Alles word goed geregeld

Goede service veel op voorraad bestellen en halen kun je goed terecht

Goede website, goede produkten en snelle afhandeling

Positief !

Kop kanten zijn niet recht.

Kop kanten zijn niet recht.

Super service alleen deze keer minder kwaliteit hout

Heb inmiddels meerdere keren hout besteld met alle tevredenheid. Het bestel proces verloopt makkelijk, bestellingen worden binnen een dag klaar gelegd en zijn eenvoudig af te halen vanaf het terrein. De laatste bestelling waren vooral balken en planken. Helaas was de kwaliteit minder dan voorgaande keren. De balken met veel butsen en planken met veel scheuren… overigens waren er al wel drie extra planken gratis meegeleverd Hopelijk de volgende keer weer betere kwaliteit aan de service en klantvriendelijkheid Ontbreekt het in elk geval niet.

Goede prijzen, mooi hout, perfecte hulp bij het laden

De jongen die ons het hout bracht gaf een paar uitstekende tips bij het overladen. Daar hou ik van. Pro actief meedenken. Helemaal top en ik heb jullie ook al bij de buren aanbevolen

Douglas hout top van a t/m z

Nadat ik mijn bestelling had geplaatst werd ik goed op de hoogte gehouden via email van de voortgang, waar ik vrolijk van werd was het animatie poppetje in de email. Het enige min puntje was dat de aflevering niet heeft plaatsgevonden op de gekozen afleverdatum, vandaar geen 10!

Prettig geregeld

Goed hout geleverd. Fijn om te verwerken. Prettige medewerkers

Bestellen en afhalen simpel

Prima service. Makkelijke bestelling. Goed geleverd.

Goede en persoonlijke communicatie naast een goede product.

Slechte communicatie

Ik had levering op vrijdag aangevraagd, krijg je donderdag een mail dat het maandag wordt. Alles geregeld om zaterdag de klus te doen en nu maandag weer vrij regelen.levering maandag wel goed verlopen. Dus hoop dat ze voortaan de leverdatum wel aanhouden.

Gewoon goed

Een paar extra planken geleverd zag er allemaal perfect uit zeer tevreden

Mijn ervaring is prima

Mijn ervaring is prima Allen tijdens het bestellen kan je een datum printvoorzieningen het ophalen van je bestelde producten maar dan is het verstandig dat de dagen de ze gesloten zijn ook geblokkeerd zijn in het bestel systeem .

Helemaal goed

Goed op de hoogte gehouden, bestelling lag snel klaar en ophalen ging soepel

Vlot en effectief

Via internet besteld en per omgaan kunnen afhalen. Super.

Nette prijs, levering in overleg

Prijs is super. Kwaliteit is zeer goed! Nauwelijks kromme planken/balken. Levering in overleg aangepast.

Met deze snelbouwregels wordt elke klus een ramp!

Voor het gemak had ik gekozen voor de Douglas regels 50x70 t.b.v. snelbouw. Je hoeft niet te schroeven en bij de werking van het hout schuift het gewoon vrij door de sleuven. Het ziet er ook mooi uit, althans op de foto bij de pagina waar je het kunt bestellen, in werkelijkheid lijkt het meer op steigerhout, ruw en grijs. Dus moest ik het eerst nog gaan schaven om het er een beetje mooi uit te laten zien. Dat de regels niet allemaal even recht zijn ben ik inmiddels wel gewend, want hout is natuurlijk een "natuur product". Nadat ik de regels had geschaafd en op de palen had gemonteerd en ik het eerste op maat gezaagde blokhutprofiel er in wilde schuiven bleek het niet te passen, het was te breed of te lang en het scheelde wel 1 centimeter. Had ik het nou toch niet goed berekend? Ik ging het nog eens narekenen, maar die berekening, waarbij ik was uitgegaan van de opgegeven maten 50x70 met een sleuf van 30 mm breed en 20 mm diep, waarbij de werkingsmaat dus uitkomt op 30mm (50 - 20) klopte perfect en kwam ook overeen met de regel die ik het eerst had gemeten, als dat niet het geval zou zijn geweest had ik de rest natuurlijk gelijk nagemeten. Toen ik de werkingsmaat van de gemonteerde regel voor alle zekerheid nog eens ging opmeten bleek die geen 30 maar 35 mm te zijn en aan de andere kant 33 mm, totaal dus een verschil van 8 mm. Toen ik daarop alle regels nog een na ging meten varieerde de werkingsmaat tussen de 25 en 35 mm. Het kan ook niet aan het schaven liggen, want de achterkant had ik niet geschaafd omdat die toch niet in zicht komt. Er zat dus niets anders op dan alle afstanden tussen de regels handmatig op te meten en de reeds op maat gezaagde blokhutprofielen zelf alsnog met de hand op maat te zagen, Kortom van het vooruitzicht om snel en makkelijk te kunnen bouwen is dus niets terecht gekomen, eerder het tegenover gestelde om over de frustratie en woede nog maar te zwijgen.

Ruime keuze en goede levering

Goede keuze om hout voor een bed te halen. Diverse afmetingen, latten en schroeven. Afhalen van de bestelling ging ook goed.

Alles afgesproken zoals het gezegd is netjes op tijd dus prima geregeld

Mooi hout, snel geleverd. ToP!

Na de bestelling binnen 2 dagen bezorgd. Het hout zag er mooi uit. Erg tevreden.

Komt afspraken na

Pakket netjes gesorteerd! Pakket ziet er gewoon verzorgd uit !

Snelle afhandeling, prettig contact.

Veel keuze en duidelijke omschrijving

Na het plaatsen in de winkelwagen is er een mogelijkheid om een bezorgdatum te kiezen. Er fijn, omdat dit mooi gepland kon worden op een roostervrije dag. Na twee dagen kwam ik er achter dat ik nog wat vergeten was. Dit kon zonder moeite worden toegevoegd aan de lopende order. Bezorging was uitstekend. Bevestigd per mail (let op je spambox) Gezellige chauffeur.

Toppers

Word altijd perfect op tijd geleverd.

Gewoon helemaal prima geholpen.

Bestelling via de site gaat heel goed. Het product stond keurig klaar op de aangegeven tijd en plaats.

Mijn bestelling lag netjes klaar en werd ruim vantevoren geïnformeerd dat ik de bestelling kon afhalen

Dwarsweg 8

6716 BJ Ede

Over Douglas Hout

Douglas-Hout.nl maakt sinds 2012 het verschil met een compleet assortiment hout en accessoires, een grote voorraad én snelle levering. Vanuit het centraal gelegen Ede bedienen we particulieren, tuinspecialisten en groothandels in binnen- en buitenland. Wij leveren zowel standaard maten (2-6 meter) als maatwerk.