doorwerth
Vandaag zijn mijn Douglas planken netjes verpakt en door een zeer vriendelijke chauffeur geleverd.
Nico
Lunteren
Goede kwaliteit en prijzen. Eenvoudig bestellen Snel geleverd
7 May 2026
Willem
Olst
Netjes verzorgd, zoals ik al zij altijd goed.
6 May 2026
Mick
Bennekom
Mooi hout en prettig te verwerken, maar de breedte van de (fijn-bezaagde) planken was helaas 195 mm ipv de verwachte 200 zodat de tussenruimte tussen de 10 delen van de vlonder groter werd dan berekend op basis van het assortiment. Maar wat de service en communicatie van de firma Douglas Hout betreft: ALLE LOF !
Cees
Arnhem
Werd goed geholpen, klantvriendelijk. Bij thuiskomst blijkt de gekochte plank van 4 meter lang niet 20 cm breed maar 19,5 cm. Dat is voor mijn boeiboord problematisch. Retourneren is door het (in te huren) vervoer voor mij helaas te kostbaar,
John
Oosterbeek
Eenvoudig te bestellen en snelle levering.
Remco
Rijnsaterwoude
Zeer uitgebreid assortiment, snelle service, prima prijsstelling en leuk personeel. Kortom, een goed bedrijf. Hans
4 May 2026
Hans
Wijchen
Binnen 2 dagen had ik de bestelling op de stoep liggen. De chauffeur heeft netjes van te voren bericht gegeven wanneer hij zou komen. Hele goede ervaring !
4 May 2026
Roalt
Leusden
Het geheel is voldoende, maar er zijn nogal wat gescheurde planken en een balk uit een te kleine boom met schorsranden
1 May 2026
Henk
Bennekom
Douglas-Hout.nl maakt sinds 2012 het verschil met een compleet assortiment hout en accessoires, een grote voorraad én snelle levering.
Vanuit het centraal gelegen Ede bedienen we particulieren, tuinspecialisten en groothandels in binnen- en buitenland. Wij leveren zowel standaard maten (2-6 meter) als maatwerk.
Dwarsweg 8
6716 BJ Ede