service gericht en snel uitstekende kwaliteit geleverd

Ik wilde mijn gevel potdekselen en had een paar vragen over hoe ik het beste de afwerking kon doen. Zonder iets te hebben besteld kreeg ik prima advies op al mijn vragen. Deze service gerichtheid gaf mij een goed gevoel en heb een bestelling geplaatst. Na 3 dagen werd alles keurig netjes voor de deur afgeleverd. Het geleverde Douglas hout en bijbehorend materiaal was van uitstekende kwaliteit en inmiddels heb ik mijn gevel klaar en het is prachtig geworden.

Kunnen maken wat we wilden

Krom, niet maatvast en nogal wat scheuren. Het is dus niet top! Misschien gezien de prijs te accepteren

Kwaliteit van het hout is prima, maar jammer van de wachttijd.

Aan de hand van de gegevens op jullie site was ik er van uitgegaan dat jullie om 7.30u open zouden zijn. Helaas had niemand van het personeel een sleutel en kon mijn bestelling nog niet gepakt worden. Uiteindelijk heb ik bijna een uur moeten wachten totdat er iemand met de sleutel er was. De service er na was verder prima en het hou was snel geladen. De kwaliteit van het hout is ook prima en inmiddels verwerkt tot een mooie tuinbank.

Alles naar wens in de meest brede zin van het woord.

Webshop is mooi en overzichtelijk, bestelproces is makkelijk en intuïtief. Ik bestelde voor het weekend en gaf aan dat de gewenste ophaaldag de woensdag erop zou zijn. Keurige berichtgeving over het bestelproces en dinsdag was alles al keurig klaargelegd. Dan is het een kwestie van ophalen (ff melden op kantoor en met afhaalbon een heftrucker aan z'n jas trekken), inladen en wegwezen. Met 5 minuten was ik al weer onderweg naar huis. En dat terwijl het eigenlijk middagpauze was. Sorry jongens.

Uitstekende service

alles klopte. goede kwaliteit en behulpzaam personeel

alles klopte. goede kwaliteit en behulpzaam personeel

Snelle levering. Vriendelijke mensen

Snelle levering. Vriendelijke mensen

Mooi hout. Netjes afgeleverd

Tevreden, bedankt voor de strandstoel!

top

Super klantvriendelijk bedrijf!

Douglas Hout heeft een enorm assortiment, communiceert heel helder en een geweldig team dat merkbaar plezier heeft in hun werk en klantvriendelijkheid voorop stelt.

Optijd geleverd en keurig een app ontvangen van de chaufeur en keurig afgeleverd! Too

Goed moest alleen iets langer wachten hem was dicht

Goede en snelle service

Orders plaatsen is heel eenvoudig, goede informatie over voortgang, vriendelijke en behulpzaam personeel op de afhaallocatie Heel goed !

goede bestel/leveren tijd verhouding

Moooi en recht hout. Snel en kompleet geleverd. Prijzen in orde. Echter gedroogd hout en vers gezaagd/geschaafd gemengd. De geschaafde balken moesten op sommigen plekken nageschuurd worden. Alles in alles duidelijk aan te bevel!

Geweldige service

Er waren bij de eerste levering 12 planken te weinig geleverd maar ik had ze na drie dagen al weer na geleverd. Prima hout alleen de Zweedse Rabat planken waren zeer slecht gezaagd met verschillende diktes die wel op liepen naar een 1cm dikte verschil.

Tevreden!

Kan beter.

Het geschaafde hout is prima maar als je fijn bezaagd besteld van 50x100 dan verwacht je niet 3 verschillende maten en dat één balk eerder grof pallet hout is dan fijn bezaagd. Laatst genoemde zorgt voor net aan voldoende. Een eerdere levering was beter maakt het dat er geen onvoldoende wordt gegeven.

Zo als het hoort!!

Netjes, behulpzaam goede kwaliteit.

Door de goede communicatie ,zeer tevreden

Na diverse telefoontjes met vragen , super geholpen , bestelling verliep goed met fijne communicatie , jammer alleen dat het hout niet op de afgesproken datum geleverd werd. Dit kwam echter door t transportbedrijf.

Bereidwillig en meedenkend

Personeelsleden benaderen je spontaan en bereidwillig. Ik kon een week later hout ruilen

Snel en goed

Snelle levering goede communicatie prina materiaal.

Perfecte bestelling en levering

Een behoorlijke voorraad hout besteld t.b.v. poort, schutting en houthok. Na de bestelling nog wat bijbesteld, wat ik graag meegeleverd wilde hebben. Dat bleek snel en makkelijk te regelen via de mail. Antwoord kwam enorm snel en de aanvullende bestelling werd netjes bevestigd en alles is ook conform de gecombineerde bestelling geleverd. Balken en planken zien er netjes uit, er rekening mee houdende dat het een natuurproduct is.

Vriendelijk personeel en snel geholpen

Het was alleen jammer dat de man zich had verslapen, ruim een half uur in de kou gestaan.

Goede service, goede kwaliteit hout!

vlotte levering

Dwarsweg 8

6716 BJ Ede

Over Douglas Hout

Douglas-Hout.nl maakt sinds 2012 het verschil met een compleet assortiment hout en accessoires, een grote voorraad én snelle levering. Vanuit het centraal gelegen Ede bedienen we particulieren, tuinspecialisten en groothandels in binnen- en buitenland. Wij leveren zowel standaard maten (2-6 meter) als maatwerk.