Snel en redelijk tot goede kwaliteit

Binnen een week geleverd, netjes binnen de opgegeven tijd. Kwaliteit van het hout was redelijk tot goed.

snel en goed

gewoon goed werk, snel en kwalitatief goed! ik ben tevreden

Bij Douglas-Hout.nl geldt; afspraak is afspraak!

Producten zoals altijd prima en exact op tijd geleverd!

Snelle en volledige levering

Helemaal top

Alles keurig geleverd en ook Alle bestelde hout netjes op de aangegeven plek neergelegd. Ook netjes na gebeld of het een dag later geleverd kon worden. Al met al net bedrijf, als bedrijf bestel ik voor de volgende keer weer bij Douglas Hout.

goede ervaring

nette vlotte levering, tegen een keurige prijs!

Service gericht

bestellen en dan teruggebeld worden is zeker een pre. Vermeld op de site of in een bericht via de telefoon, dat op zaterdag niemand de telefoon opneemt.

Topbedrijf

Toen ik een mailtje stuurde, een week na het plaatsen van de order, was het geen probleem dat ik, zonder extra kosten, een nabestelling doorgaf. Toen ik wegens een scheur in het hout een klacht had, werd binnen een paar dagen, zonder extra kosten, de houten paal omgeruild. Top geregeld.

Slecht tot matig hout

Op een enkel deel na zat veel kleurverschil in het hout. Bovendien bijna overal vegen en vlekken van heftruck lepels. Twee te veel geleverde palen vielen uit elkaar Door uit droging. Schroeven en andere materialen zijn Prima.

site is overzichtelijk en duidelijk prijs is goed product is in goede staat afgeleverd volgens afspraak als ik nog een keer wat nodig heb weet ik ze te vinden

Ik ben zeer te spreken over de snelle en nette levering, alleen waren enkele planken slecht van kwaliteit. Ze hebben het vervolgens heel netjes en snel weer opgelost. Als ze wat kritischer waren geweest in de controle op de kwaliteit voor levering, dan hadden ze dit kunnen voorkomen. Het kan natuurlijk ook misgegaan zijn bij de transporteur, maar dat schat ik niet in.

Helder, snel en betrouwbaar

De bestelling online was een eitje en de levering eerder dan verwacht, maar wel in overleg. Super!

Goeie dienstverlening

Hallo, Ben vooral tevreden over de dienstverlening en directe contact met de medewerker Ook de kwaliteit en prijs van de hout is erg goed. Zeker een aanrader Bedankt en tot een volgende keer Mvg Süleyman Gündüz

Prima afspraken. Goede en nette levering van de producten

snelle levering,

Ze denken met je mee. altijd goed!

goed snel en niet te duur

al enige bestellingen gedaan en de kwaliteit blijft goed af en toe een mindere plank mag de pret niet drukken. zeer tevreden over dit bedrijf

Goede kwaliteit hout en heel goede service

De bestelde potdeksel planken waren netjes gestapeld geleverd. Van de 140 potdeksel al de helft van verwerkt, deze allemaal prima in orde. Er waren 2 kromme zwarte planken geleverd 20x100 en 2 planken waren ze vergeten te leveren 20x150. Deze zijn dezelfde dag nog geleverd en omgewisseld. Al met al super service en goede kwaliteit hout!!

Prima hout

Prima hout! Zeker de potdeksel delen! Jammer dat de meeste hard houten palen enorm krom waren..

Oplossingsgericht en zeer vriendelijk

Door persoonlijke omstandigheden was de geplande afleverdatum voor ons niet haalbaar. Douglas-hout gecontacteerd verhaal uitgelegd en zonder probleem de aflevering 1,5e week naar voor gehaald. Dit was mijn 3e keer dat ik er een lading besteld heb maar er komen zeker meer!

Top bedrijf

Al 2x besteld bij het bedrijf. Als er iets niet goed is. Zoals bij me laatste bestelling. Had 3 planken die niet goed waren. Zorgen ze er voor dat het zsm vervangen wordt. En rap ook. Had 2 dagen later het al voor de deur liggen. Echt top service. Zeker aan te raden.

Super geregeld!

Goede ervaring ! Speciale wens m.bt. hout zagen is goed en snel opgepakt. Bij levering ontbrak helaas een onderdeel, dat is de dag erna nog nageleverd. Dat is de klant tevreden houden! Al met al, een fijne ervaring.

Perfect, duidelijk, goede prijs, (snelle) levering

Duidelijke website met goede prijzen, goed concurerend en prefect materiaal.. kom zeker nog eens terug

Uitstekende levering en mooie kwaliteit hout.

Vlotte service en klantgericht

Bij al mijn bestellingen de afgelopen paar jaar, stond dit allemaal klaar en als ik onverwachts toch wat extra nodig had, was dit vlot bij te krijgen.

Keurig geregeld, ook de transporteur een dikke pluim!

Bestelling netjes op tijd en compleet geleverd. Een dag voor levering bevestiging van de transporteur. Bezorging helemaal een dikke 10! Correcte en meedenkende chauffeur, top!

Dwarsweg 8

6716 BJ Ede

Over Douglas Hout

Douglas-Hout.nl maakt sinds 2012 het verschil met een compleet assortiment hout en accessoires, een grote voorraad én snelle levering. Vanuit het centraal gelegen Ede bedienen we particulieren, tuinspecialisten en groothandels in binnen- en buitenland. Wij leveren zowel standaard maten (2-6 meter) als maatwerk.