Goed en snel

Duidelijke communicatie, snelle levering

Meneer die het hout kwam brengen herkende mij nog van 2 jr geleden en wist nog dat ik in de nachtdienst zat. Dat vond ik heel bijzonder.

redelijk

Van de 15 planken 150x20 was er 1 plank welke aan de zijkant een barst had. Met koperen spijkers dit verholpen zodat de plank niet verder scheurde.

Het was prima

uitstekend

Heldere en toegankelijke website; adequaat bij telefonisch contact; snelle levering. En last but not least: prima hout.

snel en probleemloos geleverd

Alles was gewoon perfect

Afspraken e.d. Oke

Kwaliteit hout een 5 Sommige planken waren dikker en breder en een paar scheuren. Toch ruim voldoende prijs/kwaliteit vanwege de prijs per meter. Graag volgende keer zelf ophalen. Voor 20 meter hout vind ik 45 € veel te veel. Zelf ophalen niet mogelijk? Why Gr. Wolter

Prima hout, op de afgesproken tijd geleverd en een aardige bezorger.

Prima hout, op de afgesproken tijd geleverd en een aardige bezorger.

Overall goed, maar zaten slechte stukken bij

In de hele strekking was het hout prima, mooi op maat en lengte en snel geleverd. Maar voornamelijk bij de fijne delen als vellingdelen en Zweeds rabat zaten toch slechte planken tussen. overall gezien prima.

Uit het goede hout gezaagd

Snel, met duidelijke up dates. Kort en krachtig!

Eenvoudig bestellen, duidelijke communicatie en snelle levering. Kortom super!

Momenteel slechte kwaliteit en weinig communicatie

Weinig communicatie over levering.

Snelle levering, perfect hout en ontzettend vriendelijke mensen!

Goed product en tevreden klant staat voorop

Prima klachten afhandeling

Zeer klantvriendelijk

1 onderdeel tekort en direct nageleverd

Snelle levering van het hout, wel jammer dat er behoorlijk wat spinthout aan sommige balken en regels zit. Is toch minder duurzaam!! Verder is alles goed aan de maat.

Was gewoon goed

Bestellen gaat goed en snel geleverd

Makkelijk besteld, snel geleverd

Makkelijk te bestellen en keurig netjes geleverd, thuis op de oprit

Goed overzicht van producten die voorradig zijn

Snelle en goede aflevering

Goede service en snelle levering met aandacht punten

Snelle levering conform afspraak. Helaas na ontvangst order niet compleet, maar na melding direct verzonden en dag later ontvangen door de goede service.

Nog niets ontvangen

De mail van de bezorgservice kwam in de spam, maar ze beloofden vrijdagmiddag te bezorgen. Vrijdag geen bezorging gezien, en geen melding ontvangen waarom of wanneer wel. Zaterdag heb ik de bezorger gebeld, en werd doorgeschakeld naar een privé nummer. Deze persoon beloofde maandag (vandaag) terugkoppeling. We gaan het zien. Afhankelijk van hoe dit opgelost wordt (een foutje kan gebeuren, het ligt eaan hoe je er mee om gaat), en kwaliteit van het hout, zou ik jullie aanbevelen. Voorlopig maar even een nee ingevuld, hopelijk wordt het een ja.

Geleverd op de afgesproken dag

Fijn gezaagd hout besteld , krijg hout met veel maat afwijkingen, veel zwarte vegen die moeilijk weg te schuren zijn, veel met aan de zijkanten met scheuren.

Ze doen wat ze beloven.

Prima bedrijf met prettige medewerkers. Alles top.

Altijd tevreden over de kwaliteit van het geleverd materiaal

Dwarsweg 8

6716 BJ Ede

Over Douglas Hout

Douglas-Hout.nl maakt sinds 2012 het verschil met een compleet assortiment hout en accessoires, een grote voorraad én snelle levering. Vanuit het centraal gelegen Ede bedienen we particulieren, tuinspecialisten en groothandels in binnen- en buitenland. Wij leveren zowel standaard maten (2-6 meter) als maatwerk.