Overzichtelijke website en snel geleverd!

was goed

Snel en netjes geregeld!

Een aantal planken en balken waren niet naar wens. Maar deze worden snel en zonder gedoe netjes ingeruild! Dus voor zover is de service top!

Zeer snelle levering, partij hout was goed gestapeld en afgebonden. Ik ben nog niet begonnen met het verwerken van het hout, maar op het eerste gezicht zag het er prima uit.

Fijne dienstverlening

Goede kwaliteit. Meer geleverd dan besteld vanwege kans op planken met scheuren. Prima oplossing.

Snel en goed

Zeer snelle levering, prijs-kwaliteitsverhouding lijkt in orde. Toch geen 5 sterren want enkele balken waren niet de bestelde 2 meter, net iets korter en er zaten ook wel een paar minder goede en ook 1 echt slechte planken/balken bij. Dan nog een klein puntje van kritiek; de vervoerder zou de dag voor levering een bericht sturen, maar dat is niet gebeurd. Op de dag van levering kregen wij rond half negen in de ochtend een mailtje, dat ze er tussen een bepaalde tijd zouden zijn. Amper een kwartier daarna stonden ze voor de deur. Een geluk dat we thuis waren...

Prima hout, snelle levering of snel ophalen

Douglas balken en planken besteld, gelukkig weer een ruimere keus in geschaafd hout. Wel kleine verschillen in maat, een balk was wat minder mooi. Levering was sneller dan verwacht, een nabestelling kon de volgende dag opgehaald worden. Dit is ons derde grote klusproject met deze firma, we blijven terugkomen voor een volgende keer.

snelle reactie na bestelling order .

zeer tevreden over bestelling en ophalen van het hout

Vriendelijk en mooi hout

Super Service

Snel, makkelijk en goede service

Snel besteld en geleverd, helaas waren enkele planken niet zo mooi. Na een email zijn deze planken binnen enkele dagen vervangen door mooi exemplaren.

Goed advies, goede producten.

Ik was op zoek naar houten balken voor een schommel en kreeg goed advies. Inmiddels staat de schommel en hebben mijn kinderen er veel plezier van.

Precies zoals hoort

De bestelde artikelen zijn netjes geleverd op het afgesproken tijdstip. Het hout is mooi en vers. Jammer dat er 2 planken bij zitten die aan de kopse kant stuk zijn (knoest afgebroken). Maar de rest van de 2 planken kan ik nog gebruiken. Een echte aanbeveling!

Meedenkend

Ik had hout besteld, maar de lengtes die ik had besteld voldeden niet aan de kwaliteitseisen van Douglas hout. Ik werd gebeld en er werd mij gevraagd of het een andere lengte mocht worden. Dat mocht, alleen daardoor had ik iets meer nodig dan ik had besteld. Dit werd zonder meerprijs uitgeleverd. De chauffeur was ook een zeer prettige man.

Prima service in de informatie.

Goede informatie op de website en de order afwikkeling ging zeer goed.

Goed en redelijke prijzen

Werd meteen omgerlgrolen toen ik het verkeerde mee had gekregen bedankt

Voor de tweede keer besteld bij Douglas-hout.nl en weer keurig geleverd. En snel. En kwaliteit. Volgende keer weer bij Douglas-hout.nl

Prima geholpen!

Goede service, goed materiaal!

gewoon heel goed

tweede keer besteld, hout is prima en de levering mooi op tijd volgens afspraak. daar wordt vrolijk van

Prima, je wordt goed geholpen.

Voor mij lekker dichtbij, grote keuze. Ik vind het wel jammer dat je soms hout krijgt wat niet aan de klant zou meegeven grote verschillen in kwaliteit.

kwaliteit hout voor een goede prijs in deze tijd.

Alles volgens afspraak. Geen problemen en hout van goede kwaliteit voor eenieder prijs voor deze tijd. Levering binnen een zeer redelijke termijn en praktisch op pallet geleverd dicht bij de tuin. Chauffeurs denken mee.

goede en snelle afhandeling van de bestelling

Goede en snelle afhandeling. Vriendelijk bij afhalen.

Goede kwaliteit douglas en prima levering

Overzichtelijk bestellen, goede service en goede kwaliteit douglas.

werd meteen geholpen ondanks mijn kleine bestelling. Wel brak een panlat vrijwel meteen toen ik ermee aan de slag ging. Noest over de hele breedte. Jammer Verder alles oké.

Dwarsweg 8

6716 BJ Ede

Over Douglas Hout

Douglas-Hout.nl maakt sinds 2012 het verschil met een compleet assortiment hout en accessoires, een grote voorraad én snelle levering. Vanuit het centraal gelegen Ede bedienen we particulieren, tuinspecialisten en groothandels in binnen- en buitenland. Wij leveren zowel standaard maten (2-6 meter) als maatwerk.