Heerlijk om mee samen te werken

Goede service en denken met je mee

Kwaliteit en goede service

Je wordt snel en goed geholpen. Mensen zijn behulpzaam en geven goed advies.

Goede kwaliteit, snelle levering

Prima prijs kwaliteit verhouding. Ruim assortiment.

Gewoon goeie , snelle en nette service

Correcte en snelle levering

Snelle levering. Helaas zelf wat verkeerd besteld maar omruilen was geen probleem. Ook een licht beschadigd artikel werd zonder problemen vervagen. Vriendelijk personeel.

Netjes thuis gebracht

Mooi product

prima, snel geleverd

leveren aan de deur in goed overleg met opdrachtgever.

Prima bedrijf

Levering conform bestelling

Super geregeld voor een nette prijs

Super geregeld en al binnen een dag stond alles klaar

Douglas-hout is flexibel en komt afspraken na

Mooie producten tegen scherpe prijzen Komen altijd gemaakte afspraken na en iets iets toevoegen kan altijd nog Jammer dat ze geen snelbeton verkopen en voor sommige balken maten zoals 175 moet ik uitwijken naar de concurrent. Als ze het assortiment iets uitbreiden zou ik alles bij douglas-hout kunnen bestellen.

In 1 woord top

Makkelijke site om te bestellen, snelle servive. Vriendelijk personeel.

Zie hieronder.

Ik ben een paar keer op het bedrijf geweest met vragen over het maken van een carport. Iedere keer werd ik vriendelijk en deskundig te woord gestaan. Ik kreeg steeds uitstekend advies.

snel en goed

Nette en zeer snelle levering,keurig verpakt en uitgeladen.

Correcte levering en goede kwaliteit

Het hout was eenvoudig te bestellen via de website enhet werd ook netjes op de afgesproken datum geleverd. De kwaliteit was verder dik in orde en de klus is uitstekend gelukt.

Hout geleverd in vele maten…..

50 planken, helaas geleverd in vele lengtematen…. Ik snap dat niet alles qua maat precies klopt, maar verschillen tot 7,2 cm ! Pffff Kortom veel onnodig zaagwerk was het gevolg…. Dit moet echt beter!

Mooi hout

Kon het dezelfde dag nog halen

Netjes geregeld

Je krijgt keurig een mail als het klaarstaat. Als je aan de bestelling ter plekke iets wil veranderen is men bereid daar een oplossing voor te zoeken.

Super goed.

Levering was snel en op tijd. Ze waren 2 palen vergeten en werden dezelfde dag nog met een koerier geleverd. Kwaliteit van het hout is goed. Zeker een aanrader.

Helemaal perfect!

Mooi hout. Groot assortiment. Levering op afgesproken datum. Je krijgt een mail, een app van de chauffeur…echt heel fijn. Je maakt een planning voor het bouwen dan is het fijn dat het hout er op tijd is. Dus zeer tevreden!

Positieve ervaring

Het hout dat we hadden besteld zag er keurig uit. Bestelling was niet helemaal goed gegaan, maar dat werd heel netjes opgelost.

Goed geregeld

Goed geregeld rekening gehouden met dat er geen grote vrachtwagen kon komen en het hout is ook goed

Prima service en communicatie

Perfect alles afgeleverd !

Goed, levering conform afspraak,

Levering prima, kwaliteit: hout is beperkt beschadigd en vrij recht.

Dwarsweg 8

6716 BJ Ede

Over Douglas Hout

Douglas-Hout.nl maakt sinds 2012 het verschil met een compleet assortiment hout en accessoires, een grote voorraad én snelle levering. Vanuit het centraal gelegen Ede bedienen we particulieren, tuinspecialisten en groothandels in binnen- en buitenland. Wij leveren zowel standaard maten (2-6 meter) als maatwerk.