zeer positieve ervaring.

al meerdere malen douglas hout besteld en altijd netjes geholpen en leveringen volgens afspraak op gewenst tijdstip ontvangen.

Goed .

Goed .

Mooi en goed hout geleverd. Van alle balkjes en planken werd er een extra geleverd En was mooi op tijd volgens adspraak.

De bestelling stond snel klaar en voldeed aan de verwachtingen

Snel geholpen en goede leveringsvoorwaarden. Fijn bedrijf om zaken mee te doen.

Niet zoals verwacht

De vorige zending was goed. Maar dit keer waren de 30x30 regels Douglas erg slecht. Waaronder krom, vol noesten en daardoor al gebroken bij aankomst. Van de 8 was de helft niet te gebruiken. Dit deel van de zending dus totaal niet kunnen gebruiken. De rest was wel oké.

Prima uitlevering ter plaatse.

Prima,

Snelle en goede service

stipt en netjes

Prima hout en uitstekende service. Planning en chauffeur stipt op tijd!

Top kwaliteit en snel geleverd

Super mooi hout en snel geleverd.

Vriendelijk en hard werkend personeel.

Goede prijs kwaliteit

Goed product duidelijke site en telefonisch goed te bereiken

Goed hout en top service

Goed hout, mooie rechte planken en balken. Snelle levering helaas wel wat beschadigingen maar na een mailtje was dit ook snel en goed opgelost.

Levering conform opdracht

Erg klant vriendelijk en goede kwaliteit

Fijn dat jullie zo me konden denken en super snelle levering.

In één woord geweldig

Vriendelijke mensen ,goede informatie,en goede levering en op tijd

Levering conform afspraak

Ik ben tevreden over de geplande levering. De website is goed en overzichtelijk. Het het hout was over het algemeen goed recht, op twee balken na deze hadden over de laatste ander halve meter een kopmaat van 65x 130 ipv 145mm. Ik had gelukkig wat extra besteld, maar normaal gezien kan je deze niet gebruiken in een balklaag. Dit is niet gecontroleerd tijdens het laden van de bestelling. Voor de rest goed tevreden.

Ophalen is een ramp

ruim 1 uur staan wachten, uiteindelijk zelf gaan zoeken.

Duidelijke site, goede levering!

Op de site gekeken naar alle maten en mogelijkheden voor mijn terrasoverkapping. Er zijn veel verschillende maten en er kunnen ook bevestigingsmethodes worden gemaakt. Verder ook veel accessoires te koop dus gelijk betonpoeren en schroeven e.d. erbij besteld. Vlak voor de levering een mail van de transporteur waarin stond wanneer er geleverd zou worden en op de dag van levering een vriendelijke chauffeur die het bijna tot voor de deur bracht. Het hout was keurig verpakt en goed vastgezet, zodat het niet kon schuiven en beschadigen. Het hout is keurig recht en ook netjes op de bestelde maten geleverd. Gewoon erg goed!

Was ok

Bijna al het hout ok. Maar toch weer 10 % die je niet kan gebruiken. Maar een goede score ten opzichte van de concurrentie.

Prima hout, goed op maat.

Goed advies, mooi recht hout, op tijd geleverd , netjes op maat gezaagd.

fijne ervaring

snelle en goede levering.Nadat schroeven niet waren geleverd meteen na geleverd.

Goed bedrijf Prijs kwaliteit verhouding is goed

Slechte kwaliteit

Ik heb het hout twee keer ontvangen en beide keren slecht van kwaliteit. Ik heb het met foto’s bewezen , er geld voor betaald maar ze doen er niets meer aan. Recensies met een onvoldoende worden pas na een week geplaatst zodat bijna niemand dit leest. Ben benieuwd of ze deze überhaupt publiceren.

Top!!

Mooi hout en mooi kwaliteit, goede prijs, snelle levering, vriendelijke behulpzame chauffeur.

kei goed

komen afspraken na op tijd geleverd

Dwarsweg 8

6716 BJ Ede

Over Douglas Hout

Douglas-Hout.nl maakt sinds 2012 het verschil met een compleet assortiment hout en accessoires, een grote voorraad én snelle levering. Vanuit het centraal gelegen Ede bedienen we particulieren, tuinspecialisten en groothandels in binnen- en buitenland. Wij leveren zowel standaard maten (2-6 meter) als maatwerk.