Snel geleverd en op afgesproken tijd

Daadkrachtig optreden

Naar aanleiding van een niet complete levering, telefonisch en mailcontact gehad. Binnen een paar dagen de missende douglas balken ontvangen. Top opgelost!

een vertrouwd bedrijf

snelle levering, men houd zich aan de door jouw geleverde dag. Hout en bezorging prima.

Onduidelijk

Bij de eerste bestelling ben ik super goed geholpen. Een bijbestelling kon gewoon worden geleverd met de eerste bestelling zonder extra kosten. Daarna duurde het meer dan een week en enkele telefoontjes om duidelijkheid te krijgen over de leverdatum. Daar werd gezegd dat een dag voor de aflevering de transporteur zou bellen. Dit is niet gebeurd en heb zelf moeten bellen om te weten hoe laat ze kwamen. Misschien kan dit worden verbeterd. Al met al tevreden over het geheel.

Altijd blij met de snelle en persoonlijke service!

Voor mijn laatste bestelling wel een beetje teleurgesteld. Van de 25 planken Zweeds rabat waren er 4 niet bruikbaar door grote scheuren in het hout en afgebroken randjes! Helaas maar wel vervelend als je dan bezig bent. Verder alleen maar goede ervaringen! Tot snel.

Gemakkelijk besteld, snel geleverd

Ik heb hout besteld voor een te bouwen houtberging. Alles binnen een week binnen, afgeleverd op de plaats van mijn keuze. Top!

Geen prettige ervaring

Helaas is mijn bestelling bij Douglas-Hout.nl niet maar wens verlopen. Niet eerder heb ik ooit ergens een negatieve review achter gelaten, spijtig genoeg nu wel. Allereerst complimenten voor de snelheid van reageren op vragen, verzoeken en opmerkingen. Ook was het transport dik in orde, met een erg vriendelijke en meedenkende chauffeur. Kwaliteit van het hout is redelijk te noemen. Sommige palen zijn wel erg ruw en grof, maar dit is prima te schuren en daarom geen bezwaar. Wat vooral spijtig is is dat de klant opdraait voor fouten die door hen gemaakt worden. Allereerst was er een kleine fout gemaakt bij het opstellen van de offerte. Nadat ik de factuur à ruim € 2.000,- had voldaan werd ik opgebeld dat er een aanvullende factuur zou volgen. Tevens kreeg ik zowel in dat telefoongesprek als per email te horen dat mijn order pas verwerkt zou worden zodra deze factuur voldaan zou worden. Ik gaf aan deze na mijn werk (donderdagavond) over te maken, maar Douglas-Hout bleek onvermurwbaar. Het moest direct overgemaakt worden, anders werd er vrijdag niet geleverd. Wat is dan de factuur waarde? Welgeteld € 4,97 incl. BTW. Toen de bestelling uiteindelijk geleverd werd, bleek dat vrijwel al het zaagwerk dat ik door hen uit heb laten voeren niet overeen kwam met hetgeen besteld is. Ik heb de zaterdagochtend gepuzzeld om het hout toch te kunnen gebruiken. Uiteindelijk leidde dat er toe dat ik toch 13 van de 14 palen kwijt kon. Vervolgens probeerde ik Douglas-Hout.nl te bellen, maar zij bleken op zaterdag enkel per chat beschikbaar. Toen ik daar aan gaf dat ik met man en machine niet verder kon omdat er fouten waren gemaakt tijdens het zagen, kreeg ik te horen dat ze hier na het weekend pas naar zouden kijken. Om 12 uur zouden ze sluiten en ik kon er ca. 12:10 uur pas zijn. Mijn voorstel om één balk - eventueel ongezaagd - buiten klaar te leggen zodat ik deze op kon pikken én zodat er niemand hoefde te wachten was aan dovemansoren gericht. Er bleek niets mogelijk, helaas.

correct

Makkelijk bestellen, snelle levering en prima kwaliteit

Prima bedrijf

Groot assortiment tegen een goede prijs!

Na enig speurwerk op internet ben ik bij dit bedrijf uitgekomen, waar ik het hout heb besteld om mijn overkapping in de tuin te bouwen. Een ruime keuze uit diverse soorten en maten hout, plus accessoires, tegen een concurrerende prijs! Het materiaal werd keurig op afgesproken dag en tijd aan huis bezorgd. Ik ben zeer tevreden tot-nu-toe! Het bouwen van mijn veranda kan beginnen!

Prettige website, snelle levering, vriendelijke bezorger die zelfs nog even mee wilde denken over het bouwproject.:)

Prima service, ook als iets mis gaat

Levering was snel en netjes. Helaas was en klein deel van de levering niet de juiste uitvoering. Na het maken van foto's en contact werd het verkeerd geleverd deel de volgende dag geleverd. Top service en oplossing gericht.

Goede levering

Snelle en goede levering

super

zeer mooi hout, en mede dankzij chauffeur Alexander Verschoor van bos dynamics; perfect geleverd! Dank hiervoor, en tot de volgende!

Mooi kwalitatief hout snel geleverd

Mooi hout, Jammer genoeg een enkele plan krom en het Rabat beschadigd

Terwijl veel andere bedrijven uit verkocht waren hat douglashout gewoon alles op voorraad

Prima prijs kwaliteit verhouding

Prima hout en prima prijs. Goed geleverd, op tijd die ik had aangevraagd.

Goede service, maar hout niet al te fraai

Makkelijk bestellen, zeer correcte chauffeur, maar kwaliteit hout erg wisselend.

Goed hout,snel geleverd

Als zelfstandig ondernemer heb ik soms snel een zending hout nodig. Een bestelling wordt snel en efficiënt bezorgd en ik kan weer door.

Snel en goed geleverd, kwaliteit is dikke prima

Levering van het hout was gratis door de hoeveelheid (3000kg). Netjes met een kooiaap aan de achterdeur/garage geleverd, helemaal top. Ook snel uitgeleverd en de kwaliteit is prima. Hier en daar wat barsten en stukken profiel die missen uit b.v. het blokhutprofiel maar op de complete order is het verwaarloosbaar. Tot op heden geen klachten.

Snelle levering en een duidelijke communicatie

De prijs kwaliteit is goed

Zoals het hoort

Producten zijn zoals ze aangegeven zijn op de website. Perfect verpakt Perfect geleverd volgens de leveringstermijnen aangegeven.

Zeer snelle en correcte levering. Na 1 telefoontje werd een slechte plank en balk binnen 2 dagen zonder problemen opnieuw geleverd.

Nette prijzen en snelle levering.

Goede overzichtelijke website met de noodzakelijke informatie. Werkt snel en makkelijk, tevens snelle levering helemaal top. 1 puntje van kritiek, had een gewenste leverdatum opgegeven, die is ook nagekomen, echter een bevestiging scheelt onnodige telefoontjes.

Dwarsweg 8

6716 BJ Ede

Over Douglas Hout

Douglas-Hout.nl maakt sinds 2012 het verschil met een compleet assortiment hout en accessoires, een grote voorraad én snelle levering. Vanuit het centraal gelegen Ede bedienen we particulieren, tuinspecialisten en groothandels in binnen- en buitenland. Wij leveren zowel standaard maten (2-6 meter) als maatwerk.