altijd mooi recht

snel en netjes afgeleverd

Prijs kwaliteit is goed

Ik vond de prijs-kwaliteit wel goed. Van de 33 planken waren er echter 2 niet goed bruikbaar omdat daar aan het eind of in het midden hout ontbrak. Het is een natuurproduct, maar voor verzending hadden deze planken eruit gehaald moeten worden. Bij het stapelen moet dit opgevallen zijn.

perfect

goed spul perfecte levering, meedenkende chauffeur

Tevreden

Goed hout en goede service. 2 keer bij dit bedrijf besteld.

Snel en goede service!

Had hout bestelt en betaald. Vroeg of het terug geboekt kon worden omdat er later nog meer bezorgt moest worden en ik niet 2 keer bezorgkosten wilde betalen. Werd zonder problemen gedaan.

Fijn bedrijf

We hebben hout besteld in de webshop, en werden keurig gebeld of ze het eerder konden brengen. Super service, 2 balken waren door ons te dik besteld, geen probleem want ik mocht ze gewoon ruilen voor kleinere. Leuk en vriendelijk personeel.

Goede levering en service, panelen zijn wel niet volkern.

Goede levering en service, panelen zijn wel niet volkern.

Goede service vriendelijke chauffeur top

Zeer goed alles was naar wens

Keurig op tijd geleverd

Goed hout en mooi op tijd geleverd

Top snelle levering volgens afspraak ben zeer tevreden

Top snelle levering volgens afspraak ben zeer tevreden

Super vriendelijk en goede kwaliteit

Bestelling gedaan op maandag, geen bevestiging gekregen. De volgende dag gebeld, super vriendelijke man aan de telefoon gehad, ging het nakijken, alles stond er netjes in en ik kreeg zoals gevraagd de bevestiging op de mail! Levering werd gecontroleerd en woensdagavond kreeg ik een sms van de chauffeur hoe laat die donderdag de levering zou brengen. Donderdag gebracht, mijn partner gecontroleerd en alles klopte! Super mooi hout en goede kwaliteit! Wij blij! Dankjewel!

Levering volgens afspraak

Prima service, het hout werd eerder dan verwacht geleverd, er zat in 1 van de stukken hout een flinke barst en hebben we op een andere manier weten te gebruiken.

Snelle levering, goede communicatie en service.

Duidelijke website, snelle levering. Goede hulp van de chauffeur om de lading op de oprit te zetten. Goede service en communicatie. 2 duimhengels ontbraken bij de levering, werden de volgende dag nagestuurd. Top zoals he hoort. Dit is onze 2e bestelling. In 2018 een grote bestelling geplaatst en eveneens was de levering ook hier super.

Enkele onvolkomenheden i

Snelle bezorging.Niet tevreden over de afwerking van het geleverde hout.Op sommige plaatsen ruw en kleine beschadigingen.Na het goed schuren van de vlonderplanken toch mooi resultaat. Kwaliteit van het hout is uitstekend!

Geleverd volgens afspraak en dat in deze tijd

gewoon netjes op tijd bezorgt

mooi hout en precies volgens afspraak geleverd

Snel en volgens afspraak.

Snelle levering en vooraf contact door transporteur, erg prettig.

Snelle levering prima hout

Heel erg fijn. zeer tevreden.

heel erg fijn. zeer tevreden.

Geweldig.

Snelle reactie en oplossing voor Mijn beschadigde producten

Goede kwaliteit hout netjes volgens afspraak geleverd.

Het is jammer dat je het hout niet meer in Ede kan ophalen maar moet bestellen en laten leveren. De prijs en kwaliteit zijn meestal goed. De meeste planken waren volgens verwachting er zaten helaas een paar planken bij die scheef waren ingekort. Deze kon ik gelukkig op een korter stuk gebruiken maar ik moest wel beide zijde eerst haaks zagen.

Makkelijk bestellen. Snelle levering!

Bestelling werd op de vijfde dag geleverd. Goede service.

Goede levering, maar maten klopten niet.

Het hout werd snel geleverd, maar de diameter van veel balken klopten niet, waardoor ze niet goed pasten in de rest van mijn project. Uiteindelijk is het gelukt om het passend te krijgen, maar dit heeft erg veel extra werk opgeleverd.

uitstekend

besteling snel binnen 3 dagen geleverd en de goede producten

Dwarsweg 8

6716 BJ Ede

Over Douglas Hout

Douglas-Hout.nl maakt sinds 2012 het verschil met een compleet assortiment hout en accessoires, een grote voorraad én snelle levering. Vanuit het centraal gelegen Ede bedienen we particulieren, tuinspecialisten en groothandels in binnen- en buitenland. Wij leveren zowel standaard maten (2-6 meter) als maatwerk.