Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering

Top! Zoals altijd...dank jullie wel!

Bestelling klopt, wordt snel geleverd en ziet er altijd goed uit!! Tot snel

Top kwaliteit

Dit is mijn tweede keer dat ik hier bestel. Wederom top service en kwaliteit!

Top kwaliteit

Top kwaliteit van de geleverde materialen , de super snelle levering op de aangegeven tijd en netjes op de oprit geplaatst.

goed bedrijf

fijn geholpen, denken mee, snelle reactie

Mooi hout.

Laatst hout besteld voor mijn overkaping. Mooi optijd geleverd, mooi recht hout.

prima van afspraken

Goede levering, en hout is wel recht maar wel veel splinters!

Goed bedrijf, goed product

Duidelijke communicatie, Altijd goed degelijk verpakt.

Douglas hout luistert goed naar de klant en denkt goed mee

Douglas Hout gaat voor kwaliteit

Goed geregeld

Prijs erg scherp en gratis bezorgen perfect.

Super goede service, keurig op tijd geleverd.

Tijdig en correct geleverd

Makkelijk online besteld en op de juiste dag geleverd. Kreeg de avond voorafgaand aan de levering een email van transport bedrijf. Vond t wel jammer dat ik t niet zelf kon ophalen als particulier.

Makkelijke site maar de klantenservice is matig

Mooi materiaal en makkelijk te bestellen. Jammer dat het bij de klantenservice mis gaat. Bij alles moet er gemaild worden, ook al heb je ze aan de telefoon met je vraag. Voor de rest wordt je goed op de hoogte gehouden van wanneer de levering plaats gaat vinden. Zeker aanbevelen waad als je maar geen bijzonderheden hebt

Zeer goed!

Redelijke bestelling, werd keurig geleverd en volgens afspraak. Alles goed, 2planken waren erg slecht, was geen probleem, snel oplossen en binnen 2 dagen de nieuwe planken binnen. Met dit bedrijf weet je waar je aan toe bent. Zeker een aanrader. Kwaliteit van hout qua kwasten etc. Mag altijd beter, maar zover ik weet is er geen betere te krijgen momenteel Groot assortiment waardoor je vrijwel alles bij 1 bedrijf kan bestellen, voor niet de duurste prijs!

I went go there company in Ede to ask first for advice before I bought everything online and the quality of help was really very good! All extra advice and extra tips from the man at the reception. Quality of the wood was also perfect! I’m a very happy customer and would definitely recommend them to anyone.

Vriendelijk en professioneel

Goede prijs, mooi hout en goede levering. Top!

Prima levering

Prima levering van houten planken.

Prima, afspraken netjes nagekomen

Gewoon goed.

Snelle en volledige levering

Erg gemakkelijke website met veel keuze mogelijkheden. Snelle levering.

Geleverd volgens afspraak bij beschadigd materiaal zelfde week al vervangen

Topbedrijf

uitstekende levering op tijd naar wens

Ook een nabestelling is prima verlopen en nog bij de bestaande bestelling toegevoegd. Fijn dat er een paar dagen van tevoren weer een mail komt met informatie over de levering. geen klachten. Aanrader !!

Jammer van de schuren en plank verschil

Het hout ziet er geweldig uit wat ik wel jammer vindt is dat er heel veel schuren in het hout zitten (en dat voor vlonderplanken) en dat ik hout van 3cm dik besteld heb en dat er toch een plank van 4cm tussen zit maar voor de rest was het goed geregeld

Top geregeld

Top geregeld

Goede kwaliteit, goede communicatie.

Top. Makkelijk bestellen, snel en op de juiste locatie gebracht. Geweldig.

Dwarsweg 8

6716 BJ Ede

Over Douglas Hout

Douglas-Hout.nl maakt sinds 2012 het verschil met een compleet assortiment hout en accessoires, een grote voorraad én snelle levering. Vanuit het centraal gelegen Ede bedienen we particulieren, tuinspecialisten en groothandels in binnen- en buitenland. Wij leveren zowel standaard maten (2-6 meter) als maatwerk.