Goed hout

Prijs kwaliteit goed

Vriendelijke mensen, behulpzaam, goede kwaliteit voor een redelijke prijs.

Zeer goede service

Wat ze geloven komen ze na en voor de prijs zit je ook goed.

Goede prijs, website, service, levering

Ik was op zoek naar Douglas Hout, en kwam via Google vrij snel bij Douglas-hout.nl uit. Ik vond hun website lekker overzichtelijk. Het leek alsof ze meer geschaafde varianten hadden en de prijs was zonder meer goed. De levering was perfect op de aangegeven tijd. Ook het product was zoals verwacht. Mooie palen en planken met geringe defecten. Al met al een prima ervaring.

Duidelijke communicatie, levert op tijd, goede kwaliteit, kortom een fijn bedrijf

Top service en goed meedenken met mijn wensen

De leveringsdatum naar voren gehaald na 1 telefoontje. Precies wat ik nodig had. En aanzienlijk betere prijzen dan elders.

Ze weten wat ze doen.

Goede service en vlotte bediening

Zeer tevreden over de producten Alleen wel een minpuntje die jongen man die voor mij het hout naar mijn auto reed liet mij zelf alleen mat een zware balk sjouwen en in de wagen leggen Met de planken hielp hij wel even deze in mijn auto te leggen

Zeer goede en snelle service en zeer goede kwaliteit

Besteld en kon het de volgende morgen al afhalen. Stond keurig klaar en kreeg zelfs nog tips mee voor de juiste onderhoud. Top bedrijf

Levering volgens afspraak

Zeer makkelijk te bestellen, geleverd volgens afspraak en prima kwaliteit.

Hele goede service

Had geen ervaaring! Maar kan verzekering dat het tot nu toe een hele goede service is .

Vriendelijk

Klant gericht vlot geholpen

Goed geregeld

Het lag klaar op de dag die ik aangaf, goed geregeld dus

Duidelijke communicatie over de levering en prachtig hout!

Snel, klantvriendelijk

Snel, klantvriendelijk

Ane geleverd en prima hout. We wat verschil in kwaliteit.

Het hout werd snel geleverd. Ik kreeg enkele vlonderplanken extra, dat was we fijn want er zaten wel wat kromme planken tussen.

snel geleverd, goede kwaliteit en alles compleet

goede ervaring. makkelijk bestellen, vlotte en correcte levering. goede kwaliteit.

Bestellen, betalen&halen! Perfect geregeld

Kwaliteit

We bestellen altijd bij Douglas hout en zijn zeer tevreden over Douglas hout

Snelle en correcte levering, kwaliteit hout geen 10

Bestellen en leveren gaat erg gemakkelijk, alles volgens afspraak. Alleen de kwaliteit van hout (met name afmetingen) is helaas wat minder. Er zit veel tolerantie in de maatvoeringen. Noodgedwongen moet ik mijn ontwerp helemaal aan gaan passen omdat niet alle planken die ik besteld 250cm lang zijn. Het varieert van 246 tot 252

Slechte bestelling deze keer

Ingescheurde zwarten planken, 2 meter palen van 10x10 met 7 cm verschil, afgebroken Paalhouder. Na telefonisch contact enkel reactie we nemen het mee.

betrouwbaar

Duidelijke communicatie over levering, aardige bezorger, netjes op tijd. Hout was van goede kwaliteit, op 1 plank na, maar dat krijg je als je met hout werkt. Al met al een aanrader.

Makkelijke site om te bestellen en heel duidelijk met afhalen. En je wordt netjes en vriendelijk geholpen.

Super fijne koop ervaring

Vanaf het bestellen tot het afhalen ging het super. Je word goed op de hoogte gehouden van elke stap in het proces.

Prima zaak

Douglas hout voor een nette prijs Vriendelijke mensen Het ophalen van het hout ook keurig geregeld

Dwarsweg 8

6716 BJ Ede

Over Douglas Hout

Douglas-Hout.nl maakt sinds 2012 het verschil met een compleet assortiment hout en accessoires, een grote voorraad én snelle levering. Vanuit het centraal gelegen Ede bedienen we particulieren, tuinspecialisten en groothandels in binnen- en buitenland. Wij leveren zowel standaard maten (2-6 meter) als maatwerk.