Fijn zaken doen.

Mooi materiaal, grote keuze, goede prijzen en goede service.

Zeer matige kwaliteit hout.

Heel veel planken,waren de mes en groef niet tot het einde doorgefreest.

Duidelijk proces, snelle en nette levering en goede kwaliteit

Top potdeksel planken!

Waanzinnig goede kwaliteit zwarte potdeksel planken. Mooi zwart gemaakt ook

Goede service en duidelijke site. Alleen het mindere van het hout is dat als je bijv balken 200x200mm 4 meter lang besteld ze dan langer en de kopse kant niet haaks zijn.

Snelle levering en flexibele chauffeur.

Veel hout was wel teveel beschadigd en gescheurd. Vooral de gleuf lpalen waren eigenlijk onvoldoende. Ook dikte verschil planken. Overig hout was prima!

goed en goedkoop

gewoon goed

bestelling ging prima

foto's had iets groter gekund. verder was het duidelijk en verzorgd. prijs kan altijd lager. ik moet wel zeggen dat ik nog met het hout aan het werk moet, dan kan ik pas wat over de kwaliteit zeggen. groeten gerard

Slechte service

Opeens een prijsverhoging zonder aankondiging, daardoor verlies op een eerder afgegeven offerte. Zou eerst een passende oplossing komen maar later kreeg ik te horen dat jullie niks voor mij konden doen. Levering ging heel slecht, maar 10% geleverd gekregen, telefonisch konden jullie wederom niks voor mij doen, geen antwoord geven waar het andere materiaal was en hoe het nu verder zou gaan. En we hadden het de volgende dag nodig. Zou die avond tussen 17.00 en 19.00 geleverd worden door 2 man van jullie, dat werd maar 1 persoon en die kwam om 21.30 dus die mensen hebben zelf mee moeten lossen tot 22.30. Lijkt in mijn ogen allemaal nergens op.

Scherpe prijs, goed product, heel prettig geleverd

Een grote partij planken gekocht voor een lange schutting. De chauffeur was zo vriendelijk om het met de kooiaap precies op de goede plek te zetten. Voor hem 10 minuten extra. Voor mij scheelt het een paar uur sjouwen. De planken zijn prima. In zwart gespoten. Scheelt flink wat beitsen.

Grof gezaagd

Het is mijn inziens te grof gezaagd

Goede en nette service. Pluspunt voor de chauffeur die het kwam brengen. Top geregeld allemaal.

Top service!

Goede service, duidelijke website en prima levering.

Beter gewend

Vaker besteld, en altijd goede levering. Nu naar mijn mening te veel beschadigingen en kromgetrokken hout ertussen. Zoals de duurdere lange balken met een scheur in het midden, en meerdere beschadigde messing en groef.

wel paar balkjes met grote happen uit de zijkanten. bijvoorbeeld door een eruit getrokken noest

Service is momenteel waar-de-loos!

Ruimte die een klant vraagt (bijv. nav een prompte prijsverhoging) is er niet, maar wanneer men verkeerd/onvolledig of niet levert is er 0 compensatie. De service is 1-richtingsverkeer, daar kan Douglas Hout echt nog winst pakken.

Heldere communicatie en levering cfm afspraak

Ik werd na de bestelling op de hoogte gehouden van iedere stap in het orderproces en tijdig (48 uur van tevoren) wanneer er geleverd zou worden. Allemaal prettig en professioneel

Uitstekend!!!

Telefonisch benaderd om bepaalde zaken te verifieren en daarna vlot geleverd.

Perfecte levering en producten super blij!!

Nette levering en keurig optijd.

Snelle en correcte levering

Snelle nette levering!

Hout is met zorg bij elkaar verpakt!

Prima levering maar de maten van het hout kloppen niet.

Prima, nette levering. Hout ook in mooie staat, op een enkele plank met een scheur na. Maten wijken echter af met 1 a 2 cm, balk van 2 meter blijkt 1,98m te zijn. Niet zo fijn en niet zo blij mee. Dat is zeker een punt van aandacht.

Ik was beter gewend van het houtkwaliteit.

Jammer dat er aan verschillende planken nog boomschors zat. Hierdoor puzzelen om het tot een gewenst resultaat te komen. Tevens waren er bij 2 planken een hoekje ingezaagd. Ook hierdoor puzzelen. De levering door het transportbedrijf was top.

Klantenservice goed bereikbaar voor vragen. Duidelijke en makkelijke webshop. Bestelling is snel geleverd. Mooi goed hout precies volgens opgegeven maten. Super fijn dat je de verbindingen vooraf door Douglas hout machinaal kunt laten maken. Kortom, een zeer tevreden klant!

Dwarsweg 8

6716 BJ Ede

Over Douglas Hout

Douglas-Hout.nl maakt sinds 2012 het verschil met een compleet assortiment hout en accessoires, een grote voorraad én snelle levering. Vanuit het centraal gelegen Ede bedienen we particulieren, tuinspecialisten en groothandels in binnen- en buitenland. Wij leveren zowel standaard maten (2-6 meter) als maatwerk.