Vriendelijke mensen, snelle levering en goede service! Bezorgers zijn nette mensen! Echt aan te bevelen.

Alles netjes geleverd

Alles netjes en optijd geleverd zoals afgesproken. Ook zonder moeite nog hout toe kunnen voegen aan de bestelling.

Service goed, hout prima

Veranda staat al bijna en alles waterpas!

Bestelling en levering prima

Goed geregeld

Hout volgens afspraak geleverd

Supersnelle levering, komt na wat is beloofd.

Als enige had Douglashout de producten die ik nodig had op voorraad in de webshop. Dat wekte enige argwaan, uiteindelijk toch de bestelling geplaatst. Ook was Douglashout veruit de goedkoopste, wat mooi meegenomen was. Binnen 3 werkdagen, een uur voor de afgesproken tijd werd alles keurig netjes geleverd.

Levering keurig op afgesproken tijd. Communicatie goed. Kwaliteit hout: deze keer helaas minder.

Perfect vanaf bestelling tot aan levering.

Zeer snelle levering.

Prima service - kwaliteit hout kan beter

Prima service en vriendelijke klantenservice. Het hout was van matige kwaliteit en varieerde nogal. Sommige planken hadden schimmel, allemaal waren ze zeer grof gezaagd met veel grote splinters terwijl ze geschaafd zouden zijn.

Best gelopen

Best gelopen

Correct en snel geleverd zoals afgesproken

Kwaliteit hout, snelle levering!

Makkelijk bewerkbaar, scheurt niet, makkelijk te bijtsen en een super eindresultaat. Genbruikt om een schuur te potdekselen en om een schutting te maken. Geen problemen gehad dat planken krom waren. 2.5 meter is daar dan ook een mooie maat voor. Benieuwd naar hoe het er over een aantal jaar uit ziet! Aanrader.

geweldig

snel geleverd en ook de nabestelling was goed geregeld

Snelle en correcte levering

Bij de douglas planken 22x200x4000 was 30% wel erg ruw aan één kant of zijkant. Deze kunnen niet gebruikt worden als de te maken schutting aan 2 kanten zichtbaar is. Gelukkig is dit bij ons niet noodzakelijk. Bij een volgende bestelling zal ik hier zeker een opmerking bij maken

Netjes geholpen en netjes geleverd

Alles netjes geregeld

Snel geregeld en goed kwaliteit hout

Snel geregeld en goed kwaliteit hout

Goed geregeld

Prima geregeld

Mooi, recht hout

Laatst voor een hek en een pergola douglas palen en planken besteld. Zeer tevreden: alle delen kaarsrecht, mooi spul, weinig noesten en dat voor een prima prijs. Blijft jaren staan en je hebt mooi geen gifhout in je tuin.

Duidelijke website, goede prijs-kwaliteit en fantastisch snelle levering.

Snelle en goede levering

Helaas was de transporteur vergeten te communiceren wanneer en hoe laat de bezorging zou komen. Maar de klantenservice kon me snel helpen. Het hout ziet er goed uit!

helemaal top

goede communicatie en snelle levering prijs weet ik niet niet vergeleken want was al enthousiast over de site

Correcte behandeling en afhandeling

Goed bedrijf

Uitstekende service

Na veel zoeken via het web naar een complete levering van materialen die ik nodig had bij DouglasHout uitgekomen. Bij het bestellen wijzigingen aangebracht in aantallen deze bleken tijdens de bestelling niet meegenomen, hiervoor moest ik een 2e bestelling invoeren die vervolgens dus onder de €500, uitkwam ofwel €85,- transport kosten. Volgende dag even een belletje en vervolgend mail, transportkosten zijn weer terug gestort. levering conform afspraak afgelevrd. Wat mij betreft dus top service.

Bezorging perfect, kwaliteit hout matig

De bestelling en bezorging verliepen perfect. De kwaliteit van het hout valt me eerlijk gezegd op het eerste oog wat tegen. Fijn bezaagd is in dit geval erg grof bezaagd, Ik heb eerder ook bij andere besteld en daar is fijn bezaagd ook echt fijn bezaagd. Ik ga het hout van de week even goed bekijken of het wel of niet bruikbaar is voor mijn plafond, anders overweeg ik het retour te sturen.

Snel, duidelijk, en mooie kwaliteit

Ik gebruik dit hout voor het maken van buitenkeukens. Hiervoor dient het niet te grof/getordeerd te zijn. Het hout werd snel geleverd, netjes geleverd, en de communicatie was duidelijk. Denk dat ik mijn hoofdleverancier heb gevonden!

Dwarsweg 8

6716 BJ Ede

Over Douglas Hout

Douglas-Hout.nl maakt sinds 2012 het verschil met een compleet assortiment hout en accessoires, een grote voorraad én snelle levering. Vanuit het centraal gelegen Ede bedienen we particulieren, tuinspecialisten en groothandels in binnen- en buitenland. Wij leveren zowel standaard maten (2-6 meter) als maatwerk.