2x planken sidding besteld. Er zaten bij beide levering aantal planken bij die totaal niet bruikbaar zijn , gebarsten en stukken eraf.
Dag Peter, We hopen dat alles naar tevredenheid is opgelost. Zo te zien aan de foto's is alles weer goed gekomen, geniet van jullie veranda. Met vriendelijke groet, Douglas-hout.nl
Mijn bestelling werd verkeerd geleverd. Niet op de afgesproken dag en er werden verkeerde balken geleverd en verschillende planken waren erg beschadigd. Vervolgens is het bedrijf telefonisch niet bereikbaar en zit je de hele dag te wachten tot je mail beantwoord wordt waardoor het lang onzeker was of we het project konden starten. Dan wordt mij beloofd dat het alsnog de volgende ochtend wordt bezorgd en komt er om drie uur smiddags een nalevering waardoor we veel tijd verloren zijn. Je wordt niet op de hoogte gehouden, je kunt niemand bellen, heel frustrerend. Ook op de mail die ik stuurde om dit te uiten krijg ik geen reactie. Slechte service.
Dag Jacqueline, Er is bij ons woensdagochtend een melding binnen gekomen dat er wat aan de bestelling mankeerde, dit is de volgende dag op Hemelvaartsdag opgelost. Als dit de slechte service is die je bedoelt dan voelen wij ons zeker niet aangesproken. Wij zijn momenteel extreem druk vandaar dat we de telefoon niet aannemen. Met vriendelijke groet, Douglas-hout.nl
Geen mooie balken! Moet zelfs andere bestellen, omdat ze niet goed bruikbaar waren!
Dag Annelies, Wij hadden graag een mail met foto’s ontvangen dan hadden wij dit zsm opgelost. Graag horen wij wat we nog kunnen betekenen voor jullie. Met vriendelijke groet, Douglas-hout.nl
Goede service en contact. Tweede keer dat ik hier bestel. Eerste keer niks op aan te merken. Nu: Levering hout iets minder tevreden over. Oa wat b keuze rabbat delen en planken binnen gekregen. Terwijl je eigen a verwacht. Sommige rabbat planken 2 a3. konden direct de kachel in. Scheuren/afgebroken grote noesten die dr uit waren. Nav. De recensie belde ze mij op voor nazending van wat nieuwe planken. Dat vind ik netjes.
Originele beoordeling
Goede service en contact. Tweede keer dat ik hier bestel. Eerste keer niks op aan te merken. Nu: Levering hout iets minder tevreden over. Oa wat b keuze rabbat delen en planken binnen gekregen. Terwijl je eigen a verwacht. Sommige rabbat planken 2 a3. konden direct de kachel in. Scheuren/afgebroken grote noesten die dr uit waren. Enz.
Besteld betaald en kreeg andere poeren Later bleek dat de poeren niet op voorraad waren Slecht om dan zonder overleg andere mee te geven Het hout is van redelijke kwaliteit valt me tegen hoe krom het is Helaas de gok genomen te bestellen zonder vooraf te gaan kijken
Allereerst wordt de partij hout niet geleverd op de aangegeven plaats ( achter het huis) gewoon voor de deur gedropt zonder vooraf te bellen ( half uur) en er is geen contact. Bij de verwerking zijn de douglas palen op diverse plaatsen beschadigd en niet goed afgeschaafd. De dikten per lengte verschillen diverse mm. De klachtenafhandeling van Douglas-Hout is goed, medewerker toont begrip voor het extra werk dat is ontstaan voor de levering op de verkeerde locatie. De beschadigingen worden vergoed en is daarmee voor mij netjes afgedaan.
Originele beoordeling
Goede service aan de telefoon als ook het leveren
Goed hout, makkelijk bestellen. Prima prijs
Grote bestelling gedaan waarbij de levering goed is gegaan maar veel hout krom en gespleten vooral de rabat delen erg krom en of gespleten. Elders nog bij moeten halen omdat het hout niet bruikbaar was helaas.
Na bestelling sneller geleverd dan aangegeven, 1 paal was iets te kort t.o.v. bestelling, desgewenst gewoon ingewisseld zonder poepas.
Bij thuiskomst waren een aantal planken dusdanig kapot dat ik die niet kon gebruiken. Ben terug gegaan en zonder problemen omgeruild. Beter was geweest dat er beter gecontroleerd wordt bij order klaarmaken. Verder waren een aantal planken onvoldoende vlak, het is een natuurproduct maar toch. Ik heb ze gebruikt voor 2 poortdeuren, en dan moet het vlak zijn. Op de site worden ze ook aanbevolen voor deuren.
Ik bestel hier al jaren mijn hout en ik kan het iedereen aanraden om dat ook te doen. De prijs kwaliteit verhouding is super.
Afspraak=afspraak
Heb vorige week geschaafd hout besteld afgelopen week geleverd nou het was bedoeld om tafels er van te maken maar het hout is zo slecht dat het zo de vuur korf in kan .Had 8 balken besteld van 45 x145 daarvan kan ik er 4 echt niet gebruiken en die andere heb ik zelf nog moeten na schaven .beetje jammer en zonde van mijn geld
Mooi en goed materiaal. Vriendelijke mensen.
Werd redelijk snel geleverd Wel veel planken met schade 8 van de 30 Deze werden na een emailtje kosteloos vervangen Echte zaten hier ook weer beschadigde planken bij en mijn schoor zat er helemaal niet bij Hout werkt dus scheurtjes zal je altijd hebben maar sommige planken hadden blauwe strepen of zwarte vegen er op die er niet afkomen zonder te schuren Planken zijn ook niet echt goed op maat kan bij sommige 3 tot 6 cm verschil inzitten.(te lang geen te korte planken)wat voor wat extra zaag werk zorgd. Al met al levering is keurig.. geleverd product matig tot goed Aftersales zeer goed ( nalevering en reactie op vragen/ e-mails zeer snel)
Bestel bijna wekelijks bij Douglas hout, en naar tevredenheid. Laatste levering was echt bizar slecht, kwaliteit van het hout was zo dusdanig slecht dat ik 5 palen niet kon gebruiken en moest vervangen. Ik had geschaafd hout besteld, wat voor de helft geschaafd was? Ik heb 7 nieuwe palen moeten halen bij de bouwmarkt . Heb hier behoorlijk veel schade van gehad en tot op de dag van vandaag nog geen reactie gekregen.
Hout besteld en op maat laten zagen. Alles leek netjes maar sommige 3mtr balken net 2cm te kort. Week van tevoren besteld en pas ruim 1,5 week later geleverd. 3 dagen voor niets vrij genomen. Eerst waren ze nog niet gezaagd dus vertraging. Toen werdt het pas zaterdag middag. 17:30h geleverd. Prijs was goed maar uiteindelijk niet door de vertraging en contact in 1ste instantie goed, later loze beloftes. Begrijp dat het druk is maar beloof dan niets.
Helaas hadden wij aardig wat palen en planken die niet mooi waren (Er waren best wat stukken kapot) en zelfs korter dan de bestelde afmetingen.
Eerste ervaring is positief. Douglas-hout levert wel gewoon op de afgesproken datum. Dit in tegenstelling tot een concurrent. Daarom die order bij de concurrent geannuleerd en nu besteld bij Douglas-hout.nl ... nog een paar tientjes goedkoper ook.
Het hout werdt geleverd en ons viel gelijk op dat er een paar planken beschadigd waren. Nu zaten er extra planken bij om dit te compenseren dus dat is wel netjes. ECHTER hebben wij planken van 15cm breed besteld, en nu waren ze allemaal 14.5cm! Voor ons project was deze maat cruciaal en heeft die halve centimeter te kort heeft ons behoorlijke hoofdpijn bezorgd. Er staat nergens vermeld dat er een marge was of iets dergelijke, dus dit was totaal niet te verwachten. Zelfde gold voor de andere maat planken van 10cm en 20cm breed, ook deze waren een halve centimeter te smal. Verder waren er veel planken waarop verf zat of lichtelijk scheeft afgezaagd leken te zijn. Conclusie: De planken waren voor de rest wel redelijk en we hebben ze toch gebruikt, maar ik zou hier niet nog eens bestellen.
Dag Justin, Wij verkopen vers gezaagd hout, hier een een afwijking in de maatvoering in zitten zoals in onze voorwaarden omschreven. Het verse hout krimp met dit mooie weer dus daar zit het hem in. Goed om te horen dat er toch voldoende planken waren. Als dat niet het geval is dan horen wij het graag. Met vriendelijke groet, Douglas-hout.nl
optijd leveren. mooi stukkie hout
Kwaliteit van (Douglas sponningsplanken) is beneden de maat maar werden binnen 1 dag omgeruild. Na opmerking zeer snelle reactie en problemen adequaat opgelost (inclusief analyse hoe de kwaliteits prblemen zijn ontstaan). In ieder geval oplossings gericht. Volgende keer beter.
Originele beoordeling
Kwaliteit van (Douglas sponningsplanken) is ver beneden de maat. Bij de eerste levering was de kwaliteit nog slechter maar (das het pluspunt) werden deze binnen 1 dag omgeruild. De nieuwe lijken optisch beter maar zijn aan alle kanten krom en niet toepasbaar. Heb intussen een andere oplossing gevonden. Had goede ervaring in het verleden maar dit is de boel belazeren. C kwaliteit A prijs.
Dwarsweg 8
6716 BJ Ede
Douglas-Hout.nl maakt sinds 2012 het verschil met een compleet assortiment hout en accessoires, een grote voorraad én snelle levering. Vanuit het centraal gelegen Ede bedienen we particulieren, tuinspecialisten en groothandels in binnen- en buitenland. Wij leveren zowel standaard maten (2-6 meter) als maatwerk.