Heel snel bezorgd!

Mooi materiaal en na wat telefonisch contact keurig en zeer snel afgeleverd.

Vriendelijk en snel

Goedkoop snel en vriendelijk

Uitstekende en snelle service

Het is bestellen en bijna gelijk ophalen.

Snel geleverd en goede kwaliteit!

Netjes bericht gekregen van het tijdstip van leveren. 1 minpuntje is dat de schaaldelen niet allemaal op de bestelde lengte worden geleverd en ze op lengte gezaagd moeten worden. Verder gewoon goed!

Douglas latten voldeden prima

Levering was keurig op tijd.

top bedrijf

top bedrijf snelle en klantgerichte service..

Mooi hout perfecte levering

Mooi hout perfecte levering. Overzichtelijk site

Snelle levering en goede kwaliteit

Vooraf huiverig voor de kwaliteit die ze zouden leveren i.c.m. de lage prijzen. Echter, de geleverde kwaliteit voldoet zeer zeker aan de standaard. Levering netjes op tijd en goed afgehandeld.

Behulpzaam personeel

Wilde zelf de lange balk met de handzaag doormidden zagen voor transport in mijn auto. De heftruck chauffeur vond dat onzin en reed even naar de zaagloods, kwam even later met de doormidden gezaagde balk terug. Had niet gehoeven, ik had ook twee kortere balken kunnen bestellen. Erg vriendelijk.

Goed hout, duidelijke afspraken!!

Wel goed

Maar de laatste keer laat het transport een steek vallen wand volgens de bestuurder kon hij er niet komen op mijn adres De eerste keer kon de bestuurder er wel komen en netjes voor het hek gelost

Goed bedrijf

Hout ziet er goed Aflevering perfect Goed bedrijf kom afspraken na

Super snel geleverd, mooi product!

Op dinsdag besteld, vrijdag ochtend in huis zoals beloofd

Mooie overzichtelijk site en prima service rond afhalen en natuurlijk goed hout om mee te werken. Kom zeker terug!

Snelle levering en netjes op afgesproken tijd. Hout nu aan het schuren en schilderen, maar had iets andere kwaliteit moeten nemen hiervoor. Niet de fout van Douglas Hout. Goed assortiment en goede prijs kwaliteit verhouding.

Goede ervaring

Snelle levering mooie planken voor een scherpe prijs .

Goede eraring

Zeer snelle levering prima hout.

Mooi hout en levering met een paar dagen, top.

Mooi hout en levering met een paar dagen, top.

Prijs kwaliteit niets mis mee

Levering op tijd, nu nog mogelijk snel weer geschaafde balken. Maar met te korten is het blijven wachten.

Telefonisch prettig

Wij waren hier op zaterdagmorgen en het leek in eerste instantie een kinderspeelplaats jongentjes die gooide met hout en een die op een veegwagen zat te crossen. Was daar met mijn vrouw om bestelling op te halen en die jongen die ons hielp bleef met zijn handen in zijn zak staan, telefonisch wel een goede ervaring en bestelling stond snel klaar

Goede website, goede service en een mooi bedrijf.. minpunt vind ik de aanzienlijke hoeveelheid spinthout die tussen de levering zitten. Erg vervelend , maar met omruilen gaan ze coulant om..

Niet het beste hout

Planken waren scheef en krom en ik had ook behoorlijk veel uitval qua schors e.d.

Snelle levering en reactie op een nalevering

prima kwaliteit hout.

Zeer netjes geregeld

Perfect geregeld op tijd en voor mooie prijs

Dwarsweg 8

6716 BJ Ede

Over Douglas Hout

Douglas-Hout.nl maakt sinds 2012 het verschil met een compleet assortiment hout en accessoires, een grote voorraad én snelle levering. Vanuit het centraal gelegen Ede bedienen we particulieren, tuinspecialisten en groothandels in binnen- en buitenland. Wij leveren zowel standaard maten (2-6 meter) als maatwerk.