Goede service een snel geholpen

na overleg goede kwaliteit hout geleverd

Geweldig mooi hout en vlotte levering

Een mooi partij hout binnen gekregen. Netjes geleverd door de transporteur.

prima service

snelle en prima service bestelling stond volgende dag al klaar

Kwalitatief goed hout, scherpe prijs en snel geleverd

Hout besteld voor mijn overkapping. Via de website besteld, ondersteuning in de chat voor diverse producten. Besteld en binnen een week geleverd. Overkapping staat inmiddels. Wat misschien een aandachtspunt is dat de kwaliteit van de zweedse rabat redelijk is. Wel veel knoesten, scheuren en bij een aantal planken waren de planken beschadigd en stukken af.

Goede snelle service. Groot aanbod

Goed aanbod van verschillende formaten. Makkelijk te bestellen en snelle levering.

Gewoon top zoals altijd!

Mooi hout, heldere secure bezorging. Helemaal top!

Makkelijk om te bestellen. Op de gevraagde datum geleverd zonder ook maar enige problemen. En van goede kwaliteit.

Hout stond ruim op tijd klaar en ziet er goed uit!

Vriendelijk duidelijk en alles klopte

Heel goed !

Vriendelijk

Vriendelijk personeel en wordt keurig geholpen

Niet goed

Levering slecht gecommuniceerd. Kosten één werkdag.

Zeer leveringsbetrouwbaar en goede website

Altijd op tijd geleverd en geïnformeerd. Goede website met veel voorraad

Snelle en correcte levering

Makkelijk bestellen via website en snelle levering van bestelde producten

voldoende kwaliteit

Extra hout ontvangen. Maar het hout is van matige kwaliteit. Levering niet op afgesproken datum. Overleg gehad met transporteur maar geen goede oplossing ondanks dat we op het hout zaten te wachten en er personeel was vastgezet om op de afgesproken dag het hout te verwerken.

Mooie producten en snelle levering

Douglas hout heeft mooie en met gezaagde producten die snel geleverd worden.

Verstuurd zoals besteld

Netjes verstuurd zoals.besteld

Helemaal top

Wordt altijd goed en vriendelijk geholpen, hele maal goed

Goeie service snelle levering

Ik had de opties bij bestelling verkeerd geïnterpreteerd en werd de volgende ochtend direct gebeld om te verifiëren. Heel fijn. Kon ook gelijk de bestelling nog wat uitbreiden en alles in 1x geleverd krijgen. Alles was er binnen de afgesproken tijd.

Duidelijke website, makkelijk om te bestellen, goed materiaal, snelle levering

Meerdere keren wat besteld hier, nooit problemen gehad.

Ervaring is erg positief, goede prijs kwaliteit verhouding. Had 1 plank met 2 grotere gaten, maar kan deze plank gebruiken voor een deel dat over de lengte gezaagd moet worden. Ben inmiddels halverwege. De chauffeur was op de in de sms aangegeven tijd aanwezig. Nog handiger was geweest als de dag ervoren een dagdeel aangegeven zou kunnen worden voor de levering.

helemaal goed

mooi op tijd geleverd en alles naar wens

Goed en op tijd geleverd Goede kwaliteit

Van A-Z geregeld!

Goede kwaliteit en medewerkers zijn ten alle tijde mee te denken om je te helpen !

Goede service , snelle levering/klaarzetten van de producten

Meteen geholpen . korte wachttijd en meteen kunnen inladen. Zelfs hebben ze geholpen met inladen. Super service.

Dwarsweg 8

6716 BJ Ede

Over Douglas Hout

Douglas-Hout.nl maakt sinds 2012 het verschil met een compleet assortiment hout en accessoires, een grote voorraad én snelle levering. Vanuit het centraal gelegen Ede bedienen we particulieren, tuinspecialisten en groothandels in binnen- en buitenland. Wij leveren zowel standaard maten (2-6 meter) als maatwerk.