mooi hout, af en toe een hoekje uit omdat daar een noest zat, maar het blijft natuurlijk wel een natuurproduct. goed geleverd, erg tevreden.

Duidelijke site, snelle levering en goede producten voor een fatsoenlijke prijs.

mooi hout voor een scherpe prijs

Zweeds rabat planken in verschillende lengtematen besteld voor boeidelen van een dak. Laten drogen, schuren en voorzien van dekkende beits, en je hebt een bouwwerk met een natuurlijke van mooi hout.

Snel geregeld en heel goede service

Heel vriendelijk en behulpzaam toen ik het hout kwam afhalen in Ede. Goede communicatie over de order.

Prima hout

Prima kwaliteit hout en netjes contact. Bedankt!

Goed product snel geleverd

Vaker besteld en altijd naar wens.

Prima bedrijf

Goed werkende website, prima order afhandeling en vlotte levering en service.

fijn bedrijf om mee samen te werken

fijn bedrijf om mee samen te werken.

Goede service nadat de eerste levering iets niet voldeed. Keurig opgelost

Goed geregeld, en geen gezeur.

Als er vragen zijn, kan je altijd bellen. Gewoon super. Volgend project bestel ik daar weer!

Keurige levering, goed hout en schutting is precies zoals ik me dat had voorgesteld.

Levering conform afspraak en het hout is makkelijk te verwerken. De schutting voldoet exact aan mijn verwachtingen

Wederom goed

Snelle en vriendelijke service

Prima kwaliteit!

De bestelling is geleverd zoals aangegeven. Netjes bezorgd en goede kwaliteit van de levering!!

Zeer makkelijk besteld Alles is heel makkelijk te vinden

Geleverd zoals gewenst

Behulpzaam personeel, bij nabestellingen van 2 planken 1 dag voor levering werd er geen punt gemaakt en alles is geleverd. Goede prijs kwaliteit. Top

Snel en correcte verzorging

Snelle levering en correcte handeling als er iets niet goed is.

Nette service en goede kwaliteit

Vlonderplanken door Douglas Hout op maat laten zagen, netjes gedaan en goed afgeleverd

Beste prijs en kwaliteit

Hout werd met de kooi aap neergezet op de juiste plek en was prima verpakt voor transport.

fijne service en goede kwaliteit producten

de bestelling werd snel en goed verzorgd. Afhandeling bij ophalen was erg prettig door de vriendelijke medewerkers. We moeten er een eind voor rijden maar de service en kwaliteit zorgt ervoor dat wij terugkomen

Prima communicatie en levering volgens afspraak!

Prima communicatie en levering volgens afspraak!

Snel goed en voor een goede prijs

Na de bestelling een redelijk snelle levering wat op een goede manier is gebeurt. Ook de verzend kosten zijn redelijk zeker niet te hoog.

Goede service!

In verband met een verkeerde levering van een paar rabatdelen direct via een koerier de juiste geleverd. Klasse!! Hout van goede kwaliteit, hierdoor makkelijk kunnen klussen.

Ruime keus en snelle levering

Ook bij een kleine bestelling

Makkelijke webshop

Webshop is overzichtelijk, goede ervaring als vanouds. Bij grote bestelling gratis levering. Automatische updates die voortgang van de bestelling en levering zij erg handig

Redelijk goed

Het bestelde hout is goed afgeleverd. Alleen is het niet op de goede datum geleverd. Ik had de leverdatum aan laten passen en dit was geen probleem Echter heeft de vervoerder het geleverd toen wij op vakantie waren. We hadden een mail gekregen dat we vrijdag 15 november bericht zouden krijgen hoe laat ze ongeveer op maandag 18 november( de afgesproken datum) zouden komen. Het is gelukkig door onze kinderen in de achtertuin gelegd, het was toch wel een duur pakketje hout dat zo op straat lag. Het werd op vrijdag geleverd en toen was er niemand aanwezig. De buurman was zo vriendelijk de chauffeur te woord te staan. Alles is toch nog goed gekomen en ik zal waarschijnlijk nog wel wat hout bestellen. MVG E van der Graaf

Dwarsweg 8

6716 BJ Ede

Over Douglas Hout

Douglas-Hout.nl maakt sinds 2012 het verschil met een compleet assortiment hout en accessoires, een grote voorraad én snelle levering. Vanuit het centraal gelegen Ede bedienen we particulieren, tuinspecialisten en groothandels in binnen- en buitenland. Wij leveren zowel standaard maten (2-6 meter) als maatwerk.