Goede service.

Na levering het voetbal gecontroleerd en kwam een aantal planken tegen die beschadigd waren. Foto's gemaakt en door gemaild en kon deze om komen ruilen. Sebastiaan zei dat ze een koerier langs konden sturen maar dat vond ik niet nodig vanwege de extra kosten die dan gemaakt zouden worden. Heb ze zelf even omgeruild en kon ook nog een doos schroeven meenemen, terwijl vanwege Corona niemand bij Douglas hout naar binnen mag. Top geregeld!!!

Geweldig!

Goede kwaliteit in prijs, producten en levering. Grote klasse, ook de site is heel overzichtelijk. Mijn dank!

Mooi hout voor goede prijs snel geleverd

Nesteling Door transporteur netjes met de kooi aap in de tuin gelegd

Slecht geschaafde planken, maar bestelling ging top

Douglas planken hadden verschillende diktes en liepen in de breedte verschillen af. Hier kwam ik achter tijdens het monteren. Ik heb door tijds druk het bedrijf niet de gelegenheid gegeven dit te herstellen. Het bestellen en de levering is goed verzorgt. Ook telefonisch zijn ze goed bereikbaar. Conclusie: de kwaliteit van de planken is slecht, dit moet echt beter.

Snelle levering en prima kwaliteit.

Snel geleverd, keurig op het oprijpad geplaatst. Hout ziet er prima uit.

Prima service en kwaliteit

Bestellen ging eenvoudig, levering ging snel en soepel. Zelf kunnen afhalen zou fijn zijn geweest, nu waren de leveringskosten hoger dan de materiaalkosten :-) , maar dat heeft alles met corona te maken.

geweldig

snelle levering, mooi hout, vriendelijke bezorger, PRIMA

Gewoon goed!

Van begin tot eind.

Snelle en correcte levering

Goede kwaliteit hout, werd snel en correct geleverd.

De service is dik voor mekaar.

Dit bedrijf doet wat het zegt en zegt wat het doet.

Goeie prijs kwaliteit

Volgende keer de lepels van de heftruck afdekken zodat er geen zwarte vlekken op het hout ontstaan

Hout was wat ruwer dan dat ik me had voorgesteld op basis van de plaatjes. Kan uiteraard aan mij liggen, maar ik ben een consument die eenmalig koopt en geen specialist. Kwestie van verwachtingen. Daarnaast is (wat ik nu kan zien) 1 plank geleverd in de verkeerde dikte. Geen halszaak, alleen wat extra werk om het passend te krijgen.

Helemaal goed

Helemaal goed!! Geleverd op de aangegeven data!! Goede kwaliteit!!

valt me tegen

verschillende planken zijn gescheurd en ik vind het hout er grof wat de afwerking aan gaat

Prima, goeie prijs,! Levering ook pims

Zie boven

top ervaring

inmiddels een paar keer zakelijk besteld bij Douglas hou online. ik ben zeer tevreden hout is netjes, de gang van zaken is netjes en geleverd volgens afspraak. ik kon zelfs 2 dagen voor levering nog iets wijzigen aan mijn bestelling kortom goed geregeld!

Echt goed geregeld

Goede website, prima prijzen, goede service bij het ophalen, goeie kwaliteit: hier ga ik voortaan mijn douglashout halen!

Kwaliteit niet constant maar via goede service opgelost

Aantal douglas planken besteld van 4 meter lang. Planken waren nogal wisselend van kwaliteit: goede planken, maar ook aantal met gebreken zoals schors aan één zijde en donkere vlekken op sommige planken (wat natuurlijk niet mooi is bij verwerking als onbehaldeld hout in een schutting). Verpakking, transport en bezorging waren wel ok. Na mijn klacht hierover zijn de planken met gebreken snel gewisseld voor nieuwe exemplaren.

Levering vlot, jammer dat de zwarte daktrims veel beschadigingen op de voorkant hebben.

Levering was op tijd, contact met het kantoor was ook prima. Zoals aangegeven, jammer dat de daktrims veel beschadigingen op de voorkant hebben. Het wordt puzzelen om te proberen, dit uit het zicht te plaatsen. Dit komt helaas niet over als een kwaliteitsprodukt.

snel geleverd wat er is besteld

duidelijke aanwijzing wanneer de transporteur de bestelling komt brengen.

Goede service, prima materiaal.

Bij aflevering bleek er wT schade aan planken te zijn. Werd keurig opgelost, hele snelle reactie en prima service. Rest van het materiaal was van prima kwaliteit.

Alles tiptop in orde

Hout werd snel geleverd en was van prima kwaliteit. Alles paste perfect.

Super bedrijf die alles doen wat nodig is om een bestelling netjes thuis te bezorgen

Doosjes schroeven in plastic zak, factuur in plastic erbij, duidelijke communicatie over bestelling en bezorging.

Duidelijke webshop, handige zaag service en uiteindelijk alles op maat en keurig geleverd!

Flinke bestelling geplaatst voor het maken van overkapping. Alles netjes op lengte gezaagd en mooi droog hout. Netjes op pakket geleverd, chauffeur kon het met heftruck zo de binnenplaats oprijden. Top!

Nette en snelle levering.

Ik heb fijnbezaagde planken en palen besteld van 2 cm bij 15 cm. Het viel mij op dat de planken niet altijd even dik zijn. Soms loopt een plank van 2cm dikte naar zeker 2.5 cm dikte..

Dwarsweg 8

6716 BJ Ede

Over Douglas Hout

Douglas-Hout.nl maakt sinds 2012 het verschil met een compleet assortiment hout en accessoires, een grote voorraad én snelle levering. Vanuit het centraal gelegen Ede bedienen we particulieren, tuinspecialisten en groothandels in binnen- en buitenland. Wij leveren zowel standaard maten (2-6 meter) als maatwerk.