perfect geregeld!!!

via internet bestellen en afhalen gaat perfect. het hout ligt klaar op de dag van ophalen. de kwaliteit van het hout is goed soms wijkt de maat iets af, maar daar moet je zelf van tevoren rekening mee houden.

Hout netjes geleverd

Hout netjes afgeleverd . na uitpakken blekken 3 planken niet de juiste lengte te hebben. Geprobeerd te bellen. Helaas een bandje. Toen maar een mail gestuurd. Volgende dag ben ik netjes gebeld. En is het mooi opgelost planken werden diezelfde dag nog nieuw geleverd. Erg dankbaar voor de goede service.

Top bedrijf. Top service en zeer vriendelijk personeel

Zeer vriendelijk geholpen

Alles op tijd geleverd.

Prima service!

Mooi hout!

Hout werd keurig op tijd geleverd op de afgesproken dag,ik had mooie rechte balken/planken,soms wel wat beschadigingetjes van het transport,maar dat maakt voor mij voor de verwerking niet uit! Dank nullie wel.en de daktrimmen waren niet op voorraad,die zouden een week later pas geleverd worden,maar werden tich 2 dagen later al geleverd.keurige service.....bravo!!

Uitstekende afhandeling op alle vlakken.

Door de Coronacrisis loopt de hele wereld achterstevoren lijkt het wel en dan zijn snelle levertijden nou eenmaal niet haalbaar. Douglas Hout geeft duidelijk aan dat de levertijden uit kunnen lopen maar leveren toch binnen een mooi tijdsbestek. Ze waren telefonisch niet bereikbaar, vanwege de drukte, maar e-mailen om een order te wijzigen was zonder problemen verlopen. De transporteur gaf een tijdsbestek aan van de levering en was mooi op tijd met een ontzettend aardige chauffeur.

Snel en makkelijk besteld, netjes volgens planning voor de deur afgeleverd.

Wederom prima service, snelle levering en mooie hout! Dank jullie wel en tot snel

Balken waren krom

Online bestellen en levering ging allemaal heel soepel maar de geleverde balken en planken waren niet recht. Nu is wat afwijking normaal met hout maar een dikke balken van 4 meter waarop de constructie werd gebouwd waren ook behoorlijk krom. Dit leverde veel problemen op.

Gewoon goed geregeld.

Alles perfect geregeld. Ook het transport ging top.

positief

Douglas hout heeft een redelijk snelle levering, wordt keurig in gecommuniceerd, aardige voorraad, mag bij de douglas palen iets meer keuze in halve meters 1,5 of 3,5 als dat mogelijk is alleen de planken van 6 meter zijn slecht ik heb keurig meer delen extra gekregen (dat is top) maar ik heb geen enkel deel van 6 meter kunnen gebruiken, alles moeten verzagen, haal dit deel uit jullie collectie, zonden in transport en afval

Top service en kwaliteit!

Vanwege de corona helaas wat langer op mijn hout moeten wachten. Een aantal bestelde regels en planken voldeed niet aan mijn verwachtingen. Email gestuurd met foto's en er werd netjes contact opgenomen hoe we dit konden oplossen want inderdaad was dit niet hoe douglas-hout.nl graag hout levert. Uiteindelijk zonder morren werd het hout omgeruild binnen 2 dagen. Dus bij deze een dikke vette 10 voor jullie service en super tevreden met het hout.

kwaliteit hout was matig, maar later hersteld

levering was dag later dan afgesproken. kwaliteit hout was matig. sommige rabatdelen waren stuk. Na prettig contact binnen een dag hersteld.

Prijs kwaliteit was goed.

Levering van het bestelde was niet conform afspraak. Deel van het hout was gebarsten . Douglas heeft deze omissie binnen een dag zonder kosten uitgevoerd. Service prima. Score wat lager als gevolg van bovenstaande ervaring. Beveel desondanks Douglas wel aan.

Goede kwaliteit en service

Snel en makkelijk besteld, netjes volgens planning voor de deur afgeleverd en goede kwaliteit. Zowel de eerste als de tweede keer.

Mooie kwaliteit hout, nette bezorging!

Goed!

Mooi hout, keurig gezaagd en bezorgd

We bestelden enorme balken (5+ meter, afgekort, liplassen). Keurig op tijd bezorgd en alles precies op maat. Mooie, rechte balken. Konden dus direct beginnen. Alle lof voor dit bedrijf. Zeker aan te bevelen!

Scherpe prijs. Goede service

Leveringen duren nu wat langer. Bij levering helaas wat vergeten mee te sturen. Na een mailtje werd ik snel gebeld. Hoewel ik niet echt in de buurt woon werd het dezelfde dag nog nageleverd. Top service.

Top, goede service

Mijn bestelling kon achteraf zonder moeite aangepast worden

Zeker niet verkeerd

Levering kan beter. Beschadigd en missend hout. Maar ze doen er alles aan als je belt. Snelle vervanging en aanvulling. Ik heb meerdere bestellingen gedaan en raad dit bedrijf bij iedereen aan.

Mooi hout voor goeie prijzen

Fijne site en snelle levering. Topfirma

Goed hout en goede service!

Online bestelling gedaan 2 weken geleden die ik vandaag (nog) op locatie Ede kon afhalen. Moest door de drukte even wachten, maar kreeg koffie aangeboden van een medewerker. Bleek dat mijn order nog klaargemaakt moest worden, ging helaas iets langer duren. Maar uiteindelijk toch vlot en netjes geholpen. Mooi recht hout meegekregen. Order was perfect uitgevoerd!!

Ondanks wat leveringsproblematiek en slechte bereikbaarheid goed opgelost

Doen zeker hun best voor tevreden klanten. Ik had een klacht en deze is naar tevredenheid opgelost. Werd snel gebeld dus positief

Er waren enkele planken krom en ook enkele waar de groef niet diep genoeg was uit gefreesd. Na contact gehad te hebben met Douglas, hebben ze dit op een professionele wijze opgelost.

Top service!

Hout voor overkapping besteld op 2 juni. Ondanks de voorjaar en Covid drukte is alles zoals afgesproken vandaag afgeleverd . Helaas miste de daktrimmen maar na een mailtje werd hier direct op gereageerd en komen ze het morgen naleveren. Kan niks anders zeggen dan TOP service en snelle levering. Kunnen een hoop concurrenten een puntje aan zuigen! Nu maar aan de klus...;)

Dwarsweg 8

6716 BJ Ede

Over Douglas Hout

Douglas-Hout.nl maakt sinds 2012 het verschil met een compleet assortiment hout en accessoires, een grote voorraad én snelle levering. Vanuit het centraal gelegen Ede bedienen we particulieren, tuinspecialisten en groothandels in binnen- en buitenland. Wij leveren zowel standaard maten (2-6 meter) als maatwerk.