Makkelijk met bestellen Snelle levering Producten van goede kwaliteit

snelle levering, goede aftersale service

Binnen enkele dagen al geleverd, super! Helaas ontbrak er een deel van de levering. Kan gebeuren en gaat dan vooral om hoe het opgelost wordt: een belletje en diezelfde middag werd ook het ontbrekende deel van de bestelling geleverd. Top!

Niets aan te merken

Niets aan te merken

Uitstekende levering. Keurig op tijd.

Goede kwaliteit.

Wederom goed en snel geleverd.

Ook dit jaar goed geholpen. Dat kunnen andere bedrijven met tuinhout wat van leren. Douglas-hout doen wat ze beloven.

Super kwaliteit, netjes geleverd!

Keurig alles geleverd en op de afgesproken tijd! Volgende keer bestellen we het weer hier!

Echt top

Netjes geleverd al was het moeilijk om er bij te komen

Zeer goede service ook van de chauffeur

Zeer goede service ook van de chauffeur

Snelle levering nette webshop

Hout is allemaal te lang, dus als je 3M besteld krijg je 301cm tm304cm.

Goed hout snel geleverd

Goed, flexibel, snel

Niets om over te klagen !!!

Gewoon alles prima in orde

Mooi hout, scherpe prijs en goede levering

Het bestellen op de website is makkelijk doordat alles duidelijk wordt aangegeven. Er wordt een scherpe prijs gehanteerd en de levering was erg netjes. De chauffeur belde 10 minuten van te voren dat hij er bijna was. Materiaal netjes gestapeld en voor de deur neergezet.

Prima - ook nalevering prima opgelost

Prima geleverd.

Makkelijk te bestellen .. Alles duidelijk en snelle levering. Al met al..een aanrader.

Uitstekende service

Enkele planken waren slecht van kwaliteit. Na een telefoontje en foto’s doorsturen. Probleem meteen door hun opgelost.

Snel en netjes geleverd

Snel en netjes geleverd

Goede prijs en snel geleverd!

Ervaring is goed, Tip: leg de mooi afgewerkt balken boven op of in het midden. Zo verkom je dat je afdrukken krijgt van de lepels van de heftruck.

Goede service en prima kwaliteit

Een bestelde plank had een fikse scheur, werd binnen een uur omgeruild. Super!

Staat materiaal kon beter.

1 balk van 4 m was doormidden gescheurd en onbruikbaar voor het doel waarvoor aangekocht. En een plank van 3 m over afstand van ong. 1 m te erg beschadigd om nog te kunnen gebruiken. Planken waren bestemd voor afwerken van een raam en krap gemeten. Te kort aan bruikbaar materiaal dus. Snelheid en wijze van leveren prima.

Snelle makkelijke bestelling en levering

Op de 16e besteld was op de 19e in huis. 68 rabat planken van 4 meter. De planken zijn in goede staat geleverd. De bezorger was heel accuraat en vriendelijk. Ik ben tijdens de wacgttijd keurig per mail op de hoogte gebracht over de status.

Goede prijs en snelle levering

In vergelijking met andere aanbieders goede prijs kwaliteit verhouding. Wel jammer dat de bestelde palen bijna allemaal enkele centimeters langer waren dan de bestelde lengtes. Ik moest dus 11 van de 13 palen nog op maat zagen. Bij paaldiktes van 12 cm is dat met "hobbygereedschap" wel heel vervelend!

Duidelijke site om te bestellen; goed assortiment, snelle levering

Douglashout is een fantastisch natuurproduct waarmee je prachtig kan bouwen. Ook alle accessoires zijn van douglas-hout.nl verkrijgbaar.

Kijk zo vind ik het fijn !

Bestellen! Een snelle reactie daarop,en bij iedere stap een mailtje, met een telefoontje van de chauffeur ik ben er over 15 min ! Helemaal top!

zeer prettig om mee te werken

Fijn om te bestellen of t grote of kleine partijtjes zijn maakt niet uit . Prettig ddat als je een probleempje hebt door een eigen misrekening t ook gelijk in overleg op gelost wordt Fijn bedrijf

Vlug met leveren

Mooi hout voor een goede prijs. Volgend project weer bestellen

Dwarsweg 8

6716 BJ Ede

Over Douglas Hout

Douglas-Hout.nl maakt sinds 2012 het verschil met een compleet assortiment hout en accessoires, een grote voorraad én snelle levering. Vanuit het centraal gelegen Ede bedienen we particulieren, tuinspecialisten en groothandels in binnen- en buitenland. Wij leveren zowel standaard maten (2-6 meter) als maatwerk.