Snel geleverd volgens af afspraak

Hout ziet er goed uit

Het was netjes volgens plan uitgevoerd en de bezorging was ook super.

Redelijk tevreden

Heb al vrij vaak hout bij jullie besteld. Ik vond de kwaliteit dit keer alleen minder goed dan ik gewend ben. Het meeste hout was erg nat sommige planken zijn aan 1 kant hierdoor ook behoorlijk verkleurd.

Heb meerdere keren nu bij Douglas hout besteld. Levering altijd goed en netjes door de bezorgdienst: Bij de laatste levering was de kwaliteit van de balken echt top. Mooi recht. Wel zit er marge in de lengte (van 4 tot 4,07 meter). Hout blijft een natuurlijk product dus je hebt soms de pech dat iets er net wat minder mooi uitziet. Maar heb er een mooie overkapping van kunnen maken. Aanrader zijn echt de zwarte rabatdelen die drie keer gespoten zijn. Prijstechnisch overigens ook aantrekkelijk tov de concurrentie!

goede en snelle levering

de bestelling werd volledig en snel geleverd

Gewoon goed!

Keurige site en goede levering.

Goed prijs en snelle levering maar....

Het geschaafde hout is echt prima, goede kwaliteit voor een scherpe prijs. Alleen de fijn gezaagde planken 150x20 zijn wel erg variabel in dikte. Sommige zijn 21 en andere maar net 18, dus voor een strakke schutting of tuindeur ga op zeker en bestel gewoon geschaafd ipv fijn gezaagd. Weet niet of er bij het fijn gezaagde hout op de website staat dat de dikte kan verschillen, indien dit niet het geval is zou dit er best bijgezet kunnen worden.

Prima geregeld

Makkelijk bestellen, keurige aflevering, goeie kwaliteit.

Alles naar wens gegaan

Alles prima geleverd

Alles prima geleverd

excellent

zeer georganiseerd klantvriendelijkheid. vertrouwelijke bedrijf zonder zorgen bestellen, zonder zorgen met een prima levertijd en zeer professioneel lossen van het product bij de klanten. het product werd zeer professioneel met bijbehorende onderdelen gelaveerd. ik beschouw douglas-hout.nl als een familie, zo vertrouwelijk zijn ze.

Prima opgelost!

Levertijd en plaats was correct Bij de levering ontbrak helaas het hang en sluitwerk van de deur. Ook was de kwaliteit van het Zweeds Rabat slecht.... Sommige planken waren 11 mm dikker dan gebruikelijk en andere weer te dun. Helaas kan ik niet reageren op de levering ivm de kerstvakantie Ze reageerde maandag 4januari op mijn mail. Ze hadden gezien dat de levering niet compleet was en sommige planken slecht. We zijn tegemoet gekomen met een vergoeding. Hang en sluitwerk is opgestuurd. Naar tevredenheid afgehandeld.

Prima en snel.

Goed kontact, op tijd gebeld door de vervoerder.

prima service!

goede service, relatief snelle levering, prettige chauffeur die meedacht!

Een aantal planken waren gebarsten van de 10 stuks 4 keer. Beduidend meer dan de vorige levering.

goed klante service

heb een goede service gehad klant vriendelijk en zeer help saam alles is duidelijk vermeld op de internet side en makkelijk te bestellen enige min punt was de bezorging niet de afspraak datum nakomen dit was een probleem van het transport bedrijf en niet douglas hout

keurig hout, netjes geleverd, alles in orde.

Ondanks corona tijd, snel geleverd en voor mij belangrijk: het geleverde materiaal is in prima conditie, netjes gezaagd, compleet.

Over het algemeen goed en snel

Al heel wat bestellingen gedaan die naar volle tevredenheid zijn verwerkt in Veranda's. Helaas laatste bestelling waren er met de vellingdelen 6 beschadigde Het extra bestelde boeideel was op de ekopsekant gelijmd aan elkaar. De planken voor de vloer 30X200 geschaafd zijn er ook 3 die beschadigd zijn.

Hout vrij grof

Had verwacht dat het hout mooier gezaagd zou zij zitten veel grove delen bij . Verder prima

Goed telefonisch geholpen en het hout was snel geleverd.

Vriendelijk te woord gestaan, ook met advies over het vastmaken van het hout zelf. Ik kon ook alles voor een schuur op één adres bestellen, ideaal!

netjes volgens afspraak voor redelijke prijs

Geleverd volgens afspraak voor een goede prijs

Gewoon netjes geholpen

Goed en correct

Goed geholpen.

Eerlijk hout, eerlijke prijs, prima service

Goede uitleg op de website, eerlijke prijzen, levering conform afspraak.

Van begin tot eind alles ging goed

Bestellen is eenvoudig en de spullen kwamen netjes op tijd! Kwaliteit en prijsverhouding is dik in orde.

Dwarsweg 8

6716 BJ Ede

Over Douglas Hout

Douglas-Hout.nl maakt sinds 2012 het verschil met een compleet assortiment hout en accessoires, een grote voorraad én snelle levering. Vanuit het centraal gelegen Ede bedienen we particulieren, tuinspecialisten en groothandels in binnen- en buitenland. Wij leveren zowel standaard maten (2-6 meter) als maatwerk.