Keurig op tijd en compleet geleverd

Prima producten. Uiteinde van 1 paal is iets aangetast maar is dan ook weer iets langer dan besteld. Aan mij de keus wat er mee te doen Dus waar en levering naar waarde. Top!

Mooi hout en heel goed geleverd fijne service

Prima geregeld zoals afgesproken

Prima geregeld zoals afgesproken

Correct en op tijd

Tot nu toe altijd correct behandeld en goede spullen gekregen.

Geweldige snelle service

Snelle service, vriendelijk personeel

Goed geregeld

Prima volgens afspraak

Op zich goed geregeld

Alles prima in orde en netjes neergezet / afgeleverd echter liet de kwaliteit van het hout m.i. wat te wensen over daar er een hoop spint meegezaagd is in balken planken en palen.

Top om mee samen te werken

Fijne jongens denken met je mee en staan bij afhalen voor je klaar om te helpen.

Niet wat ikbesteld heb.

Héb planken bestel 100x18 mm Krijg planken met gevarieerde diktes tot 22 mm. Dat er wat schuur en schaafwerk bij komt kijken snap ik, maar deze partij is te gek aan grof zaagwerk. Blij dat ik nog gewacht heb met vervolg bestelling. Na contact gehad te hebben is uiteindelijk evengoed een oplossing gevonden en de schade gecompenseerd. Prima service.

prima materiaal, afhandeling en bezorging.

De Website is helder. het geleverde materiaal is goed. De afhandeling en de bezorging gingen prima. Doordat palen al voorgezaagd en voorgeboord zijn, is de verwerking een stuk eenvoudiger. Een tevreden klant.

Niets met mijn verzoek gedaan.

Jammer. Ik had gevraagd om het hout droog op te slaan voor ik het kwam ophalen omdat ik het nog moet beitsen. Nu moet ik hout binnen laten drogen omdat het hout buiten in de regen lag en klets nat was.

Goede kwaliteit tegen een goede prijs.

Snelle levering, nette prijs.

snel en accuraat geleverd

Volledig probleemloos verlopen bestelling. Goede kwaliteit douglas hout, snel en netjes geleverd.

op tijd geleverd en mooie kwaliteit

goede service

Zéér tevreden over levertijd en hulp

Ondanks mijn komst na half 5 werd ik tóch geholpen. Zelfs op verzoek op vervoers-lengte gezaagd. TOP!

Snel afhandeling. Vriendelijk personeel.

Prima kwaliteit, goede service, uitstekende prijs.

Hout voor kleine particuliere projecten is meestal vrij duur, maar hier redelijk geprijsd. Dat geldt ook voor maatwerk. De afwerking is vrij grof, maar als dat geen probleem is kan je hier als particulier beter terecht dan bijvoorbeeld bij de bouwmarkt.

Snel en prettig geholpen.

Duidelijke website en snel geleverd.

Ik.had een aantal planken die beschadigd waren maar dit probleem wordt gelijk opgelost..

Goed. Mooi hout en snel geleverd

Website werkt goed. Het hout is van goede kwaliteit en de bezorging was snel.

Vlotte afhandeling en goede kwaliteit

Goed geregeld

X

Goede service snelle leverig

Snel geleverd wel jammer bij 1 paal een zaag snee er in. Rest zie er prima uit. Nu nog verwerken

Goede/duidelijke webshop, Wordt netjes op de hoogte gehouden over de status van je bestelling, Vriendelijke mensen, ook van het transport.

Dwarsweg 8

6716 BJ Ede

Over Douglas Hout

Douglas-Hout.nl maakt sinds 2012 het verschil met een compleet assortiment hout en accessoires, een grote voorraad én snelle levering. Vanuit het centraal gelegen Ede bedienen we particulieren, tuinspecialisten en groothandels in binnen- en buitenland. Wij leveren zowel standaard maten (2-6 meter) als maatwerk.