Mooi product met alleen ik kreeg wat anders dan besteld

Het is goed hout en het is mooi op tijd geleverd. Ook de prijs is mooi scherp. Ik had planken besteld in andere lengtes, ik heb uiteindelijk meer kortere planken gekregen. Voor het werk wat ik ging doen maakte het niet uit, maar ik vond wel dat ze dit even hadden kunnen melden of vragen. Zonder enige vorm van communicatie iets anders leveren is niet zo professioneel.

Ik heb enorm veel waardering voor de chauffeur die mijn bestelling in de stromende tegen kwam brengen en het in mijn auto heeft gelegd. Ondanks het slechte weer bleef hij lachen. Van mij een grote pluim voor de chauffeur.

Mooi hout 75 procent in orde 25 procent rommel

Rotte plekken gescheurd maatvoering niet in orde

Zeer slecht

1, levering zou op Donderdag plaats vinden, be transportondernemer ( niet duglas) informeerde mij dat dit vrijdag zou worden. Vrijdag om half 5 gebeld waar het hout bleef, toen werd mij verteld dat het maandag zou worden. Maandag dus maar weer een vrije dag genomen. Weer de hele sfeer gewacht maar niets geleverd. Uiteindelijk op dinsdag geleverd. De planken die ik besteld had 20x150x2000mm fijn gezaagd, zijn in werkelijkheid 18x145x1980 en zeer grof gezaagd

Ruim van tevoren (2 weken) voor de tuinklus het gewenste hout on-line besteld. Op de aangegeven dag van levering ook bezorgd. In de avond ervoor van het vervoersbedrijf een e-mail ontvangen dat ze zouden komen. Het bestelde hout is prima. Zoals verwacht zit er in een partij altijd wel een balk of plank bij die iets minder is door een scheur of veel noesten. Wij hadden hier rekening mee gehouden bij de bestelling.

Fijne site en prima levering

Goed verzorgd en volgens afspraak geleverd.

Duidelijke site, snelle reactie en betrouwbare levering!

Fijn en betrouwbaar bedrijf.

Telefonisch niet bereikbaar maar wel prima service

Lastig dat je voor vragen niet even de telefoon kan pakken. Mail wordt echter keurig en snel beantwoord en prima kwaliteit hout.

Super klantenservice

Super bedrijf! Echt een hele goede klantenservice die meedenkt met de klant. Mooi oplossingsricht. In de toekomst zullen ze mij zeker weer terug zien.

Prima Kwaliteit naar prijs.

Sommige planken waren minder, en zelf twee die ik niet heb kunnen gebruiken mist ze gescheurd waren of “verzaagd”. Zwarte Douglas is te snel gestapeld of niet goed gedroogd waardoor je het beschadigd bij het van elkaar halen. Verder prijs naar kwaliteit.

Snel en vriendelijk geholpen.

Klein probleempje met de levering kwa hoeveelheid maar was in 24 hr opgelost en netje na geleverd

altijd alles in een keer geleverd! daar hou ik van.

Als ik iets bestel heb ik dat nodig, dus niet eerst de helft en dan een week later de rest, dan kan ik dus niet verder. Gebeurt helaas nog te vaak bij webshops, maar niet bij douglas-hout.

Heb meer gekregen dan besteld dus heb de slechte weg kunnen laten kwa vellingplanken

Goede service en kwaliteit

Goede service betreffende het nakomen van levertijden en kwaliteit. Nadeel is dat wanneer je nog wat bij wilt bestellen omdat je tekort komt (in mijn geval 11 Zweeds rabat planken van 4M omdat we het toch net wat anders wilde maken), je ontzettend hoge transportkosten betaald.

Gewoon prettig

Hout besteld na aanleiding van enkele bestellingen die mijn schoonvader voor zijn projecten had geplaatst. Na levering waren er kleine onregelmatigheden die super snel hersteld werden. Uiteindelijk ben ik over de maatvastheid Van geschaafd hout, minder te spreken. Planken die uiteindelijk niet gelijk zijn qua dikte. Gelukkig zijn het geen schokkende zaken maar toch.

Netjes volgens afspraak geleverd

Na 1e recensie ben ik terug gebeld omdat er een plank tussen zat die niet goed te gebruiken was, dit werd opgelost door geld terruggave. Top service en weet zeker dat ik hier nog een keer ga bestellen!

Buitengewoon goede service!

Bij ontvangst een gespleten paal geconstateerd, contact gezocht en zonder moeilijkheden de volgende ochtend per koerier een nieuwe paal mogen ontvangen!

Prima afgehandeld

Mooi hout netjes afgeleverd

Een service die mijn verwachtingen heeft doen overstijgen!

Zelfs in deze extreem drukke tijden weten ze hun beloftes en service zeer hoog te houden. Bij mijn levering waren een aantal planken niet bruikbaar, dit kan natuurlijk gebeuren. Binnen 24 uur had ik de nieuwe vervangende planken in huis :-) . Complementen! Volgende bestelling staat al weer klaar.

Wegens rugklachten het hout nog niet op kunnen halen.

Heb proberen te bellen maar ik krijg geen gehoor. Heb Hierdoor mij netjes via de mail afgemeld maar krijg geen reactie terug.

Niet geheel tevreden

Hout was prima... maar levering een drama. Eerst Zou het 5 juni geleverd worden. Hier heb ik alles op aangepast, dag vrij genomen. Dan komt donderdagmiddag een belletje dat het pas zaterdag 6 juni om 11 uur gebracht word. Dit was dus tegen de afspraak in. Contact gehad met transport en hebben mij toe gezegd dat het zaterdag 6 juni gebracht word vroeg voor 11 uur. Op die dag zaterdag krijg ik een belletje dat het pas tegen half 12 gebracht word. Ook door Douglas hout.nl werd mij toegezegd voor 11 uur... maar helaas . Zeer ontevreden en heeft mij geld gekost. Ik bedenk me voor ik ooit weer iets bestel. Gr hans Korsten 0624499051

Prima bedrijf

Snelle levering. Er was wat hout niet goed geleverd maar geen probleem, ze komen het via een bode omwisselen.

Prima materiaal, mooi op tijd geleverd

Heel tevreden met de levering.

Goede communicatie, goede prijzen, goede transporteur

Ondanks de drukte werd snel gereageerd op vragen via mail en werd de bestelling op de afgesproken dag bezorgd. Niets dan lof voor Douglas Hout.

Dwarsweg 8

6716 BJ Ede

Over Douglas Hout

Douglas-Hout.nl maakt sinds 2012 het verschil met een compleet assortiment hout en accessoires, een grote voorraad én snelle levering. Vanuit het centraal gelegen Ede bedienen we particulieren, tuinspecialisten en groothandels in binnen- en buitenland. Wij leveren zowel standaard maten (2-6 meter) als maatwerk.