mooi hout prima!

Makkelijk te bestellen door de goede website. Goede bezorging.

Contact en levering : perfect. Kwaliteit van Douglas Rabat : matig

Van de 44 Rabat delen waren er 15 planken beschadigt.

Goede kwaliteit, snelle levering

Op zaterdag besteld, op woensdag netjes geleverd. Klantenservice is prima, snel reactie op vragen.

Best gelopen

Prima op tijd En netjes van tevoren gebeld

Prima kwaliteit, keurig geleverd!

Het Kon beter

Over ‘t algemeen goed. Helaas zat er besgadigde stukken tussen in.

heel goed.

Na levering bleek dat de zwarte houten planken nog aan elkaar zaten geplakt door de verf. Daarbij zaten er op alle planken een beschadiging door de banden/ planken die om de zwarte planken hebben gezeten. Kort daarna gebeld. Alles keurig opgelost door Douglas-Hout.

Volgende keer haal ik mijn hout ergens anders

Hout was niet op maat, verschil soms +- 15 mm. Erg vervelend als het hout te klein is. Daarnaast ook mindere planken ontvangen. Bezorging wel snel en goed

3e grote bestelling snel geleverd met zorg

Mijn 2e projekt met douglas hout. Mijn 3e bestelling bij douglashout.nl Snel geleverd en met zorg verpakt zag ik. Geen beschadigingen en het hout zag er mooi en gaaf uit. Transporteur was zeer vriendelijk en zette mijn bestelling met heftruck op de oprit. Too geregeld. Bedankt.

Top service, komt afspraken na en is erg klantvriendelijk!

Top service, levering wordt geleverd in afgesproken tijdsblok, alles keurig gestapeld (bij grote bestelling) Bestelling was alleen niet compleet, contact gehad, mail gestuurd en de ontbrekende delen zijn dezelfde dag nog nageleverd!!

Duidelijke site met goede producten.

Ik heb hier al vaker besteld en elke keer is de service uitstekend. Voor de levering ben ik netjes gebeld door de chauffeur hoelaat hij aanwezig zou zijn. De goederen worden netjes neergezet waar jezelf wil.

Snelle levering en plezierig contact!

Snelle levering, goede prijs en prettig contact n.a.v. vragen over bezorging.

Snel, overzichtelijk, behulpzaam, vriendelijk.

Goed.

Kwaliteit hout is prima ! Service is professioneel

Al een aantal keren hout besteld en afgehaald of laten bezorgen. Het personeel is vriendelijk en zeer hulpvaardig. Tot op heden zijn de bestellingen afgeleverd op de afgesproken tijd. Het transportbedrijf Teunissen dat de aflevering verzorgd werkt ook mee om goede service te verlenen op het afleveradres.

Zeer vriendelijk en snel geholpen

Website gebruiksvriendelijk en vriendelijke medewerkers. Mogelijkheid om voorkeursdag voor levering door te geven, ook op korte termijn. Levering werd op de afgesproken dag keurig netjes bezorgd. Helaas bleek er iets te ontbreken bij levering, maar na contact werd dit snel en netjes opgelost. Top!!!!

Prima geregeld

Goed geregeld. Zelfs mijn bestelfoutje werd gecorrigeerd en ontving het geld terug.TOP

Vrijdag mijn 2e bestelling binnen gekregen en alle is perfect, zoals afgesproken. Bij de eerste bestelling zaten een paar balken met beschadiging. Na een telefoontje en een mailtje met foto's, was de nalevering binnen 3 dagen binnen. Kortom; zeer tevreden.

Erg fijn, beetje aan de vroege kant (07.15)

Ik heb mijn bestelling op datum af laten leveren dat liep helemaal goed, echt top. Beetje aan de vroege kant s'morgens maar zeker optijd. 1 nadeel de bevestigings mail krijg je vrij laat

Gebeld, gevraag, snel gekregen. Helemaal top.

Ik heb maandag gebeld, of het betreffende hout op voorraad was. Op woensdag al de transporteur voor de deur. Wel even rekening houden met beitsen, bij blank hout gaat er beduidend meer beits op!

Snel en correct, prima kwaliteit

Levering cf huidige standaarden, eerder dan verwacht zelfs.

Goede afspraken prima levering mooie materialen en uitstekende service

Ze komen de afspraken na ook wat leveren betreft En goede prijs-kwaliteit

Goede kwaliteit. Jammer van 1 plank

Mooi hout. Goede kwaliteit. Alleen jammer van 1 plank hiervan was 1 bek volledig afgebroken en eigenlijk niet bruikbaar. Heb de bek moeten afschaven.. Voor de rest geen enkel minpuntje.

Goede producten en zeer snelle levering

Goed precies wat we besteld hebben en heel netjes bezorgd.

Dwarsweg 8

6716 BJ Ede

Over Douglas Hout

Douglas-Hout.nl maakt sinds 2012 het verschil met een compleet assortiment hout en accessoires, een grote voorraad én snelle levering. Vanuit het centraal gelegen Ede bedienen we particulieren, tuinspecialisten en groothandels in binnen- en buitenland. Wij leveren zowel standaard maten (2-6 meter) als maatwerk.