Goed hout, snel geleverd

Zondag 20 planken van 3 meter besteld, woensdagochtend al geleverd. Ook hadden ze er 4 planken extra bij gedaan omdat er een paar beschadigd waren. Super, volgende x weer bij jullie bestellen.

prima product en top service

prima product en top service

Snelle en goede service

Ik heb betonpoeren besteld en deze zou ik zelf ophalen. Deze lagen al eerder klaar dan verwacht en werden bij het ophalen keurig door een medewerker in de auto gelegd.

Gewoon goed bedrijf

Goede reacties op emailverkeer en leveren snel en dat is best bijzonder in deze tijd van schaarste. Enige punt van kritiek is dat van de 20 bestelde planken van 2 meter er 5 bij waren die iets korter waren (3 tot 5 cm). Daardoor heb ik wat kunstgrepen uit moeten halen om niet tekort te komen.

Alles netjes op tijd en aan de deur geleverd.

Ik woon op een locatie waar moeilijk een vrachtwagen kan komen, maar dat was geen probleem. De chauffeur heeft de bestelling de laatste 200m met de kooiaap afgelegd, waardoor het netjes voor onze deur werd afgeleverd. Het hout ziet er goed uit, wel had 1 staander (12×12x200) een lichte kromming. Uiteindelijk is dit in de constructie geen probleem geworden.

LEVERING WAS ZEER VERZORGD

MOOI RECHT HOUT ZEER GOEDE LEVERING HOUT WAS NIET EVEN DIK VARIATIE VAN 19 MM TOT 24 MM

Correct, vriendelijk en duidelijk geholpen

4 jaar geleden al eens hout voor een schutting bestelt en afgehaald. Toen was het al goed bevallen. Nu alleen maar beter geworden. Vriendelijk en correct geholpen ook bij dat kleine beetje wat ik nu moest halen.

Uitstekende service

Topservice! Bestelling kon heel snel afgehaald worden. Wij bestellen al geruime tijd bij Douglashout-Ede en er wordt altijd meegedacht.

Duidelijke site waarna goede communicatie via de mail volgt, daarna de levering is ook top. Word netjes van te voren gebeld en als ik wil ook nog een foto krijgen van de plek hoe het geleverd is.

Doen wat ze zeggen

Wat ik al schreef, ze komen na wat ze beloven.

Goed en duidelijke afspraken

De communicatie en de afhandeling waren duidelijk. Afhalen in Breukelen was ook goed. Netjes aangegeven en vriendelijk geholpen. Op naar de volgende hout klus. Hahaha

Alles goed geregeld en volgens afspraak

Goed geregeld

Snelle levering binnen de termijn.

Uitstekende service!

Mooi hout super service

Ik had een partij Douglas besteld, helaas 2 flinke scheuren erin. Is uitstekend door hen opgelost-

Hout netjes geleverd. Er was een balk beschadigd binnen een dag werd er een nieuwe geleverd.

Kwantiteit voor kwaliteit

Veel geschuurde en slecht geschaafde vlonderplanken. Leveringsdatum niet doorgegaan zonder daar over geïnformeerd te worden. Door kapotte vrachtwagen, kan gebeuren maar informeer de klant dan ff, wel zo netjes!!

Aanbod oké zeker nu de graag groot is , snelle levering

Snelle correcte levering

Korte levertijd en netjes aangeleverd. Goed verpakt. Klein minpuntje: wat kwaliteitsverschil tussen de balken, en lengte. Maar, voor het gebruik, pergola, geen probleem

Snelle en vriendelijke service

Had een plank van 25 cm besteld, die was bijna een cm smaller. Direct en sle opgelost. Kon dezelfde dag nog een nieuwe plank halen zonder bij betaling. Top service.

Netjes op de plek geleverd

goede service

Mijn bestelling werd niet op de afgesproken dag geleverd (foutje van de transporteur) maar de reactie van de klantenservice was snel en prima. Chauffeur erg vriendelijk.

Top.

Top.

Helemaal super

Erg goede service, voldoende kwaliteit, meer dan besteld ontvangen

Bestelling was snel gereed, kwaliteit en lengte enkele stukken was wat minder secuur, maar er was meer geleverd dus dat leverde geen problemen op.

Goed.

Goed.

Dwarsweg 8

6716 BJ Ede

Over Douglas Hout

Douglas-Hout.nl maakt sinds 2012 het verschil met een compleet assortiment hout en accessoires, een grote voorraad én snelle levering. Vanuit het centraal gelegen Ede bedienen we particulieren, tuinspecialisten en groothandels in binnen- en buitenland. Wij leveren zowel standaard maten (2-6 meter) als maatwerk.