Netjes geholpen, duidelijkheid over de status van je levering, netjes afgeleverd, goed hout.

Mooie producten, goede service

Besteld via webshop. Website is overzichtelijk, communicatie is goed en levering is vlot.

Behulpzaam personeel

Alles mooi op afspraak en duidelijke communicatie

Helemaal goed!!!

Getipt door mijn collega om het hout voor mijn overkapping van Douglas Hout te betrekken. Hij was dik tevreden en ik nu ook! Zeer duidelijke webwinkel, en gemakkelijk bestelproces, zelf nog gebeld door een medewerker die wilde verifiëren of ik een bepaald item van juist die maat wilde hebben, erg fijn! Vlotte goede levering, kreeg zelfs bij de zending nog een aantal extra items voor de, volgens de samensteller, beschadigde delen. Kortom ik ben blij!

Wat een goede info en service, zo hoort het.

Goed geïnformeerd per mail. Met een erg leuk poppetje de voortgang vernemen, top. Product lag netjes klaar en fijne service. Ga vooral zo door.

Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering

Goed geregeld

Professioneel

Netjes en keurig geleverd

Mijn bestelde hout keurig op de afgesproken dag geleverd.

Slecht hout

Slecht hout, hoeken eraf, gaten erin, scheuren in balken sommige zelfs dwars door midden, verkeerde maten en underlayment platen slechter dan slecht afdankertjes van de bouwmarkt zijn nog beter bellen ze op voor een oplossing die er niet is slecht service geen ster waard niets bestellen jammer dat er geen foto's bij kunnen

Snel en goed geregeld

Snel en goed geregeld

Alles in huis voor een goede prijs!

Ik was op zoek naar 2 houten geschaafde palen. En die lagen binnen afzienbare tijd voor me klaar. Top!

Overzichtelijke transacties, snel en goed materiaal.

Duidelijke website en snelle levering.

Snelle service, goeie kwaliteit en vriendelijk personeel

Begin van de week best een grote bestellign gedaan bij DouglasHout.nl. Alles binnen twee dagen bevestigd en met 3 dagen gelevred op de gekozen dag. Chaufeeur was keurig op tijd en heeft alles netjes neergezet. Top service met vriendelijk personeel en een geweldige chauffeur !!

Makkelijk te bestellen en snelle levering

Bestellen ging vlot, ook alles voorradig. Snelle levering met vooraf mailtjes hoe de bestelling ervoor stond. Alleen het laatste mailtje welk tijdsblok er geleverd zou worden kwam pas na de levering binnen. Verder alles pico Bello in orde.

Fijne plek voor mooi betaalbaar hout

Goede prijs/kwaliteit, fijne communicatie over je bestelling, snel, vriendelijk personeel!

Prima geregeld

Snel en professioneel

Makkelijk te bestellen, goede prijs, snel geleverd.

Makkelijk te bestellen, goede prijs, snel geleverd. De chauffeur was kundig en wist op een veilige manier de palen van 6 meter te lossen.

Fijne zaak.

Makkelijk bestellen, vriendelijke mensen en goede kwaliteit.

Jammer . Maar goed opgelost.

Dit is de 2e keer dat ik hier een hele overkapping heb besteld . Ben normaal erg te spreken over dit bedrijf. Alleen deze keer waren alle verbinding die ik heb laten zagen. Gezaagd op een fijnbezaagde paal dus 7.5 cm diep . Maar ik hab geschaafde palen besteld dus alle verbindingen waren 1 cm te diep. Gelukkig had ik overlengte besteld aan een zijde dus ik moest alle verbindingen als nog zelf zagen. Tevens waren de steigerdelen beschadigt door lepels van een pellet wagen of iets dergelijks. Precies in het midden. Dus die heb ik af moeten afschaven om de schade aan het hout te verbergen. Al met al een hoop extra werk . Wat er wel goed ging. De bezorging , Het hout van het dakbeschot de dakbalken en de palen waren allemaal mooi geschaafd en recht. Ondertussen is er contact geweest en alles goed opgelost.

Prima bedrijf

goede website, makkelijk bestellen. Snelle levering. Goed overleg tijdens de levering wat plaats en tijd betreft.

Als altijd weer goed

Goede kwaliteit tegen redelijke prijs

fantastisch

Een geweldig bedrijf. het hout is van goede kwaliteit , en leveringen zijn snel.

Het hout moet je wel goed nakijken, want ik had er een paal bij zitten die zo krom was als een hoepel. Die hoor je niet te verkopen, maar hij zat wel tussen de bestelling. Deze is ter plaatse omgeruild dus het was meteen opgelost.

Dwarsweg 8

6716 BJ Ede

Over Douglas Hout

Douglas-Hout.nl maakt sinds 2012 het verschil met een compleet assortiment hout en accessoires, een grote voorraad én snelle levering. Vanuit het centraal gelegen Ede bedienen we particulieren, tuinspecialisten en groothandels in binnen- en buitenland. Wij leveren zowel standaard maten (2-6 meter) als maatwerk.