snelle levering en een gunstige prijs

er zitten wel veel slechte stukken hout bij met droogte schuren en stukken eruit.

Top ! Mooie producten en bijzonder vriendelijk geholpen!

Top ! Mooie producten en bijzonder vriendelijk geholpen!

Een beter adres vindt je niet.

Ze zijn altijd vriendelijk. Hebben verstand van hout. En verkopen kwaliteit. Altijd leuk om er te komen.

Mijn ervaring bij mijn bestelling zaten wat slechte houtdelen, na mailtje hebben ze de slechte delen vervangen

prima service en kwaliteit

De bestelling was zeer eenvoudig on line te doen met steeds het actuele overzicht. Het hout werd gebracht nog vóór de afgesproken tijd en netjes bij de voordeur afgeleverd. bij de volgende klus zal ik mijn bestelling zeker weer bij Douglas Hout plaatsen

Overzichtelijke site waarmee je makkelijk een bestelling kunt plaatsen

Snelle levering tot aan de deur en keurig verpakt, zelf de vijf tekort geleverde delen werden binnen twee werkdagen nageleverd. Chapeau!!

Goed hout en zeer goede service

Ik had een aantal.planken besteld en daarvan waren er een aantal gebarsten. Na contact met Douglas hout zijn deze vervangen door goede planken. En nog 3 dagen eerder dan afgesproken. Ik ga binnenkort weer een bestelling doen.

Zeer correct

Snelle en correcte levering. Mooie rechte delen.

Ik sta niet te springen van enthousiasme

Bestelling netjes uitgeleverd. Kwaliteit niet super. Er zitten nogal wat beschadigingen aan vlonderplanken.

Goed geholpen

Na melding van schade aan het geleverde hout gelijk optie gekregen het te laten vervangen.

Ik vond de web site erg handig, en alle telefoon contact met het bedrijf prettig. Het eerst ogen contact van het hout was goed,het zag erg mooi uit. alleen een paar dagen later tijdens het uitpakken kwam ik veel hout tegen die kapot waren, of grootte basten in hadden. Na een kort gesprek , met Douglashout waren mijn kapot hout delen vervangen. top top.

Mooi hout snelle levering

Alleen maar positief

Fijn bedrijf

Goed product voor een goede prijs. Snel bereikbaar voor informatie en advies

Goed geregeld

Vlotte en keurige levering, geheel volgens afspraak

Alles keurig en op de afgesproken tijd geleverd!

Alles keurig en op de afgesproken tijd geleverd! Zelfs naar achteren gebracht dan dat ze het voor op de stoep zetten! Nogmaals bedankt!

Foutieve leveringen worden goed opgelost

Bij Douglas Hout 26 planken besteld. Van de 26 planken waren er 8 verkeerd geleverd (verkeerde maatvoering) en daarnaast nog een aantal planken die minder waren. Dit is snel opgelost zonder problemen.

Zeer tevreden met levering en hout

Levering conform afspraak, hout was naar verwachting - kortom, zeer tevreden!

Snelle service, duidelijke website.

Snelle levering, overzichtelijk bestellen via webwinkel. Mooie partij hout, er zitten wat beschadigingigde planken bij. Maar beetje uitzoeken en draaien komt dat allemaal goed.

Wat een topbedrijf dat kwaliteit levert.

Snelle levering, kwalitatief goed en mooi hout.

Een flexibel, vriendelijk en fijn bedrijf om mee samen te werken.

Ze reageren snel en lossen problemen op een fijne manier op.

Kwaliteit voor een mooie prijs!

Goed hout, schoren niet 45 graden

Hout ziet er super uit, snel geleverd. Alles was aanwezig. Alleen bij het plaatsen van de schoren. Waren deze niet helemaal op 45 graden gezaagd. Steun palen en dwarsbalk lagen waterpas en in hoger van 90 graden alleen geven de schoren aan beide kanten een kier. Hopelijk werkt het hout nog een beetje en trekken deze beetje dicht.

Oog voor de klant

Je wordt op een goede manier geholpen. Duidelijke website En goede kwaliteit hout.

Goede keuze.

Eenvoudig,snel en goed.

snel en goed

snel en goed

Dwarsweg 8

6716 BJ Ede

Over Douglas Hout

Douglas-Hout.nl maakt sinds 2012 het verschil met een compleet assortiment hout en accessoires, een grote voorraad én snelle levering. Vanuit het centraal gelegen Ede bedienen we particulieren, tuinspecialisten en groothandels in binnen- en buitenland. Wij leveren zowel standaard maten (2-6 meter) als maatwerk.