Net bedrijf

Na het beginnen met het verwerken van het Zweeds Rabat merkte ik dat er wat planken waren beschadigd. Deze waren niet meer te gebruiken contact gekocht met douglashout. Het was geen probleem om deze om te ruilen.

bestelling vlot klaar, maar kwaliteit hout kan beter

Eén geschaafde plank is gewoon niet geschaafd, van een andere plank breekt een stuk af. Terugrijden vanuit Nijmegen kost me teveel, dus zelf geschuurd en gelijmd.

Dit was mijn tweede bestelling in 1,5 jaar. Top !

Ik heb nu een leuke schuur van "Douglas Hout" gebouwde in mijn tuin...

Te late belabberde aflevering van wrakhout

De levering was te laat zonder het te laten weten. Werd afgeleverd half op de stoep half in het aangegeven parkeervak, schuin dus. De planken waren allemaal een centimeter te kort, er zat verf op en diverse andere vlekken en vegen, bij de groef van een plank was een zijde over ruim 30cm afgebroken, door en door gespleten over lengtes tot anderhalve meter. Erg teleurstellend allemaal.

Snel en netjes

Goede kwaliteit, erg klantvriendelijk.

Na een mindere ervaring bij een andere leverancier, hier is men erg klantvriendelijk , mooie producten en prima prijs.

snelle levering, fijne afhandeling klacht

Nadat ik een klacht had mbt de kwaliteit van het geschaafde hout, werd ik direct door hun opgebeld. Samen zijn we tot een goede oplossing gekomen, en ben ik zeer tevreden over de afhandeling. De volgende keer zal ik zeker weer bij hun bestellen.

Snel en adequaat

Snelle reactie, de volgende dag lag het klaar, logistiek prima in orde en nog vriendelijke mensen ook

Ik vergat een gedeelte mee te bestellen en kon dat later nog toevoegen zonder extra kosten....een nadeel is dat het hout 100 procent verdubbelt is qua prijs...dat is wel een beetje jammer..

prima levering en netjes hout

goed en snelle levering

Ik heb een zakelijk account aangemaakt en hierover enkele keren telefonisch contact gehad. Ben uitstekend geholpen.

Kwaliteit

Correct en vriendelijk geholpen zonder problemen

Goed en snelle service

Bestelproces is duidelijk en veel info op de site. Mijn bestelling kon snel geleverd worden! Helaas wel op de dag van levering gebeld dat het een dag later werd bezorgd (maar lag aan transport bedrijf denk ik). Planken hebben een randje aan de zijkant wat ik op de site niet stond vermeld. Goede prijs! En mijn collega kreeg een strandstoel bij haar levering maar ik niet dus was teleurgesteld?;);)

Goeie service

Goeie service en recht goed hout

Topservice en snel beschikbaar.

Na bestelling had ik een datum opgegeven om op te halen 2 dagen later, echter na 1 dag kon ik al lezen dat mijn hout klaar lag. Genoeg parkeerruimte bij ophalen en hout wordt naast je auto neergelegd, vorkheftruckchauffeur helpt ook nog even mee met opladen, topservice.

Simpel bestellen en afhalen

Na wat zoeken op internet bij Douglas-hout uitgekomen. Alles op voorraad en lage prijzen. Afhalen op gewenste dag en tijd. Eenmaal daar zeer vriendelijk en vlot geholpen om de bestelling in de aanhanger te plaatsen. Top!

Snelle levering, goeie prijs, overzichtelijke webshop

Helaas zelf niet helemaal goeie keuze hout gemaakt. Misschien mogelijkheid tot monster? Of videobellen?

Service prima, kwaliteit hout kan beter (hier en daar (te) krom

Service prima, kwaliteit hout kan beter.

hout is prima afgeleverd

gewoon volgens afspraak

Snel en gemakkelijk bestellen

Zeer snel en correct geleverd top..

Snelle vlotte afhandeling

Vriendelijke knul bij afhalen, meedenken met formaat schroefjes en emmertje beits. Super tof ! Dikke aanrader! Keep up the good work!

Goede kwaliteit en volgens afspraak geleverd.

Netjes afgeleverd volgens afspraak. Kwaliteit is goed, er zit hier een daar een scheurtje in maar dat hoort bij dit hout en dat hebben ze keurig gecompenseerd met wat extra planken.

Makkelijk bestellen, snel geleverd en mooie kwaliteit.

Mooie kwaliteit hout, makkelijk bestellen en de aflevering zeer goed. Aanrader.

Snelle levering, gaat precies zoals er wordt afgesproken

Transport was keurig netjes geregeld

Goede prijs

Goede prijs, snel bezorgd

Dwarsweg 8

6716 BJ Ede

Over Douglas Hout

Douglas-Hout.nl maakt sinds 2012 het verschil met een compleet assortiment hout en accessoires, een grote voorraad én snelle levering. Vanuit het centraal gelegen Ede bedienen we particulieren, tuinspecialisten en groothandels in binnen- en buitenland. Wij leveren zowel standaard maten (2-6 meter) als maatwerk.