Foutieve aflevering maar op een professionele manier opgelost!

Nadat onze bestelling keurig op de afgesproken dag werd bezorgt bleek deze fout te zijn en dan niet een klein foutje maar een echte grote fout.. Verkeerde lengtes en slechte kwaliteit hout. Omdat telefonisch contact niet mogelijk was direct waar de chauffeur bij was een mail gestuurd waarop direct een telefonische reactie kwam. Men kwam daarop gelijk in actie en binnen 2 uur hadden wij alsnog het juiste hout. De manier waarop men reageerde en actie ondernam is een teken dat dit een bedrijf is waarop klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staat en men zijn verantwoordelijkheid neemt. Nogmaals bedankt voor de snelle reactie op deze blunder

Ziet er goed uit

Super geregeld, Op de afgesproken datum compleet afgeleverd

Prima ercaring. Compleet en op de afgesproken datum. Geleverd binnen 2 weken.

Maten kloppen niet goed. Balken besteld 50×15 maar er kwamen er zes Op 45 ×15 .ik kan ze gebruiken beetje aanpassen . Maar zo zou het niet horen . Voor de rest bestelling op tijd de rest klopt allemaal. Dus ik zou dit bedrijf wel aanbevelen.

Best goed

Ik heb alleen een probleem gehad bij de planning donderdag werd ik netje gebeld dat vrijdag de levering niet door ging maar wel zaterdag morgen om 7 uur en helaas werd dat na telefonisch contact 15.00 uur . Voor de rest prima geregeld en mooi hout. Groet Marco

Prima contact, ondanks dat dit alleen via de mail kon

Vlotte antwoorden via de mail. Ook in moeilijke tijden snelle levering, zeker als je het zelf haalt.

Snel geleverd en mooi hout

Er werd bij mij een mooi en net verpakt pakket hout bezorgt. Wel 3 dagen later dan ik had aangegeven maar daar kreeg ik telefoon over en begrijp ik door de drukte De planken en balken zien er top uit Ik ga hier zeker weer bestellen

Goede service en goed hout!

Vragen via mail werden snel beantwoord, het hout was op tijd en zag er goed uit! De rest van het Douglas hout zal ik daar ook bestellen!

Zeer goede service via mail word je netjes op de hoogte gehouden. En ter plekke netjes geholpen. Zeer goede zaak.

Slechte kwaliteit van het hout

Grote scheuren in het hout,knoesten die er uit zijn gevallen,en de verf is ook de verkeerde kleur,en ik heb nog antwoord op mijn mail gehad.

Hoge kwaliteit en gemakkelijk bestellen

Fijne webshop, alles overzichtelijk en goed te vinden. Hoewel de levering te laat was werd het door een vriendelijke chauffeur geleverd en netjes en met zorg geplaatst.

Prima geregeld en keurig op tijd geleverd.

Eenvoudig besteld via de webshop en op tijd geleverd

Doen wat ze beloven

On-line bestelling ging vlot. Telefonisch niet te bereiken, maar reageren per mail direct. Hout van goede kwaliteit en hadden 3 extra HBP meegeleverd ter compensatie van beschadigde profielen. Goede service.

Ondanks de corona drukte nemen ze de tijd voor je!

Het was inderdaad even wachten door de drukte, iedereen gaa twat met hout doen zo tijdens het thuiszitten :-) Personeel draait overuren maar is nog steeds vriendelijk en super behulpzaam!

Geleverd op afgesproken datum, concurrerende prijzen en goed hout

Snelle levering, goede service

Hout besteld, bij levering ontbraken 3 planken, gemaild en nog dezelfde dag nageleverd plus 1 plank extra. Nadeel vind ik dat ik niet telefonisch contact op kan nemen in dit geval was dat wel handig geweest. De mail wordt wel snel op gereageerd.

correct

snel en stipt

Kwalitatief goed hout en klantvriendelijk personeel

Hout besteld via duidelijk en overzichtelijke website. Helaas bij transport enkele planken beschadigd. Dit is zeer snel opgelost en met een dag omgeruild. Top service!

kwaliteit keurig geleverd

Mooie rechte balken en keurig geleverd naast de chalet . Volgen jaar weer hout nodig en ik kom zeker weer terug bij u. mvg EPJ Verlaan

Slechte kwaliteit hout

05-06-20 Veel slechte planken gekregen met onder andere; scheuren van ca 1 meter, schors plekken, niet maatvast, kromme en beschadigde planken. Ik begrijp dat hout een natuurproduct is en er een scheur in kan zitten of dat er bij een enkele plank iets krom is maar, dit is echt te veel. Van de 52 planken die ik besteld heb zijn er 10 die ik zo weg kan gooien omdat deze te slecht zijn. Van de mooie rood bruine kleur is niet veel te zien aangezien het allemaal spinthout is. De palen zijn van prima kwaliteit. Heb al een keer eerder bij Douglas-hout besteld toen was de kwaliteit stukken beter! 08-06-20 Douglas-hout heeft contact met mij opgenomen om tot een oplossing te komen. Ik heb voor de 10 slechte planken er 16 voor terug gekregen van top kwaliteit niets op aan te merken, met de mooie rood bruine kleur en nerftekening. Zeer goed geholpen door de medewerker van Douglas-hout. Dezelfde dag zijn de nieuwe planken geleverd. Top service. Ik kom zeker terug bij Douglas-hout! Met vriendelijke groet, Luc

Goede kwaliteit hout

Goede levering van douglas hout. De breedte maat is i.p.v. 25 cm, wat wordt aangegeven, maar 24 cm. Beetje jammer aangezien ik nu niet uitkwam met het aantal planken.

Goed georganiseerd bedrijf met duidelijke afspraken.

Alles lag keurig op de geplande dag klaar, nadat ik de dag ervoor via e-mail werd geïnformeerd hierover.

6 meter planken slechte kwaliteit

Wij hebben eerder planken bij jullie opgehaald, top kwaliteit . Nu later bezorgen omdat we lengte van 6 meter nodig haden. 5 van de 9 planken waren slecht, stukken af, krom, of gespleten. Echt jammer dat blijf je zien. De lengtes van 5 en 3 meter waren wel goed. Ik hem ja bij aanbevelen gezet omdat eerdere ervaringen wel goed waren . Nu zou ik nee zeggen ! u heeft met mij contact op genomen aangaande mijn revieuw en een passende oplossing geboden. Hier ben ik zeer tevreden mee en doot deze service pas ik mijn revieuw aan. naar een 10

Kwaliteit, professionaliteit en klantvriendelijkheid.

Zie boven

Afhalen erg rommelig en slordig hout

Hou besteld met groef. Alle planken zijn scheef, en de groef beschadigd. Ook de delen zonder de groef zijn niet erg best. Wellicht is het te druk momenteel dat mag echter geen excuus zijn voor een week afhaal levertijd en deze kwaliteit.

Dwarsweg 8

6716 BJ Ede

Over Douglas Hout

Douglas-Hout.nl maakt sinds 2012 het verschil met een compleet assortiment hout en accessoires, een grote voorraad én snelle levering. Vanuit het centraal gelegen Ede bedienen we particulieren, tuinspecialisten en groothandels in binnen- en buitenland. Wij leveren zowel standaard maten (2-6 meter) als maatwerk.