Snel geleverd, redelijk voordelig geprijsd

Snel geleverd, redelijk voordelig geprijsd Goede berichtgeving

Zeer snel geleverd. In verhouding tot mijn bestelling waren de verzendkosten vrij hoog

Goede service, alles keurig afgehandeld

Zeer goede service

Goede kwaliteit en geleverd volgens afspraak.

Bestellen ging goed via de site, de leveropties waren duidelijk, de voortgang is periodiek gemeld en de levering vond plaats op de dag zoals bij de bestelling aangegeven.

Hout beschadigd

Zwarte vegen door handelen met heftruck. Jammer want nu goed kijken ivm zichtkant van leiboom constructie Krijg product om vegen te kunnen verwijderen. Top service

Goede service en duidelijk

Duidelijke berichtgeving ivm bezorging

Levering en snelheid top

Kwaliteit van de planken en het hout is middelmatig. Grote verschillen in rechtheid en afwerking.

Hout maten wijken af

Ik had 2 lengtematen besteld 5 meter en 2,5 meter, maar de planken van 5 meter waren 19,5 cm en die van 2,5 meter waren 19 cm, als je dan gaat stapelen kom je een paar centimeter te kort. Ze wilden het binnen 24 uur oplossen echter was dat niet nodig.

Top afgeleverd, in overleg "op tijd " bij de voordeur.

Goede service, goede overleg met leveren.

Goed bedrijf. Goede service

Levering liep prefect chauffeur kwam het Op. De camping bij het chalet brengen Netjes ingepakt

Duidelijke communicatie en snelle levering

Het is heel overzichtelijk om bij douglas-hout.nl te bestellen. De communicatie over de bestelling is uitstekend en levering als gepland. Kwaliteit van het hout mag beter, wanneer ik balken van 5x15 bestel in diverse lengtes was de helft daarvan 4,5x15.

Alles klopte volgens afspraak.

Wat ik wou dat kreeg ik.

Bestellen en bezorging uitstekend en Zeer snel. Word ook op tijd bericht of geemaild over bezorging

Het hout zelf waren sommige balken helaas met hele donkere plekken en sommige met hele diepe nerven, een soort scheur.. deze kan ik gelukkig tegen het dak gebruiken zodat je het niet ziet. En de donkere plekken vergde een hoop schuurwerk.

Mooi product en op tijd geleverd

Duidelijke website. Ook via de mail goed op de hoogte gehouden van de stappen die genomen worden.

Snel en makkelijk.

Leveringen snel en eenvoudig te bestellen via website. Afhalen of bezorgen. Prima kwaliteit tuinhout.

Zeer goede ervaring

Snelle levering, wel erg ruw gezaagd

Zondag besteld, op verzoek vrijdag geleverd. Transportdienst gaf alleen geen bevestiging, met 1 belletje wel duidelijkheid over verzending en tijd. Kwaliteit van materiaal is goed, enkel wat erg ruw. Met een schaaf opgelost.

Gemakkelijk bestellen, prima communicatie

Bestellen gaat gemakkelijk. Bij mijn bestelling heb ik een vraag gesteld waarover snel contact met mij werd opgenomen. Omdat we bepaalde ijzerwaren eerder nodig hadden dan de bezorgdag, konden we dat deel alvast ophalen. Fijne service!

Goede prijs, perfecte service

Alles is goed geleverd, hele goede service echter enkele planken zijn beschadigd. Na een melding gemaakt te hebben ze mij direct benaderd om kosteloos nieuwe te brengen. Bestellen is super makkelijk en overzichtelijk. Klasse en alleen maar lof! Bedankt.

Komen hun afspraken goed na

Levering was keurig op tijd, het hout zag er mooi uit op een paar balken na maar na overleg met de serviceafdeling zijn we daar ook uitgekomen Prima bedrijf waar ik zo weer zou kopen als ik douglas hout nodig heb

goede dienstverlening

Prettig geholpen in deze rare coronatijd. Had een ingewikkelde extra bestelling bij een project in Delft. Maar werd snel en accuraat afgehandeld.

Al vaak besteld altijd goede service

Goede kwaliteit en service.. als iets fout gaat dan lossen ze het gelijk op zonder moeilijk te doen

Super kwaliteit snelle levering.

Bestellen zeer gemakkelijk. Ruime keuze. Goede communicatie. Chauffeur belde zelf om levering af te spreken.

Snelle levering, chauffeur netjes gewerkt en optijd contact opgenomen voor tijdstip levering.

Zeer tevreden,

Dwarsweg 8

6716 BJ Ede

Over Douglas Hout

Douglas-Hout.nl maakt sinds 2012 het verschil met een compleet assortiment hout en accessoires, een grote voorraad én snelle levering. Vanuit het centraal gelegen Ede bedienen we particulieren, tuinspecialisten en groothandels in binnen- en buitenland. Wij leveren zowel standaard maten (2-6 meter) als maatwerk.