Snelle levering goede service

Fijne website die makkelijk is met bestellen. Levering erg goed combineren ging ook perfect. Ik heb goede ervaringen .er Douglas hout en zal het aan iedereen adviseren.

Order goed uitgevoerd en keurige levering

Het fijt dat je (tegen meerprijs) bepaalde bewerkingen kunt laten uitvoeren is een groot voordeel. Hoekpenverbindingen maken, op maat zagen, gaten voorboren, het kan allemaal. Je kiest zelf de dag waarop je de levering wenst te ontvangen en vervolgens word je per mail keurig op de hoogte gehouden. Alles bij elkaar erg tevreden!

Super snel en mooi

Suoer vriendelijke meneer

Prima, goed

Vriendelijke schauffeur

In mijn eerste ervaring goed

Toch redelijk snel geleverd,perfect

Zoals beloofd

Goed overzicht van de ruime voorraad. Snelle en complete levering.

Snelle levering, maar kwaliteit van het hout stuk minder

Kwaliteit last te wensen over, veel beschadigingen

Aftersales is prima

Kwaliteit van hout is twijfelachtig. Advies om het te controleren voor het starten met verwerken. Wel is de aftersale en het contact prima mocht er een probleem zich voor doen. Wordt goed opgelost.

Mooi hout van lariks-Douglas

Netjes geleverd door extern bedrijf, vriendelijke man. Heeft nog geprobeerd om het hout op de oprit te plaatsen, maar dat lukte niet door de omvang van het pakket. Daarna netjes op het trottoir geplaatst. Hout op zich ziet er heel netjes uit op een paar beschadigingen na maar ik denk dat je niet gladgeschoren hout moet verwachten bij gezaagd hout, is eigenlijk wel een robuust uiterlijk. Ik zelf was bang voor scheuren in het hout bij levering, maar het hout ziet er op zich mooi strak uit al zullen de scheuren er zeker wel komen na montage/maken van de overkapping. Moet straks de wanden en dakbeschot e.d. nog hebben en zal dat zeker weer bij Douglas-hout kopen, dus aanrader

Het bestellen ging super makkelijk en alles is snel geleverd en de kwaliteit van het gekochte materiaal is prima

Service en kwaliteit is van een hoog niveau.

Het is super

Super netjes bezorgd en een hele goede service

Top supplier of wood in the area.

Wood arrived quickly.

Men doet wat men beloofd

Goede producten Juiste prijs Prima informatie en advies Perfecte levering en communicatie Douglas hout doet wat beloofd is

Snel betaalbaar bekwaam.

Fijn bedrijf met betaalbare producten. Goede website ook.

Fijn zaken doen.

Mooi materiaal, grote keuze, goede prijzen en goede service.

Zeer matige kwaliteit hout.

Heel veel planken,waren de mes en groef niet tot het einde doorgefreest.

Duidelijk proces, snelle en nette levering en goede kwaliteit

Top potdeksel planken!

Waanzinnig goede kwaliteit zwarte potdeksel planken. Mooi zwart gemaakt ook

Goede service en duidelijke site. Alleen het mindere van het hout is dat als je bijv balken 200x200mm 4 meter lang besteld ze dan langer en de kopse kant niet haaks zijn.

Snelle levering en flexibele chauffeur.

Veel hout was wel teveel beschadigd en gescheurd. Vooral de gleuf lpalen waren eigenlijk onvoldoende. Ook dikte verschil planken. Overig hout was prima!

goed en goedkoop

gewoon goed

bestelling ging prima

foto's had iets groter gekund. verder was het duidelijk en verzorgd. prijs kan altijd lager. ik moet wel zeggen dat ik nog met het hout aan het werk moet, dan kan ik pas wat over de kwaliteit zeggen. groeten gerard

Slechte service

Opeens een prijsverhoging zonder aankondiging, daardoor verlies op een eerder afgegeven offerte. Zou eerst een passende oplossing komen maar later kreeg ik te horen dat jullie niks voor mij konden doen. Levering ging heel slecht, maar 10% geleverd gekregen, telefonisch konden jullie wederom niks voor mij doen, geen antwoord geven waar het andere materiaal was en hoe het nu verder zou gaan. En we hadden het de volgende dag nodig. Zou die avond tussen 17.00 en 19.00 geleverd worden door 2 man van jullie, dat werd maar 1 persoon en die kwam om 21.30 dus die mensen hebben zelf mee moeten lossen tot 22.30. Lijkt in mijn ogen allemaal nergens op.

Dwarsweg 8

6716 BJ Ede

Over Douglas Hout

Douglas-Hout.nl maakt sinds 2012 het verschil met een compleet assortiment hout en accessoires, een grote voorraad én snelle levering. Vanuit het centraal gelegen Ede bedienen we particulieren, tuinspecialisten en groothandels in binnen- en buitenland. Wij leveren zowel standaard maten (2-6 meter) als maatwerk.