in orde

deugdelijk verpakt. op tijd geleverd.

Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering

Balken met veel beschadigingen

Een aantal balken gehaald voor een framewerk in de keuken. Bij het bewerken viel op dat er in vele valke afdrukken zaten van de stalen banden die er omheen hebben gezeten. Ook waren de balken niet allemaal even maatvast, niet recht gezaagd over de lengte wat veel bewerkingen vergde. Al met al niet de kwaliteit waarop ik hoopte.

Uitstekend!

Levering ging van bestelling tot aflevering prima. En goede kwaliteit hout geleverd!

Goede levering en services

Levering ging snel en goed. Waren paar planken beschadigd. Binnen een dag werden er nieuwe planken bezorgd.

Alles netjes geleverd

Er waren enkele planken met een beschadiging maar dat was opgelost door extra planken mee te leveren

Top bedrijf!

Al eerder hier hout gekocht. Leveren altijd netjes conform afspraak en het hout is altijd van een goede kwaliteit,

Snelle levering, aardige chaufeur!

Niet helemaal tevreden over levering

Ik heb 13 planken besteld voor mijn veranda (overlappend) in de kleur zwart. De lengte die ik had besteld was 250 cm. Helaas bleek dat er maar 2 planken van de lengte waren en van de rest heb ik allemaal wat af moeten zagen en dus ook een pot “ zwart” moeten kopen om de kopse kanten weer zwart te maken. Ik ga ervan uit dat als ik een lengte aanschaf van 250 cm de planken dan ook deze lengte hebben.

Super goed

Het was allemaal super goed geregeld en de chauffeur heeft goed geholpen met het op zijn plek leggen van het hout

Duidelijk

Duidelijke site, goede communicatie en nette levering

Mooi hout, nette levering

Snelle levering en goede communicatie

Ik werd netjes op de hoogte gehouden van de voortgang en werd snel geholpen bij het afhalen.

Goede en snelle bezorging

De zaag afwerking mag iets beter

Goede service en kwaliteit

Fijn bedrijf om mee samen te werken. Altijd bereikbaar, goede service en in 95% vd gevallen alles op voorraad.

Prima geleverd

Alles keurig geleverd

Keurig op tijd geleverd en netjes neergezet. Goed verpakt en mooie kwaliteit. Zeer tevreden

Geweldige kwaliteit en service!

We hebben zelf een overkapping gebouwd! Contact en levering was altijd goed, we deden het in meerdere etappes. Ook in de shop zijn we keurig geadviseerd en bij afhalen van wat hout stond er meteen iemand klaar met een heftruck! De kwaliteit van het hout is prima! Bovendien was al het personeel vriendelijk, zowel in 1 op1 contact als via correspondentie per e-mail! Bedankt!

meedenkende medewerkers

e

Kwaliteit en goede service

Kwalitatief goed hout tegen scherpe prijs. Bestellen en afhalen of laten bezorgen verloopt probleemloos.

Goede en snelle service

Snelle levertijd en atijd bereid mee te denken

Goeie prijs kwaliteit!

Top levering top prijs en goed hout!

Goeie levering

Snelle service, meedenkend en houdt zich aan de afspraken.

netjes geholpen

netjes geholpen

Dwarsweg 8

6716 BJ Ede

Over Douglas Hout

Douglas-Hout.nl maakt sinds 2012 het verschil met een compleet assortiment hout en accessoires, een grote voorraad én snelle levering. Vanuit het centraal gelegen Ede bedienen we particulieren, tuinspecialisten en groothandels in binnen- en buitenland. Wij leveren zowel standaard maten (2-6 meter) als maatwerk.