Goed geregeld. Netjes en klantgericht.

Ondanks dat er een balk van vuren bijzat. Waarvan het verschil in prijs keurig is terug gestort. Bij een volgende order zeker het aanbevelen waard.

Duidelijke snelle en goede service

Goede en fijne ervaring. Levering sneller als gepland Top

mooi hout

levering met een paar dagen beschikbaar

Toppie

Top kwaliteit en top service

Helaas geen balieverkoop. Goede service, evt problemen worden keurig opgelost

Helaas niet mogelijk hout te kopen wanneer je het direct nodig hebt. Het bestelde en klaargezette pakket bevatte vieze planken wat door de interne kwaliteitscontrole over het hoofd was gezien. Keurig opgelost en door het bedrijf verzekerd dat de levering de volgende keer extra gecontroleerd zal worden! In alle vertrouwen plaats ik de volgende bestelling.

Prima winkel...

IK ben tevreden over Douglas Hout maar maten van planken zijn niet vast en varieren tot 12 mm in breedte (op een plank van 100mm is dat erg veel) Gelukkig was het niet erg belangrijk voor mijn project.

Komen afspraken na

Alles perfect geregeld, snelle levering en houden je hiervan op de hoogte.

Gewoon goed

Gewoon prima

Prima geholpen bij ophalen, makkelijk online bestellen

Klant vriendelijke en goede service. Top

A

Zoals het hoort. Compleet en op tijd geleverd.

Compleet en op tijd geleverd

Mooi hout voor een redelijke prijs.

Prettige contacten tijdens offerte traject en correcte levering.

Tijdens offerte traject goede contacten met binnedienst en de 2 orders zijn keurig op tijd en compleet geleverd. Ondanks de moeilijke losplek heeft de chauffeur het keurig afgeleverd.

super

Super kan niet beter , goed hout , goed geholpen , mooi bedrijf kunnen jullie echt trots op zijn ,

Recht schoon hout voor een betaalbare prijs.

Goed bruikbaar recht hout (5 m lange zweeds rabat). Afspraken nagekomen. Prijs / kwaliteit gunstig. Net geen 10 (één plank gebarsten), maar een dikke negen.

Aflevering drama, hout oké

Schade aan m,n voortuin bij aflevering 7-10-21 , de chauffeur is met zn hele palletwagen de voortuin ingereden. De tegels 60 x 60 cm / 100x100 cm vlogen eruit en zijn gescheurd en beschadigd van de lepels. Door de zware palletwagen plaatselijk straatwerk verzakt. Bij het geleverde hout zijn ook beschadigde planken geleverd

goed en duidelijk

goed hout voor een niet al te hoog bedrag met duidelijke en snelle levering

Correcte levering

Correct en op tijd geleverd. Netjes op de stoep geplaatst en materiaal van een goede kwaliteit. TOP DUS

Prima service en mooie kwaliteit. Spijtig dat het hout niet droog kan opgehaald worden.

Kwaliteit, Snel en prima communicatie bij leveringen

Kwaliteit, Snel en prima communicatie bij leveringen

Na wat discussie is het probleem goed opgelost!

Over het algemeen goed. Graag zou ik problemen zonder discussie opgelost zien. Er kan altijd iets mis gaan, maar pak dan wel de volledige handschoen op i.p.v. een deel van het probleem bij de klant te leggen. Dat is wel jammer. Maar na discussie is het alsnog opgelost. Diverse planken zijn beschadigd. ook van mijn 2e bestelling. Dat is door interne controle van het bedrijf zelf goed op te lossen.

Razend snel met een goed product

Besteld, betaald en afgeleverd binnen de vermelde vijf dagen. Wat meer kun je wensen dan dat men zich aan de afspraken houdt. Uiterst reële prijzen en er werd een strak product geleverd. Geen bemerkingen op het geleverde hout. Goede info tijdens het bestelproces van vijf dagen, inbegrepen die van de transporteur

top gergeld.

goede lange lengtes prima chauffeur en aflevering

Nette service en levering

Goede kwaliteit

Dwarsweg 8

6716 BJ Ede

Over Douglas Hout

Douglas-Hout.nl maakt sinds 2012 het verschil met een compleet assortiment hout en accessoires, een grote voorraad én snelle levering. Vanuit het centraal gelegen Ede bedienen we particulieren, tuinspecialisten en groothandels in binnen- en buitenland. Wij leveren zowel standaard maten (2-6 meter) als maatwerk.