Prima geregeld

Geen klachten snel kunnen afhalen

Wel had ik graag van te voren gehoord hoelaat de partij hout bezorgd zou gaan worden.

prima service

niet al het hout was van goede kwaliteit maar wel te gebruiken op niet zichtbare plekken.

Het hout is niet van hoge kwaliteit

Van de 50 vellingdelen is bijna de helft voorzien van scheuren aan de kopse kanten. Dit moet worden weggezaagd waardoor we nu tekort komen.

Matig / slecht

Kwaliteit ontvangen hout uitermate slecht. Veel knoetsten, kromme planken, kapotte sponningen. Verder veel beschadigingen.

Goede communicatie, snelle correcte levering

Goede communicatie, snelle correcte levering

Super service!

Contact is erg fijn met het personeel uit Ede. Er waren wat problemen met de levering, maar uitstekend opgelost!

Na de bestelling te hebben opgegeven werden wij netjes op de hoogte gehouden wat de status is. Ook konden wij van te voren bellen voor de tijd van levering die dag van bezorging. Hout op tijd en netjes afgeleverd. Top

top

netjes geleverd op aangegeven datum. paar planken niet goed is weer snel en goed opgelost kon deze zo weer omruilen.

Goede prijs en goede service

Zeer goede service, goede prijs en een snelle levertijd. Zeker een aanrader!

Prima service, de kwaliteit is oké

Goeie website, redelijk vlot af te halen. De kwaliteit van het fijnbezaagde douglashout is oké, soms is een balk 5 mm dunner en soms zit er een schuine kant aan van het schors, maar over het algemeen is het prima. Als je dit meld krijg je we een nieuwe!

Nette service

Ben keurig geholpen en volgens afspraak geleverd. Niet alles was in 1 x de goede kwaliteit, maar dat is netjes rechtgezet. Al met al prima.

Het hout is prima

Ik ben zeer goed geholpen door Douglas hout, Ik had 2 planken die door de lepels van de heftruck van de vervoerder onbruikbaar waren geworden(zwarte strepen/vlekken). Douglas hout heeft daarna met een koerier 2 nieuwe planken laten brengen, hierdoor kon ik mijn project dit weekend afmaken. Niets anders dan lof voor deze behandeling.

snel en correct

de aan bod is nog steeds ruim en snel geleverd voor een redelijke prijs

Snelle levering en top service!

Snelle levering en goed hout. Verder prima klantenservice, een aanrader!

Prima service en uitstekende nazorg

Bestelling snel geleverd, zoals afgesproken. Hoewel er per abuis twee planken zijn geleverd die niet waren besteld is dit op een goede manier hersteld.

Top kwaliteit en snelle service

Voor het eerst hout besteld voor mijn tuinoverkapping. Ik had afwijkende maten nodig die ik elders niet kon krijgen. Prijs-kwaliteit is prima en de bezorger was bereid om een handje te helpen.

Goede prijzen, snelle levering en topservice!!

Ook complimenten voor de chauffeur!! Zeer aardig, vrolijk en behulpzaam!

Prima hout, prijs en service.

Snelle service, duidelijke afspraken!

Zaten wel een paar wat kromme balken tussen...

Goede levering

Prima levering

5 Jaar geleden hadden wij ook hout bij julie besteld maar dat hout zag er mooier uit dan het hout wat we nu kregen (scheurtjes en kleur verschil.)

duidelijke communicatie

Prima communicatie en de levering was ook volgens afgesproken tijd. Kwaliteit van het hout laat nog wel wat te wensen over, 1 ligger over een lange lengte gespleten, ook waren een aantal balken krom.

Goede service, mooie prijs en snelle levering!

Ik bestel nu al een tijdje bij Douglas hout Ede en ben nog altijd tevreden. Soms klopt er iets niet maar ook dat wordt altijd snel opgelost.

Keurig verzorgd

Ze houden je goed op de hoogte van er status van je order.

Dwarsweg 8

6716 BJ Ede

Over Douglas Hout

Douglas-Hout.nl maakt sinds 2012 het verschil met een compleet assortiment hout en accessoires, een grote voorraad én snelle levering. Vanuit het centraal gelegen Ede bedienen we particulieren, tuinspecialisten en groothandels in binnen- en buitenland. Wij leveren zowel standaard maten (2-6 meter) als maatwerk.