Snel, duidelijk, en mooie kwaliteit

Ik gebruik dit hout voor het maken van buitenkeukens. Hiervoor dient het niet te grof/getordeerd te zijn. Het hout werd snel geleverd, netjes geleverd, en de communicatie was duidelijk. Denk dat ik mijn hoofdleverancier heb gevonden!

Ik heb douglas hout gebruikt voor me veranda. Wat erg fijn vond van douglas hout. NL. Is dat je regelmatig een mail krijg we hebben je bestelling binnen gekregen of we zijn je bestelling aan het verwerken. Dat vind ik erg fijn want je besteld het toch online. Ik raad douglas hout. NL iedereen aan.

goed hout nette levering

Jammer levering was erg vroeg daardoor was ik even niet thuis werd gebeld door chauffeur. was thuis voordat chauffeur weg was. een uur bellen hoe laat levering komt is misschien optie.

Heldere webshop, scherpe prijzen

Op zoek naar renovatie van dakbedekking van onze dakkapellen, bij Douglas Hout is alles beschikbaar en werd binnen 5 werkdagen netjes bezorgd.

Snelle hulp

Snelle levering er zat 1 product bij wat niet goed was deze werd direct geruild zonder extra kosten Heel prettig

Perfect top werk

Altijd optijd met leveren

In eerste instantie waren de planken niet glad genoeg en moesten ze geschaafd en geschuurd worden voor ze gebeitst konden worden. Na overleg met verkoper is er passende oplossing gevonden en ben ik helemaal tevreden. Prima service dus en Douglas Hout is bereid om naar de klant te luisteren.

Snel , goed en correct geleverd

Afhandeling meldingen

Snelle handelingen en levering en een goede service .

Goede en snelle levering

op de afgesproken datum geleverd

goede levering alleen jammer dat er in een balk zaagsneden zaten maar dat heeft gelukkig geen gevolg voor de bouw van onze overkapping

Snelle en correcte levering

Hout is geleverd op aangevraagde datum. Volgens sommige onmogelijk in deze tijd. Emails met vragen worden heel snel beantwoord. Alles is perfect verlopen.

Top kwaliteit,snelle levering

Top kwaliteit,snelle levering

Strak geregeld! Niks op aan te merken.

Fijne samenwerking

Netjes verzonden en op tijd bezorgd en goed op de hoogte gehouden met email

Voldoet aan de verwachting, en goede service

Ik werd gebeld of de levering wat later kon, ik bedoel ze hadden ook niet kunnen bellen, kortom ben Ik zeer content mee

Goede afhandeling en snel geregeld

Makkelijk en alles snel en naar tevredenheid afgehandeld

Snelle én betaalbare levering

Ik kan alleen maar vol lof spreken. Echter 1 klein verbeterpuntje: het zou fijn zijn als de bezorging wat meer in overleg kan. Eind van de dag pas horen hoe vroeg/laat de bezorging zal zijn, kan beter worden afgestemd.

Snelle levering en goede service bij fout in de levering!

Er is goed contact te krijgen en je wordt vriendelijk behandeld. De levering was geheel volgens afspraak, maar helaas zaten er twee verkeerde balken bij. Dezelfde avond nog kwam een koerier deze omwisselen, dus sneller iets oplossen kan bijna niet! Bedankt!

Goede ervaring net dit bedrjjf

Makkelijk om te bestellen via webb site Levering ook heel goed

Uitstekend geholpen!!

Formidabel opgelost. Verdiende 10

Ik heb wat hout besteld bij Douglas op advies van een bestaande relatie van hun. Nu vind ik het eng om hout via internet te kopen omdat je het zelf eigenlijk wil uitzoeken. Communicatie vooraf (advies) ging soepeltjes en duidelijk. Uiteindelijk producten besteld en geleverd zoals afgesproken. Zeer behulpzame chauffeur van het transportbedrijf tot aan de deur geleverd op een niet gemakkelijk begaanbare plek. Nazicht van de levering stelde wat teleur omdat er 2 balken bijzaten die niet aan de verwachting voldeden. Ik weet, hout werkt, maar dit was toch echt niet goed. Met enige tegenzin (ik zit zo niet in elkaar) toch maar gemeld omdat ik er voor mijn terrasoverdekking er niet veel mee kon en zag mijzelf al nieuwe balken bestellen. Foto gemaild en contact gehad met Wesley. Binnen enkele uren had ik een reactie en binnen de volgende uren is het probleem volledig opgelost doordat zij voor vervanging zorgen gelijk met leverdatum erbij. Dat noem ik nou topservice en hiermee verdienen ze van mij een dikke 10 verdiend. Het gaat niet om hoe de problemen zijn gekomen, maar het gaat erom hoe je het oplost. Hier is Douglas voor mij een voorbeeld van.

prima,alleen de email van de transporteur kwam niet over bezorging

ok

Zou er nog eeNs bestellen

Mooi hout snel geleverd aardige chauffeur alles netje in de voortuin gezet ondanks dat je er bijna niet kan komen zeker een aanrader

Goede optijd levering maar niet allemaal compleet

Verkeerde balken geleverd. Zou snel worden nagebracht , maar wacht op leverunh

Dwarsweg 8

6716 BJ Ede

Over Douglas Hout

Douglas-Hout.nl maakt sinds 2012 het verschil met een compleet assortiment hout en accessoires, een grote voorraad én snelle levering. Vanuit het centraal gelegen Ede bedienen we particulieren, tuinspecialisten en groothandels in binnen- en buitenland. Wij leveren zowel standaard maten (2-6 meter) als maatwerk.