Prettig service, slim ingespeeld met ophalen op Corona

Prima service, ook toen de houtkwaliteit niet helemaal was wat ik verwachtte is deze keurig omgeruild. Het blijft een natuurproduct dus dat kan nou eenmaal. Ook het op maat maken qua lengte van palen was netjes gedaan.

Mooi hout, uitstekende service en een fijn contact!

Alles prima van bestelling tot levering, bij vragen, wijzigingen en opmerkingen wordt er snel en adequaat gereageerd. Mooi hout voor een goede prijs. Al verschillende kennissen en bedrijven aanbevolen bij Douglas Hout te kopen!!

Had er meer van verwacht

Zorgvuldig de planken op uw website uitgezocht, na levering en verwerking vielen deze toch wel wat tegen. Had ze express laten schaven maar dan nog veel ruwe stukken , beschadigingen, gespleten stukken grote noesten , stukken eraf , kromme planken etc. Had echt meer verwacht! Ook waren de planken mijn inziens niet goed of lang genoeg gedroogd, waardoor ze na enkele dagen al behoorlijk aan het werken zijn (krimpen).

Goede en snelle levering .

Snelle reactie bij vragen. mooie en duidelijke website.

Top geregeld

jammer dat er soms niet wordt nagedacht over het aanleveren van douglashout dat het voor 99 procent zichtbaar blijft en dat er vaak en veel beschadigingen van heftruck lepels

Goed bezig

wat problemen met het hout wat niet had gehoeven als men had opgelet. Maar wel mooi opgelost !!!

Mooie kwaliet hout

Mooi hout en goede snelle service

Goed hout, prima levering!

Het hout is prima, precies zoals afgesproken. Er was iets mis gegaan in de levering van de schroeven maar dit is prima opgelost en binnen 1 dag hadden we ze alsnog binnen. Super service.

Goede producten en levering

Alles precies volgens bestelling afgeleverd en duidelijke communicatie over de bezorging.

Had een scheve paal 15x15 maar is super opgelost

Service was perfect! Na contact te hebben gehad over een foutje in de paal is alles perfect verlopen! Dus bij deze .. zeker een aanrader!! Top service ( weer een tevreden klant uit Veenendaal )

Problemen worden juist opgelost

Een grote hoeveelheid hout besteld, die werd op tijd geleverd. Slechts een paar stukken waren niet bruikbaar maar die worden woensdag omgeruild, daarnaast een bestelling gedaan die direct meegezonden kon worden, dus erg tevreden! De telefoon is op het moment onbemand. Ik vind het persoonlijk fijner om te bellen ipv mailen dus vandaar 4 sterren.

Bestelling was makkelijk en de levering helemaal naar wens

Bestelling was makkelijk en de levering helemaal naar wens

Op enkele planken na prachtige planken

Door verpak en vervoersmaatregelen zichtbare schade (strepen) op planken

uitstekend

Makkelijke website om te bestellen en snelle levering. Op de pakbon stonden beschadigde delen, extra plaken erbij gehad zodat ik niks miste en niet bruikbaar was. Een aanrader! Vandaag nogmaals een bestelling gedaan.

Goede service en vriendelijke personeel

Na wat opstart problemen ivm levering uit het buitenland door de Corona uiteindelijk alles goed gekomen. Netjes geholpen en goed te woord gestaan.

prima gergeld

telefonisch moeilijk bereikbaar

goed, goedkoop en snel

Ondanks de drukte toch snel geleverd. Dat wat niet op voorraad was zonder probleem geannuleerd en dat deel van de bestelling was binnen twee dagen gecrediteerd. snel en eerlijk zaken doen.

Goed maar niet perfect

Prettige zaak met goed assortiment. Handig om zelf je bezorgdag te kunnen kiezen. Hout is goed en mooi. En leveringen kloppen ook allemaal tot nu toe. Echter, sommige planken waren behoorlijk krom en soms ook beschadigd. Die zijn Dan alleen verzaagd te gebruiken. Dat is een beetje het nadeel van online, je kunt niet zelf de planken kiezen. Maar dan verwacht je dat de leverancier zelf bij het inladen denkt van deze kunnen we niet leveren. Ik bestel altijd extra dus dan geeft het niet zo maar iets kritischer zou mooi zijn. Verder dus gewoon een prima houtleverancier.

Prima bedrijf

Overzichtelijke site wat bestellen makkelijk maakt. Goede service , voor herhaling vatbaar.

Te vrede!

Makkelijk en overzichtelijk om te bestellen, vragen via de mail gedaan en de zelfde dag nog reactie. Goedenlevering, netjes tussen het tijdschema. Echter op de pakbon stond al aangegeven Dat 12 stukken hout beschadigd waren. Stukken hout er uit, houten balken scheef afgezaagd, Hier een mail overgestuurd (nog in afwachting van antwoordt) Moeten nog meer bestellen voor de afwerking en gaat dit ook weer zeker via hier doen.

Goede aflevering!

Prima aflevering.. De pallet werd netjes naar de achtertuin gereden. Toch wel veel beschadigde planken tussen de lading. Daarnaast was deze niet compleet.

online bestelling ging prima, afhalen goed georganiseerd, op afstand ivm corona.

Ik heb het niet erger meegemaakt

Je hoeft maar een keer een wijziging te doen ze weet het al niet meer en alles gaat door elkaar met de bestelling. Je kan ze telefonisch breiken omdat ze het werk niet aan kunnen Ivm extreme drukte zijn wij telefonisch niet breikbaar krijg je steeds te horen. Ik heb ze zo vaak gemaild dat het niet goed gaat Met de bestelling maar je krijgt steeds half verhaal of helemaal niks te horen. Nu hebben ze uiteindelijk een bestelling weten te brengen En wat ik zoals ik niet anders had verwacht pakbon en geleverd materiaal klopte niet eens of dit allemaal niet genoeg was krijg allen maar hout met veel schade of diepe barsten on het hout. Het verbaasde mij dat ze dit snel willen ophalen.

Zeer tevreden!

Bestelling werd netjes op de afgesproken datum geleverd!

Prima website, snelle en correcte levering, kwaliteit hout redelijk

Dwarsweg 8

6716 BJ Ede

Over Douglas Hout

Douglas-Hout.nl maakt sinds 2012 het verschil met een compleet assortiment hout en accessoires, een grote voorraad én snelle levering. Vanuit het centraal gelegen Ede bedienen we particulieren, tuinspecialisten en groothandels in binnen- en buitenland. Wij leveren zowel standaard maten (2-6 meter) als maatwerk.