Laden reviews...
341 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen tonen betrouwbare service, snelle reacties en consistente kwaliteit. Veel klanten melden tijdige levering en vriendelijk personeel. Over het geheel genomen geven de ervaringen een solide en betrouwbare leverancier aan. De feedback geeft tevredenheid over prijs-kwaliteitverhouding en professionaliteit.
Hout besteld via de website met de vraag of ik het dezelfde dag kon ophalen. Kreeg snel de bevestiging dat het klaar stond. Super geregeld.
19 August 2026
RWC
Ingen
Samen met Douglas Hout een berging ontworpen, besteld en snel geleverd. Vervolgens heeft een timmerman het in elkaar gezet. Alles was compleet en kwaliteit was goed. Ook scherpe prijs. Voor herhaling vatbaar.
18 August 2026
Durk
Oosterbeek
Uitstekende service. Materialen netjes geleverd
18 August 2026
Ruud
Westkapelle
Het hout is van goede kwaliteit. Service is snel en goed.
17 August 2026
Cavlin
Ede
De bestelling is vlot verwerkt en bij het afhalen ben ik goed geholpen
16 August 2026
Pieter
Renswoude
The wood was not like on the web ( spits, cracks, consistently smaller diameter)
Beveelt niet aan
15 August 2026
Pawel
Weesp
snelle levering , en top hout
15 August 2026
bart
Venlo
Hout nodig voor buitenkeuken: de reguliere bouwmarkt voldoet niet maar Douglas Hout wel! Makkelijk, snel, duidelijke communicatie en alles in 1 x kunnen leveren. Geen yippieyayayippie reclame nodig Douglas hout!
14 August 2026
Peter
Heerde
Dit is de tweede keer dat ik hier hout bestel en mocht ik weer hout nodig hebben zal ik het ook zeker weer hier bestellen. Goeie A kwaliteit en ze leveren altijd iets extra’s voor evt. Beschadigingen.
13 August 2026
Leon
Barendrecht
Goede kwaliteit en prima service.
13 August 2026
Rien
Utrecht
Goed en goedkot
12 August 2026
Remko
Dordrecht
Mooie houtlevering, exact op maat gezaagd en heel vlot geleverd.
12 August 2026
Mattijs
Zijderveld
goed behandeld
11 August 2026
Dirk Jan
Tiel
bestelling online gedaan. kreeg keurig bericht dat het klaar lag, zelfs een dag ervoor al. op een paar kleine gebreken op enkele delen na, prima hout.
Steven
Kesteren
Online besteld, bestelling lag keurig klaar en werd netjes met de heftruck tot aan de auto gebracht. Top!
Mireille
Ede
Goede service bij inladen
W.
Veenendaal
Snelle service, niet moeilijk altijd prettig ontvangst.
Kluzzer
Arnhem
Prima kwaliteit, goede service
Johan
Elst
Middels mail duidelijk en snel geïnformeerd over de afhandeling en keurig geholpen bij het ophalen.
8 August 2026
Pierre Jean Abraham
Culemborg
8 August 2026
Rudy
Leunen
Goede zaak alleen de kwaliteit van het hout is wisselend
Hans
Wijchen
Prima hout, mooie kwaliteit. Wel tip om bij laden vn hout te controleren op evt beschadigingen
Rob
Elst
Personeel is behulpzaam en denkt mee. Had nog iets extra’s nodig, kon met de bestelling mee. Een beschadigde plank werd zonder vragen gewisseld voor een andere plank. Fijn bedrijf waar ik zeker vaker mijn hout ga halen.
Hendrik
Vaassen
wij hadden al hout besteld die bestelling was ook prima geleverd op tijd zoals gepland nu deze levering netjes en proper geleverd MVG
6 August 2026
raf
bekkevoort
Prima hout, goede service + koffie!
6 August 2026
Gijs
Renswoude
Douglas-Hout.nl maakt sinds 2012 het verschil met een compleet assortiment hout en accessoires, een grote voorraad én snelle levering.
Vanuit het centraal gelegen Ede bedienen we particulieren, tuinspecialisten en groothandels in binnen- en buitenland. Wij leveren zowel standaard maten (2-6 meter) als maatwerk.
Dwarsweg 8
6716 BJ Ede