Slechte stukken hout werden 1 dag later probleemloos geruild met speciale koeriersdienst.

Super service

Snel besteld en we konden het mooi op tijd weer ophalen

Prima geregeld, goede communicatie

Je krijgt via de mail van iedere stap in het proces een melding, dat is super Levering prima, netter en vriendelijke chauffeur Kleine tip, vermeld op de site de netto maten van de balken, bij fijn bezaagd en de netto maten bij geschaafd, Helemaal tevreden over de afhandeling en aflevering en de kwaliteit

Ik hout er van

Geen lange levertijden bij Douglas-hout.nl en de bezorging verliep heel professioneel. Kwaliteit van het hout is top en dat voor een hele scherpe prijs! Dikke vette aanrader!

Vlotte net levering

Goede ervaring en op de afgesproken tijd geleverd

Klantvriendelijk

Omdat de vlonderplanken tijdelijk niet voorradig waren moest ik een week wachten en heb ik ervoor gekozen om ze zelf op te halen. Dat was maar goed ook. Meer dan de helft van de planken waren te slecht om mee te nemen. De medewerker was het hiermee eens en ging direct op zoek naar goede planken. Dit vond ik uiteraard top, maar het mag toch niet gebeuren dat ze je eerst troep willen meegeven. Wees dus kritisch op je bestelling.

Bestellen en goed contact en snel geleverd. Top

Zeker een 9 waard

Super tevreden Super service

Snelle levering! Dank.

!

Goed geregeld

Net hout geleverd, ook moest ik nog extra planken geleverd hebben en ook deze konden toegevoegd worden waardoor ik geen extra leveringskosten kreeg. Inmiddels alweer een nieuwe bestelling geplaatst!

Goede site en vriendelijke mailverkeer

Prima bedrijf vind het alleen jammer dat ik 45 euro moet betalen voor het transport op een bedrag van ruim 200 euro. Tevens lijk het of de kwaliteit van het hout achteruit gaat.. Gr Mark Buné

goed en goede communicatie en alles volgens afspraak

goede ervaring

Zweeds Rabat kwaliteit matig tot slecht

Bestelproces prima Aflevering prima Hout was nat geregend. Jammer! Kwaliteit Zweeds Rabat matig tot slecht! Douglas- hout heeft voorgesteld de partij te ruilen, maar wij hadden het inmiddels al verwerkt. Deze keuze is gemaakt omdat het hout in een droge overkapte ruimte is aangebracht, waardoor die optie niet meer mogelijk was. Douglas- hout heeft ons inmiddels gecompenseerd, waarvoor onze dank.

Goed!

Hout was goed mooi en zolang als ik het wilde. Bezorger netjes bij de voordeur gebracht. Netjes!

matige kwaliteit hout

Bestelling en levering is eenvoudig en verloopt volgens de informatieverstrekking. De kwaliteit van met name de bestelde planken is ronduit matig. Veelal heel grof gezaagd, krom getrokken, gebarsten, versplinterde en zelfs afgeschuinde kanten en erg wisselend van oppervlakte kwaliteit. Ik had beter verwacht van een specialist.

goed geholpen en vlot geleverd

vriendelijk en van goede informatie voorzien

Keurig netjes volgens bestelling geleverd.

Prima service, ze doen wat ze beloven!

Telefonisch contact gehad over de levering na de bestelling en voor de bestelling alle vragen kunnen stellen.

Alles goed en snel geleverd Geweldig

Zoals altijd keurig verzorgd en op tijd

Ga vooral zo door kwaliteit en service zijn top

Hout van deugdelijke kwaliteit. Besteld en geleverd gekregen Gelders potdeksel en blokhutprofiel. Een aantal planken waren in de sponning gescheurd, maar dat is makkelijk op te lossen door te lijmen, en is gebruikelijk. Daar in tegen heeft Douglas-hout.nl van elk 2 extra planken geleverd. Keurig. Snelle afhandeling, en de chauffeur was ruim op tijd. Ik kan dit bedrijf dan ook alleen maar aanbevelen.

Op tijd geleverd

Materiaal was wat te grof en niet altijd recht

Duidelijke site, snelle levering

Prima geregeld

Super service en snelle afhandeling

2e keer een bestelling geplaatst, daarbij na afhandeling in de webshop nog wat vergeten te bestellen. Na 1 telefoontje netjes opgelost en kon nog mee in de bestelling. 2 dagen later alles keurig bezorgd!! Ben zeer tevreden.

Volgens de afspraak

Dwarsweg 8

6716 BJ Ede

Over Douglas Hout

Douglas-Hout.nl maakt sinds 2012 het verschil met een compleet assortiment hout en accessoires, een grote voorraad én snelle levering. Vanuit het centraal gelegen Ede bedienen we particulieren, tuinspecialisten en groothandels in binnen- en buitenland. Wij leveren zowel standaard maten (2-6 meter) als maatwerk.