Goed hout en alles prima op tijd

Snelle levering.

De bestelling liep een beetje fout. 2 planken te veel, 3 planken de verkeerde afmetingen. Even langs gereden en zonder probleem omgeruild. Vriendelijke mensen.

Prima gelopen, netjes bezorgd. 1 plank wat van mindere kwaliteit

Snelle nette levering

Kan allemaal beter

3de bestelling gedaan en alweer het hout gespleten en krom. We zijn nu bang hoe de 3de bestelling uitziet.

Goede prijs, nette levering, hout bevatte wel veel spinthout

Een van de laagste prijzen in de markt, voor zover ik het heb kunnen vergelijken. Levering was goed, 1 beschadiging, maar die zat in het snijverlies. Wel vond ik het jammer dat er veel(blank)spinthout bij zat, ik had zelf verwacht dat er meer kernhout bij zou zitten. Maar ik heb geen vergelijk met andere leveranciers, dus wellicht is het "normaal" of het verklaart wellicht de aantrekkelijke prijs.

Goede kwaliteit, service en aardige mensen

netjes goed en op tijd

makkelijke bestellen en snelle levering aan huis

Snelle levering. Prima prijs/kwaliteit

Wat een toppers en perfect service.

levering prima,kwaliteit hout stuk minder

snelle levering, goed op tijd. maar de kwaliteit van het hout is matig. grote stukken eruit en daardoor lastig verwerken. Na contact via mail tot een prima compromis gekomen. Goede service!

Levering en snelheid dikke prima, kwaliteit hout mwa-mwa

Contact, snelheid en levering prima in orde. Binnen drie dagen de palen en het hout geleverd. Enkel was het hout (douglas Rhombus) niet van de aller-aller-beste beste kwaliteit. Er zit hier en daar wat spint op en ik mis toch ook wat ogen in het hout. Verder wel goede rechte planken! Daarnaast heb ik 15x15cm palen besteld, echter zijn deze net wat groter, wat ervoor zorgt dat ik moet gaan schaven en schuren. Contact gehad met Douglashout.nl en er is helaas wat misgegaan. Doordat ik zelf de palen al in de grond had gezet, konden deze niet meer omgeruild worden. Voor het ongemak hebben zij mij een compensatie aangeboden, dat vond ik erg netjes! Ik ben heel wat slechter gewend van organisaties!

Snel en vriendelijk geholpen

Het hout kon in samenspraak al eerder geleverd worden, waardoor ik eerder met m'n project aan de slag kon. Wel bleken sommige planken ingescheurd aan de kopse kant. Dit werd snel en klantgericht verholpen door een kosteloze vervanging van de planken die beschadigd waren. Het hout is van degelijke kwaliteit, maar moet eerst goed geschuurd en eventueel bijgesneden worden, voordat het in een bouwproject gebruikt kan worden.

Een bedrijf waar je op en mee kan bouwen

Afspraak worden nagekomen. Levering perfect. Prijs hout...... een dingetje, maar dat is momenteel overal net goud. Dan maar uitgeven bij douglasthour

Alles keurig op tijd en netjes afgeleverd waar we het wilden hebben

Super hout

De levering is gegaan als gepland, super mooi hout niks te klagen en de chauffeur was super vriendelijk

Prijs/kwaliteits verhouding prima. Snelle levering volgens afspraak.

Saai

Saai ,afspraak nagekomen .dus om het op zijn brabants te zeggen niks te MAUWEN.

Zeer correcte levering

De levering werd zeer correct door een vriendelijke chauffeur gedaan. Het hout is van goede kwaliteit. hout is natuurlijk een natuurproduct niet alles is 100% recht,....maar ziet er goed uit.

Top geregeld van begin tot eind!

Fijn!

Prima hout voor een nette prijs

Goed assortiment, nette prijs. Hout zelf is iets aan de grove kant (qua maatafwijkingen, scheuren, bast), maar niet onacceptabel. Moment van aflevering in goed overleg.

Een prima website om zelfje bestelling samen te stellen en een vlotte afhandeling

Concurrerende prijsstelling, goede grens voor gratis levering, uitgebreid assortiment zowel qua lengtematen als wat de andere afmeingen betreft.

Op tijd geleverd. Mooi hout

De balken zijn mooi recht en kwalitatief goed. De vlonderplanken voor 3/4 in orde 1/4 bevat veel gaten als gevolg van noesten die eruit zijn gevallen. Jammer…

Helemaal top

Hele goede ervaringen met dit bedrijf. Hout besteld om een pergola te maken. De eerste keer had ik niet zo goed nagedacht over mijn bestelling maar alles kon zonder problemen worden aangepast. Hele vriendelijke medewerkers en snelle levertijden. Hout is van topkwaliteit. Zeker een aanrader.

prima bedrijf,lekker snel geleverd

prima bedrijf,altijd snel en goed geleverd

Dwarsweg 8

6716 BJ Ede

Over Douglas Hout

Douglas-Hout.nl maakt sinds 2012 het verschil met een compleet assortiment hout en accessoires, een grote voorraad én snelle levering. Vanuit het centraal gelegen Ede bedienen we particulieren, tuinspecialisten en groothandels in binnen- en buitenland. Wij leveren zowel standaard maten (2-6 meter) als maatwerk.