Snelle levering, de goedkoopste en prima planken.

Echt goedkoop tov anderen, snelle prettige levering, paar slechte/beschadigde planken, rest prima hout! Helemaal tevreden!

Snel en simpel

Gewoon ongecompliceerd

Overzichtelijke site

Netjes dat je de voortgang weet van het bestelde product

Goede service, probeert altijd te helpen

Ik had gevraagd of ze konden kijken of mijn orde iets naar voren verplaatst kon worden om op te halen. Dit is hun gelukt en hebben altijd vriendelijk gehandelt!

Prima geregeld

Prima service en goede prijs/kwaliteitverhouding

Materiaal besteld en snel geleverd. Een klein defect aan het materiaal was binnen een werkdag opgelost en een vervangend materiaal was geleverd; uitstekend!

Snelle opvolging van bestelling.

Binnen een dag na de bestelling kreeg ik al een mail dat mijn bestelling klaar lag om opgehaald te worden! En dat terwijl ik had aangegeven het pas enkele dagen op te zullen komen halen. Medewerkers waren erg vriendelijk en behulpzaam bij het ophalen. Het hout is verschillend in kwaliteit. Er was dikte verschil in de planken en het zaagwerk was op de ene plank beter als op de ander. Wat niet erg handig is om een tafelblad van te maken. Na het nodige schaven en schuren toch een goed eindresultaat gekregen..

Goede, snelle levering

Binnen enkele dagen geleverd. Goede kwaliteit

Transport kan nog wat verbe****** krijgen. Laden en zekeren is ook een vak. Service is gewoon zeergoed.

Geleverd hout grof bezaagd ipv fijnbezaagd

Planken van fijnbezaagd hout besteld. Geleverde planken waren eerder grof bezaagd. Ook lichte maatafwijking in dikte en breedte van geleverde balken en planken. Levering en service overigens prima in orde.

Hele goede service!!!!!

Producten zijn snel en goed geleverd. Kwamen op de afgesproken datum en tijd. De chauffeur belde zelfs nog even een 30 minuten van te voren. 1 pakje schroeven zat er niet bij, had ik zelf niet gezien en pas later ontdekt. Dit was helemaal geen probleem en de ontbrekende schroeven worden alsnog nagestuurd.

Snelle levering en goed geregeld

Hout is snel geleverd, er was iets in de bestelling vergeten mee te sturen maar na 1 telefoontje is het direct per post nagestuurd. Fijne service

Mooi hout

Goede kwaliteit....snel geregeld en goede communicatie.

Het materiaal kon de eerstvolgende dag na bestelling al afgehaald worden en lag keurig klaar. Goede kwaliteit!

Ik werd gebeld en mijn levering kon een dag eerder ! Fantastisch !

Het houd ziet er goed uit, levering tot in de tuin, echt top !

Prima service en kwaliteit hout

We zijn zeer tevreden over de manier hoe onze bestelling in behandeling is genomen. De aflevering was prima geregeld en de kwaliteit van het hout is goed. We hadden ook een voor behandeling gekozen en ook dat zag er keurig uit.

Goede website en afleverservice, wisselende kwaliteit hout.

Bestellen en betalen was eenvoudig via de website. Chauffeur belde zelf voor aflevering, dat vond ik heel prettig. Het meeste douglas hout was kwalitatief goed maar er zaten een paar mindere lengtes tussen met meer dan de helft spinthout en met name de planken 22x200 zijn erg ruw/gesplinterd. Multiplex platen zijn prima.

Ik zou echt niet weten wat er beter zou kunnen. Top service en afhandeling.

Topbedrijf

Vriendelijk personeel en best snelle levering alleen jammer dat ik tegenwoordig eerst moet bestellen om later (2-3 dagen) op te halen en dat is jammer als je net wat tekort kom

Prima partner voor Douglas hout!

Al meerdere bestellingen gedaan inmiddels, altijd goed verlopen. Wat extra bestellen is altijd handig, soms is er wel eens eentje net niet helemaal naar het zin. Een dikke 8!

Mooi bedrijf

Ze hebben hier mooi hout, leuk personeel.

Fantastisch bedrijf met ongeloofwaardig snelle service.

in de nacht rond een uur of 00:30 besteld en ik kon het de middag die er op volgde al ophalen. Al op maat gezaagd en wel! bizar dit en een echte aanrader. Ik heb het diezelfde dag nog verwerkt en in had in de avond weer een spik splinter nieuwe aanhanger.

Het is een feestje om hier iets te bestellen

Je wordt vanaf het moment van bestellen keurig op de hoogte gehouden van iedere status van je bestelling. Wanneer je bestelling klaar is kun je deze ophalen of wordt het bezorgd. Als er eens iets is of je hebt een vraag krijg je keurige/ vriendelijke medewerkers aan de telefoon die je goed helpen. Al met al een feestje om hier iets te bestellen.

Heel goed mooi hout snel geleverd

Mooie website makkelijk en snel te bestellen! Goed en mooi hout snel geleverd gekregen!

Volgens afspraak

Vriendelijk, vlot, duidelijk en volgens afspraak. Wat wil je nog meer?

Dwarsweg 8

6716 BJ Ede

Over Douglas Hout

Douglas-Hout.nl maakt sinds 2012 het verschil met een compleet assortiment hout en accessoires, een grote voorraad én snelle levering. Vanuit het centraal gelegen Ede bedienen we particulieren, tuinspecialisten en groothandels in binnen- en buitenland. Wij leveren zowel standaard maten (2-6 meter) als maatwerk.