Perfect geregeld

Bestellen ging soepel. Keurige bevestigingsmail. Alles stond klaar bij ophalen en kreeg hulp bij het opladen van de spullen

Snelle afhandeling met goede info

Zie hierboven

Niet het mooiste hout, maar goede levertijd en afhaalservice

Afhaalservice was perfect. Maar de kwaliteit van de balkjes geschaafd 40x60 vind ik tegenvallen. Veel knoesten, veel gewichtsverschil tussen de balkjes en soms ook hele stukken niet geschaafd.

Voldoende, maar hout niet over..

Levering snel en vlot. Maar houtkwaliteit te wensen over. Op zes planken, twee planken gespleten aan het uiteinde. Hierdoor 2X30 cm onbruikbaar.

Snel geholpen

Erg mooi hout

Snelle levering volgens afspraak

Snelle levering en goede kwaliteit!

Makkelijk te bestellen en snel geleverd!

keurig geregeld

netjes verpakt en op tijd voor het weekend geleverd van het het weekend 4 nieuwe toegangspoorten gemaakt

Goedkoop en goede servicem maar kwaliteit was matig

Ik had 4 7x7 palen besteld en 6 5x5 balken. Op zich is het mooi recht hout. Maar 1 van de 4 palen was op diverse plekken gebarsten, die hadden ze niet moeten leveren. Vreemd was ook dat de 4 palen verschillende lengtes hadden (ik had 300 besteld) en de 6 balken ook.

fijne handel

makkelijk uitzoeken wat je wilt op de site bestellen en aangeven wanneer je het wilt halen, super makkelijk

Gewoon top!

Vriendelijk personeel, snelle levering, en goede kwaliteit hout

Snelle en correcte service

Ik was wat vergeten in mijn bestelling via de webshop, ter plaatse werd dit opgelost.

Klasse

Super zaak en top hout

Makkelijk online bestellen

Bij het afhalen, was de wachttijd erg lang.

stellen nooit teleur

Haal er al jaren mijn douglashout. Goed hout tegen goede prijs.

Snelle levering, kwaliteit anders dan verwacht

Bestellen van hout gaat makkelijk, levering is zeer snel. Wel wat foutjes in de levering. Dat wordt opgelost met een terugbetaling, andere heb ik zelf oplossing voor gevonden. Al het hout wat ik bestelde was fijnbezaagd. Dat lijkt een wat ruim begrip, als je kijkt naar wat er is geleverd. Sommige balken en regels zijn zo ruw en grof gezaagd dat je de zaag happen er in kunt zien, anderen zijn juist vrij glad, tegen het geschaafd aan. Sommige stukken tonen veel 'haren', andere zijn glad en strak afgewerkt. De houten delen die ik bestelde waren gelukkig wel van bekende goede kwaliteit. Al vaker boodschappen via deze site gedaan, eerste keer dat het eigenlijk wat tegenviel.

Doen wat ze beloven.

Mooi hout

Goede service en snel klaar na bestelling.

Zoals elke keer dat ik iets bestel en het op Kom halen, weer alles tot in de puntjes klaar en zeer vlot geholpen!! Ga zo door!!

Alles perfect geregeld

Alles goed geregeld kan niet beter

Volgende bestelling wordt zeker weer bij Douglas Hout!

Gelijk aan de vorige bestellingen conform verwachting en afspraak. Zelfs een dag eerder geleverd. Uiteraard in goed overleg.

Goed en snel geregeld

Ik had voor onze bar in onze tuinoverkapping een brede plank nodig als blad. Deze was snel besteld bij Douglas-hout en kon ik een paar dagen later ophalen. Alles verliep conform wens. Ook netjes zoals verzocht in delen gezaagd.

Heel simpel , besteld betaald afgeleverd .

Goede service een snel geholpen

Dwarsweg 8

6716 BJ Ede

Over Douglas Hout

Douglas-Hout.nl maakt sinds 2012 het verschil met een compleet assortiment hout en accessoires, een grote voorraad én snelle levering. Vanuit het centraal gelegen Ede bedienen we particulieren, tuinspecialisten en groothandels in binnen- en buitenland. Wij leveren zowel standaard maten (2-6 meter) als maatwerk.