Top geregeld van begin tot eind!

Fijn!

Prima hout voor een nette prijs

Goed assortiment, nette prijs. Hout zelf is iets aan de grove kant (qua maatafwijkingen, scheuren, bast), maar niet onacceptabel. Moment van aflevering in goed overleg.

Een prima website om zelfje bestelling samen te stellen en een vlotte afhandeling

Concurrerende prijsstelling, goede grens voor gratis levering, uitgebreid assortiment zowel qua lengtematen als wat de andere afmeingen betreft.

Op tijd geleverd. Mooi hout

De balken zijn mooi recht en kwalitatief goed. De vlonderplanken voor 3/4 in orde 1/4 bevat veel gaten als gevolg van noesten die eruit zijn gevallen. Jammer…

Helemaal top

Hele goede ervaringen met dit bedrijf. Hout besteld om een pergola te maken. De eerste keer had ik niet zo goed nagedacht over mijn bestelling maar alles kon zonder problemen worden aangepast. Hele vriendelijke medewerkers en snelle levertijden. Hout is van topkwaliteit. Zeker een aanrader.

prima bedrijf,lekker snel geleverd

prima bedrijf,altijd snel en goed geleverd

Afspraak uit eindelijk verplaatst, na een dag afspraak nagekomen

Wel jammer dat ik van een niet volledige levering, geen antwoord van jullie krijg, sorry voor dit antwoord, had mijn mail niet goed gelezen. Er was gisteren over gebeld en dit heb ik niet opgemonen. Nu alles rechtgezet en de niet geleverde sleutel komt nu per post. PRIMA SERVICE

Geweldige service

Geweldige service Eerst online gekeken naar het assortiment,gemaild en mochten elke moment langs komen om producten te zien . Kregen een proef monster mee. Top service Online bestelling geplaatst en zelf aangegeven wanneer producten afgeleverd mogen worden . Via de mail op de hoogte gehouden van de bestelling .en alle stappen . Verliep allemaal vlekkeloos. Helaas bezorg datum verliep niet als afgesproken geen mail ontvangen van transport bedrijf en na mail contact met Douglas hout werd telefoon contact opgenomen met ons om te melden dat er vertraging bij transport bedrijf is opgelopen gelukkig wel met 1 dag vertraging . En hout werd vroeg die ochtend bezorgd waardoor we verder konden. Top kwaliteit . En naar wens eerste deel schutting staat . Een aanrader ondanks het vertraagde transport. Douglas bood excuus aan . Terwijl het bij transport fout liep.

Altijd uitstekend

Al jaren lang een trouwe afnemer van douglas-hout.nl Goede kwaliteit snelle levering en een schappelijke prijs.

Veel beschadigd hout en gebarsten

Het hout was niet goed van kwaliteit en er zaten ook nog kapotte planken tussen en er waren er een aantal gebarsten. Bij andere leveranciers zijn er zaag snede Daan de achterzijde aangebracht tegen kromtrekken, maar deze zaten hier niet in!

Mooi hout

levering zijn goed verlopen.

Zeer tevreden over Douglas Hout

Gekregen wat ik heb besteld in de juiste kwaliteit

Prima verzorg en netjes afgeleverd

Er was een artikel verkeerd geleverd en een paar planken Douglas hout beschadigd door een lepel van een vorkheftruck (?) , beide zijn via telefonisch contact en mail doorgegeven en dit was binnen 24 uur geregeld , top service waarvoor bedankt !!. Wij zijn zeer tevreden over www.douglas-hout.nl Familie Diephuis uit Arnhem

Prima geregeld

Geen klachten snel kunnen afhalen

Wel had ik graag van te voren gehoord hoelaat de partij hout bezorgd zou gaan worden.

prima service

niet al het hout was van goede kwaliteit maar wel te gebruiken op niet zichtbare plekken.

Het hout is niet van hoge kwaliteit

Van de 50 vellingdelen is bijna de helft voorzien van scheuren aan de kopse kanten. Dit moet worden weggezaagd waardoor we nu tekort komen.

Matig / slecht

Kwaliteit ontvangen hout uitermate slecht. Veel knoetsten, kromme planken, kapotte sponningen. Verder veel beschadigingen.

Goede communicatie, snelle correcte levering

Goede communicatie, snelle correcte levering

Super service!

Contact is erg fijn met het personeel uit Ede. Er waren wat problemen met de levering, maar uitstekend opgelost!

Na de bestelling te hebben opgegeven werden wij netjes op de hoogte gehouden wat de status is. Ook konden wij van te voren bellen voor de tijd van levering die dag van bezorging. Hout op tijd en netjes afgeleverd. Top

top

netjes geleverd op aangegeven datum. paar planken niet goed is weer snel en goed opgelost kon deze zo weer omruilen.

Goede prijs en goede service

Zeer goede service, goede prijs en een snelle levertijd. Zeker een aanrader!

Prima service, de kwaliteit is oké

Goeie website, redelijk vlot af te halen. De kwaliteit van het fijnbezaagde douglashout is oké, soms is een balk 5 mm dunner en soms zit er een schuine kant aan van het schors, maar over het algemeen is het prima. Als je dit meld krijg je we een nieuwe!

Dwarsweg 8

6716 BJ Ede

Over Douglas Hout

Douglas-Hout.nl maakt sinds 2012 het verschil met een compleet assortiment hout en accessoires, een grote voorraad én snelle levering. Vanuit het centraal gelegen Ede bedienen we particulieren, tuinspecialisten en groothandels in binnen- en buitenland. Wij leveren zowel standaard maten (2-6 meter) als maatwerk.