Goede prijs-kwaliteit

Twee planken dezelfde planken besteld. Bij afhalen hadden ze niet exact dezelfde afmeting, werd meteen opgelost. Top, denken mee.

Fijn personeel

Personeel behulpzaam bij laden

Helemaal Top!

Super mooi hout! Hout zonder gekke en vieze vlekken, allemaal dezelfde kleur, je ziet weleens anders in de meeste bouwcentra. Ook bij de enkele 'kromme' balken, wat al haast niet te zien was, kreeg je er zonder naar te vragen een extra gratis balk bij, zodat je altijd genoeg hebt. Zeer snelle levering, top service!

Snel geholpen.

Prima service.

Goede kwaliteit en service

Vlotte afhandeling

mooi recht hout voor een goeie prijs

Super snel geleverd zelf een dag eerder dan gepland Bij schade goede service deze keer al geregeld door de chauffeur met laden de schade al herkend en de vervangende planken al meegenomen De liplas verbindingen zijn super strak gezaagd

Positieve ervaring

toegankelijk, kwaliteit top, en snelle levering heel plezierig

volgend jaar als het buiten werk er weer aan komt kom ik zeker bij jullie terug

Vriendelijk en behulpzaam personeel, duidelijke communicatie bij het afhalen. Veel bouw- en doe-het-zelfbedrijven kunnen hier een voorbeeld aan nemen!

Mooi bedrijf! aardige behulpzame mensen

Van bestellen tot afhalen strak geregeld, nu moeten mijn handen het nog monteren. Bij het ophalen was er een 5x10 van 4 meter erg krom, werd door jullie gezien en omgeruild. dat is meedenken als het de 5x15 was geweest van 4 meter dan had ik die gewoon meegenomen die moest toch in 4 stukken.

Bestelling stond snel klaar, vriendelijk personeel, mooi hout

Bestelling stond een dag eerder klaar dan verwacht. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Hielpen mee met opladen. Kwalitatief mooi hout. Dank!

Prettig bedrijf, goede klantvriendelijk

Alleen maar een positief gevoel aan over gehouden. Nog wel even kontakt gehad met de klantenservice voor het moment van leveren. Dit is nietjes afgehandeld.

super goed

geen gezeik gewoon leveren wat ze beloven,vriendelijke gasten,goede kwaliteit en mooie prijzen.

Topkwaliteit hout, snel geleverd

Materialen makkelijk te vinden op de site, snel besteld en heel snel geleverd, bezorger ook erg behulpzaam en vriendelijk.

Duidelijke communicatie en mooie producten

Ik had een kleine levering nodig voor een project. Was vanuit voorraad leverbaar en kon snel geleverd worden. Tijdens de bestelling wordt je op de hoogte gehouden van de status en de levering was op de beloofde dag en werd met zorg uitgevoerd. Enige minpuntje zijn de hoge leveringskosten, maar service kost geld.

Prima kwaliteit hout op tijd bezorgd

Dik in orde

Gesmeerd bestel systeem en snelle afhandeling bij ophalen. Hout is van goede kwaliteit en volgens bestelling. Hier en daar waren de balken wat krom maar dat was in mijn geval niet echt een probleem. Goed om ter plekke te controleren en te vragen om een vervangend exemplaar.

Prima bedrijf

Douglas 10x10 oké. 2x3 matige kwaliteit

Snelle levering, goede service

Het hout werd volgens afspraak geleverd met zelfs een extra regel (bij een bestelling van 34 regels) Bij een kleine navraag over de bestelling, werd er direct gereageerd en meegedacht. Dat gaf een heel goed gevoel over dit bedrijf. Als ik weer douglas hout nodig heb, zal ik het zeker hier bestellen.

Netjes verpakt, goed hout en snel geleverd

Goede service en prijs kwaliteit!

Goede service en prijs kwaliteit verhouding! Website is overzichtelijk en bestellen was zeer eenvoudig. De kwaliteit van het hout zag er goed uit bij levering en de planken waren recht! Enige minpunt: Ik heb aangegeven de levering op vrijdag te willen ontvangen en kreeg plots woensdag net voor sluitingstijd van het transport bedrijf een mail dat ze op donderdag kwamen leveren. Dit heb ik niet meer kunnen wijzigen.

Mooi hout voor een goede prijs

Snelle levering, makkelijk nog een aantal planken bijbesteld op de order, vriendelijk contact via mail. Chauffeur stelde me keurig via een app op de hoogte van de tijd van levering en bracht het pakket met de handige vorkheftruck achterop de vrachtwagen keurig op de bestemming! Heel tevreden!

Mooie houten pennen en snel geleverd

Duidelijke site

Duidelijke site met alle afmetingen en prijzen

Dwarsweg 8

6716 BJ Ede

Over Douglas Hout

Douglas-Hout.nl maakt sinds 2012 het verschil met een compleet assortiment hout en accessoires, een grote voorraad én snelle levering. Vanuit het centraal gelegen Ede bedienen we particulieren, tuinspecialisten en groothandels in binnen- en buitenland. Wij leveren zowel standaard maten (2-6 meter) als maatwerk.