Prima.

Gewoon netjes,goed en conform

SnelGeleverd

Hout snel geleverd en van goede kwaliteit

Planken kwaliteit erg matig veel breuk en afval. Wel 3 gratis planken extra maar meer dan 6 kapotte planken. Balken fijn bezaagd maar erg grof en afgebroken.

Bestellen en levering goed en vlot. Een balk had een beschadiging, maar dat is snel en makkelijk opgelost.

Goede service vooe betaalbare kwaliteit.

Er staat twee dagen voor de bestelling maar vaak in een dag al gereed.

Online bestellen en zelf afhalen, perfect geregeld.

Online bestellen gaat zeer eenvoudig. Ook afhalen is goed geregeld. Melden bij receptie, daarna buiten wachten tot je bestelling bij de auto wordt geleverd. Echt helemaal top. Tevens goede kwaliteit producten.

Top bedrijf

Goede bestelsysteem prima geholpen bij afhalen.

Gewoon goed

Kwaliteit goed, snelheid bezorgen goed, levertijd prima.

Het brengen van het hout door de chauffeur was super klant vriendelijk, en alles was snel leverbaar. alleen de kwaliteit van de planken waren matig, veel scheuren en gaten in de planken

Goede kwaliteit en op afgesproken dag geleverd. Jammer dat balken rood gespoten waren.

Materiaal op afgesproken moment geleverd. Kwaliteit goed. Jammer dat de 5x15 balken rood gespoten waren. Afzagen of schuren voordat je ze kunt gebruiken.

Bestelling snel klaar en kwaliteit hout. Zeer vriendelijk personeel.

Bestelling snel klaar. Kwaliteit is goed en vriendelijk personeel.

Met douglas hout goed, met de leverencier niet.

Weken van tevoren een bestelling geplaatst om zeker te zijn dat we de houtlevering op een bepaalde datum geleverd zou worden. Douglas-hout zorgde dat de levering bij de leverancier terecht kwam, zodat de leverdatum gehaald zou worden. Tot dusver een goed ervaring met Douglas hout en goede kwaliteit voor een mooie prijs. Vervolgens wel veel problemen met de leverancier gehad. Niet leveren op de afgesproken datum, slechte communicatie en opnieuw niet leveren op de nieuwe afgesproken datum. Deze klacht aangegeven bij douglas hout en heel professioneel afgehandeld door Douglas hout. Er wordt daadwerkelijk iets gedaan met de feedback en excuses aangeboden (ondanks dat de fout niet bij Douglas hout lag) Voor Douglas hout zou ik zo een 9 willen geven, maar toch door de leverancier niet de beste ervaring. Door de nabehandeling van Douglas hout hebben ze zeker een 7 verdiend.

Goede afhandeling

Goede website, goede producten. Bij aflevering bleek 1 plank beschadigd. Via email een melding gedaan en na een snelle reactie een goede oplossing aangeboden gekregen. Perfect

Top service !

Bij aankomst om af te halen kreeg ik eerst koffie voor tijdens het wachten waarna ze de order uit de stelling gingen halen. Order werd netjes met de heftruck in de kar gelegd zodat ik niet alles over hoefde te stapelen, echt top!

ruime keuze, makkelijk te bestellen, snel geleverd.

via internet een duidelijk overzicht van het assortiment. snelle service.

Mooi hout

Mooie hout en vriendelijke service

Mooie hout en vriendelijke service

Prettig contact en uitstekende service

Snelle en vakkundige hulp bij bestelling. Aflevering overeenkomstig afspraak. Goede kwaliteit Douglas hout.

Alles prima geregeld en goede kwaliteit.

Snelle levering en helemaal volgens afspraak. Kwaliteit van het hout is prima en dat voor scherpe prijzen. De mogelijkheden om hoekverbindingen te kunnen laten zagen is ideaal. De keuze voor wat betreft de kleinere kopmaten mag iets ruimer. Zeer tevreden.

goed ga zo door

leukst vind mail van juli met man ene zaag het plankje en andere met een knipoog .je wordt vriendelijke geholpen en het is op het trein goed schoon en opgeruimd en geen rommel op de vloer

Erg aardig mensen en zeer behulpzaam

Ik had door een meetfout van mij twee verkeerde balken gekocht. Omruilen was helemaal geen bezwaar. Man die me hielp zocht de beste balken uit, was ook heel fijn.

snelle levering en fijn geschaafd hout

100% tevreden, bij vragen wordt je ook snel en goed geholpen.

Uitstekende planken, super snel geholpen. Prima priks

Was echt heel snel geregeld. Planken zijn uitstekende kwaliteit. Ik rij er direct weer naartoe.

Uitermate tevreden!

Mooie producten, levering conform afspraak, heldere en vriendelijke communicatie.

Dwarsweg 8

6716 BJ Ede

Over Douglas Hout

Douglas-Hout.nl maakt sinds 2012 het verschil met een compleet assortiment hout en accessoires, een grote voorraad én snelle levering. Vanuit het centraal gelegen Ede bedienen we particulieren, tuinspecialisten en groothandels in binnen- en buitenland. Wij leveren zowel standaard maten (2-6 meter) als maatwerk.