Super service en kwaliteit

Een dag eerder geleverd dan verwacht! (Netjes in overleg) zo kon ik al mooi optijd beginnen. Planken zijn heel mooi recht en kreeg er zelfs 1 extra (Denk vanwege een bast randje?) En werdt netjes tot aan de poort geleverd!

Netjes, zorgvuldig en op tijd geleverd

De levertijd was eerder dan gepland wat erg fijn was. De bestelling is netjes, compleet en met goede zorg geleverd.

De eerste ontvangst was erg goed en gezellig.

De bediening achteren, had ik het idee dat er niet veel zin in zat om te helpen. Maar daar kan ik mij in vergissing. Moet wel zeggen degene die mij hielp erg vriendelijk was. Mvg. Gerrit Jan de Haas

Scheef, maar heel netjes opgelost

Na wat heen en weer gebeld te hebben een fijne oplossing voor te dunne balken, alles was helaas al gemonteerd maar een compensatie was snel geregeld. Douglas hout bied een luisterend oor om samen tot een oplossing te komen, dit word zeer gewaardeerd. De les voor de volgende keer, eerst alles nameten voor je de boel gaat monteren.

Keurig en zeer correct, klantvriendelijk

Overkapping besteld.zeer correct afgeleverd chauffeur attendeerde dat er een manko aan zat (zeer vriendelijke chauffeur). contact opgenomen met dit bedrijf en kreeg direct te horen dat de bestelling met een aantal delen extra bijgeleverd was. Tevens heeft dit bedrijf ons twee keer benaderd of alles naar wens was en dat wij niets te kort kwamen.Zeer correct ,sterker nog ze gaan tot het uiterste om alles goed af te handelen.

Netjes geholpen.

Meerder bestellingen gedaan toch met een vracht geleverd top.

Goede service en top kwaliteit

Top hout en top geleverd!

We hebben een flinke berg hout besteld voor een veranda met ingebouwde schuur en aangrenzende pergola. De kwaliteit van het hout was super. Nagenoeg alle vellingdelen en rabatdelen waren recht en zonder noemenswaardige knoesten. Volgende bestelling komt zeker weer van Douglashout.nl

Planken grover bezaagd dan verwacht, 1 beetje gespleten

Douglas Hout heeft meteen gebeld nadat ik dit gemeld had. De fijnheid van bezaging is me uitgelegd en voor de 'beschadige' plank heeft Douglas een oplossing met me gevonden. Prima!

Zelfs een dag eerder geleverd en dat kwam goed uit

Snel en houden zich aan de afspraak

Sprak snel iemand van de klantenservice. Levering werd zoals besproken geleverd.

top

top

2e keer weer tegenvaller

2e keer dat ik hier betsled heb , eerste keer planken kapot en scheef . Ben toen zo aardig geweest op na aandringen mijn revieuw aan te passen . Maar dat doe ik dit keer niet . Balken die ik nu besteld heb toch wat scheef en veel beschadigingen.

Levering prima kwaliteit hout niet best

Veel planken zijn bollend of krom Na een snelle interventie van douglas-hout.nl zijn vandaag de slechte planken en balken omgeruild. Prima opgelost. Bedankt

Tevreden

Blij met de geleverde materialen. Sommige van de fijnbezaagde schoren zijn opvallend ruwer dan anderen. 16 dakbalken op 350 cm laten zagen, zat er 1 tussen van 348.5 cm. Verlof genomen op de aangeduide leverdatum, leverancier stond 2 dagen eerder voor de deur toen ik niet thuis was. Allemaal geen onoverkomelijke dingen dus, blij met de geleverde materialen. Alle andere op maat gezaagde balken waren perfect in orde.

prima bedrijf

Snel en correct

Professioneel en vriendelijk bedrijf

In eerste instantie was de kwaliteit van de geleverde palen niet oké maar na dit gemeld te hebben is het snel goed opgelost.

Mooi hout, Snelle levering èn goede service

Snelle reactie op vragen voor het bestellen en attent bij het meedenken over het ontwerp van de geplande overkapping. het Douglas hout is ook mooi en de voorbereide verbindingen/maatvoering is perfect.

Snel, kwalitatief hoogwwardig en keurig geprijsd !

Gewoon een top bedrijf als je hout nodig hebt !

Levertijd niet correct

Door vervoerder benaderd dat de levering een dag later kwam, maar kwamen toch dag eerder zonder bericht vooraf.

Super, stond netjes klaar en werd geholpen met laden

Goede snelle service tegen nette prijzen

helemaal prima

Wat was besteld, werd ook geleverd, door een vriendelijke transporteur Dus alles oké.

subliem

correct op tijd volgens believen van klant. Top!!!!!!!

Snel op te halen, netjes op maat, goede service

De op maat gezaagde balkjes waren snel af te halen. De service is uitstekend.

Klantvriendelijk ten top!

Aardig personeel, ik was mijn bus teer vergeten en krijg kosteloos een nieuwe. Super!

Dwarsweg 8

6716 BJ Ede

Over Douglas Hout

Douglas-Hout.nl maakt sinds 2012 het verschil met een compleet assortiment hout en accessoires, een grote voorraad én snelle levering. Vanuit het centraal gelegen Ede bedienen we particulieren, tuinspecialisten en groothandels in binnen- en buitenland. Wij leveren zowel standaard maten (2-6 meter) als maatwerk.