Ik had een levering en daar zaten een aantal slechte planken tussen en die zijn zonder problemen omgewisseld

Prima georganiseerd.

De service is goed georganiseerd en komt afspraken na.

Duidelijk en goede service

via de website heel overzichtelijk en makkelijk te bestellen. Na bestelling en betaling kan je leverdatum voorkeur geven word netjes bevestigd en keurig bezorgd.

zeer goede dienstverlening en service !!

Zeer tevreden over service. Als er wat is wordt dat direct opgelost.

Goede kwaliteit douglas hout

Mijn bestelling douglas hout werd op de afgesproken dag op tijd bezorgt . Het hout is van goede kwaliteit en ik heb er met mijn 2 rechterhanden weer een bijzonder mooi stukje vakmanschap neergezet .

Kreeg twee planken meer en het ziet er goed uit.

Voor de leveringskosten huur je geen busje. Goede duidelijke website.

goede service

in eerste instantie ontving ik een paar planken die ik niet netjes vond. Na hierover contact opgenomen te hebben gebeld door de mensen van Douglas Hout, en dezelfde dag nog nieuwe planken geleverd gekregen. Dat noem ik goede service.

Wat slordigheden, maar wordt goed met klachten omgegaan

Toen ik belde met de vraag of ik een proefstukje zweeds rabat kon krijgen, werd gezegd dat ik dit per mail aan moest vragen, maar dat dit waarschijnlijk wel te regelen was. De mail bleek niet aangekomen, dus nog maar eens gebeld, kreeg ik te horen dat er niet aan proefstukjes werd gedaan. De beits die ik geleverd kreeg, was de verkeerde kleur, zwart ipv blank. Dit moest ik zelf in de winkel om komen ruilen. Het was niet de kleur die ik verwachtte. Hier baalde ik flink van. Uiteindelijk hierover contact gehad met het bedrijf en uitleg gekregen over de werkwijze en de soort beits die ik besteld had. Ze namen daar echt de tijd voor en nemen klachten wel heel serieus.

Helemaal top!

Overzichtelijke site, makkelijk te bestellen, duidelijk omschreven levertijd en wordt ook aan gehouden. De dag van te voren een sms over het dagdeel en op de dag zelf een berichtje over de exacte tijd. Kwaliteit van het hout is goed. Zelfs een aantal extra planken gekregen die beschadigd zijn om de goede planken te beschermen. Wij zijn tevreden!

Nette communicatie en nette levering!

Alles netjes geleverd en minstens net zo belangrijk: goed bereikbaar en doen wat ze zeggen. Vooral van dat laatste kunnen andere partijen nog wat van leren.

Goede kwaliteit, goede service

Duidelijke website met veel keus. Geleverde planken van goede kwaliteit. En voor een schappelijke prijs.

Hout is te krom geleverd

Kwaliteit van Douglas is zeer van slecht kwaliteit. Balken zijn te krom geleverd. Daarnaast zitten te grote schuren in het hout...Hout is ook niet geleverd op afgesproken dag..

Het door ins bestelde hout werd netjes thuis afgeleverd, zelfs één dag eerder nadat er gevraagd was of dat mogelijk was. Bij het verwerken ervan bleek er één verkeerde plank tussen te zitten. Was per abuis ertussen gekomen. Nadat er mail én telefonisch contact was geweest werd de plank binnen 2 uur omgeruild zodat wij verder konden met onze tuinklus. Echt geweldig, wat een service.

Prima service en alles volgens afspraak

Meerdere keren hout besteld bij Douglas en altijd prima service en levering volgens afspraak. Kwaliteit van het hout over het algemeen goed.

Uitstekende ervaring!

- Goed geholpen via chat op de site. - Materiaal geleverd zoals beloofd. - Dagje eerder geleverd, maar wel na telefonisch overleg. Voor mij super, dan kon ik eerder aan de gang.

Mooi hout voor goede prijs

Dank voor goede service. De overkapping staat mooi.

Afspraak is afspraak

Mooi hout voor een goeie prijs.

Mooi hout

nette levering, professionele communicatie

In de eerste houtlevering zaten wat tegenvallers. Dezelfde dag ('s avonds hierover een bericht gedaan) De volgende dag al aan de telefoon en professioneel en snel (dezelfde dag) opgelost.

Bestellen en service prima, afleveren kan beter

Het bestellen en service is prima. Het afleveren welke door een derde partij wordt gedaan kan beter en vooral vriendelijker!

vlotte en vriendelijke levering

Prima prijs en snel geleverd

Bij aankomst dachten wij redelijk grof gezaagd maar met een schuurmachine eroverheen ziet het er top uit! Mooi recht hout!

Goed en snel service

Goed en snelle service een duim voor klantendienst.

Zeer tevreden!!

Alles op tijd zoals beloofd en de bestelling compleet zoals besteld kortom zeer tevreden !

Ziet er goed uit!!!

Ik had een foutje gemaakt met een lengte van een balk en zonder problemen kon dat aangepast worden. De bestelling werd eerder geleverd dan verwacht en netjes een dag van te voren gebeld. Mooi robuust hout !! Wij zijn super blij en bestellen de volgende keer zeker weer bij Douglas hout.nl

Dwarsweg 8

6716 BJ Ede

Over Douglas Hout

Douglas-Hout.nl maakt sinds 2012 het verschil met een compleet assortiment hout en accessoires, een grote voorraad én snelle levering. Vanuit het centraal gelegen Ede bedienen we particulieren, tuinspecialisten en groothandels in binnen- en buitenland. Wij leveren zowel standaard maten (2-6 meter) als maatwerk.