goed georganiseerd

Klant vriendelijk en toch professioneel

Op tijd.

Op tijd.

Snelle levering, goede updates, precies op maat geleverd.

Dit bedrijf heeft hun zaakjes netjes op orde. Alles is naar wens gegaan en de bestelde producten waren van goede kwaliteit.

Snelle levering, goede updates, precies op maat geleverd.

Doen wat zij beloven!

Een zeer vriendelijk en klantbehulpzaam bedrijf. Doen wat zij beloven. Snelle levering, meedenken, communiceren en mooie producten.

Doen wat zij beloven!

Mooi hout, goede service

Mooi hout, goede service

Goede en snelle service

Goede en snelle service Al meerdere bestellen gedaan en altijd goed. Nog leuker als ze vaste klanten belonen bv terugkom korting. Altijd leuk. En nog een extra dank aan de vorkheftruck chauffeur die even heeft geholpen met inladen. Dikke boks.

Goeie communicatie

Snelle levering , bericht van transporteur over exacte lever moment. Maarvooral kwaliteit van hout en maatvoering is top. Goed bedrijf.

kan beter

kwaliteit van het hout beter controleren. diverse balken en planken deden niet qua ruwe afmeting aan de juiste maat 50x150 was bijvoorbeeld 45x145 ruw. ook de vellingdelen waren niet echt optimaal.

Top bedrijf met goede service

Fijn bedrijf met goede service. Men denkt goed mee in oplossingen.

Kwaliteit minder

De service is goed Kwaliteit minder balken 150x50 Beugen aardig door en schroeven pakken niet overal als beste Mvg Aanbeveling zet ik nu op ja Omdat ik niet weet of het hout allemaal zo is

Gaat nu weer prima!

Na een mindere periode is het nu weer mogelijk om af te halen,en dat is makkelijk voor als je iets te weinig hebt besteld en dat is prima.

Gewoon goed geleverd!

Kleine order volgens mij. Tuintafel hout met rest projecten. Op de werf alle medewerking!

Mooie spullen, snel geleverd

Duidelijke site, mooi hout en snel geleverd.

Al meerdere keren hier besteld over de jaren heen voor verschillende bouwprojecten. oa loungebank, veranda's, schuur. Altijd netjes geleverd of goed geregeld bij afhalen. Voor een volgend project kom ik hier zeker terug. Top bedrijf!

prima hout, goed geregeld

Goede kwaliteit. Nette levering door bezorger, fijn in overleg. Snelle levering

Altijd lekker snel geleverd en top kwaliteit

Wij doen al jaren zaken met Douglas hout en de kwaliteit en service is uitstekend.

Goede ervaring

Supersnelle levering en fijn dat alles op maat geleverd kan worden.

Erg fijn geregeld

Webshop goed, administratie snel en goed op orde. Zending goed te volgen. Bestelling lag mooi op tijd klaar. Personeel vriendelijk en hulpvaardig.

Bestellen ging gemakkelijk en de levering op afgesproken tijd.

tegenvallend, maar goed hersteld

Het bestellen ging prima, de levering was op tijd volgens afspraak. De kwaliteit van het geleverde hout viel echter tegen. De planken waren niet allemaal goed geschaafd en de maten klopten niet bij sommige planken. Al met al tegenvallend en dus onvoldoende. Daarna is door Douglas Hout contact met mij opgenomen en hebben zij hun uiterste best gedaan een en ander te herstellen. Na deze zeer positieve after sales ervaring wil ik Douglas Hout alsnog aanbevelen als goede partij.

Snel en goed.

Een goed geoliede machine.

Dwarsweg 8

6716 BJ Ede

Over Douglas Hout

Douglas-Hout.nl maakt sinds 2012 het verschil met een compleet assortiment hout en accessoires, een grote voorraad én snelle levering. Vanuit het centraal gelegen Ede bedienen we particulieren, tuinspecialisten en groothandels in binnen- en buitenland. Wij leveren zowel standaard maten (2-6 meter) als maatwerk.