Zeer goed en mooi hout, uitstekende service

uitstekende service. Goede kwaliteit hout

Vriendelijk en snel. Kwaliteit hout minder

Contact was vriendelijk en ze hebben op verzoek ook snel geleverd. Echter de geleverde kwaliteit planken heb ik mijn vraagtekens bij. Vrijwel alle planken waren niet haaks gezaagd, dus ik heb alles 2x moeten zagen. De 3m planken waren mooi van kwaliteit. De 2,5m planken leek vrijwel alles B kwaliteit te zijn veel knoesten en daardoor erg vatbaar voor breken. Een aantal planken waren hierdoor in mijn ogen niet geschikt om te verwerken in een wand. Door dit alles heb ik helaas alsnog planken in delen moeten zagen en niet zoals bedacht enkel hele planken te gebruiken. Neem dus een ruim aantal aan reserve planken! Na mijn review heeft douglas contact opgenomen of ze nog extra planken moesten leveren. Dat was in mijn geval niet meer nodig. Dat was een mooi aanbod!

Mooi hout voor een eerlijke prijs.

Duidelijke omschrijving. De planken hebben een fijne werkbreedte en mooie lengte. De prijs is gunstig en de levering super. In deze drukke tijd toch een snelle levering.

Super service

Ik koop hier al jaren mijn hout Ben dik tevreden De service is altijd goed

is goed

steeds correct geleverd

levering volgens afspraak

Eerdere ervaring was beter, kan door de drukte komen maar afwerking van de balken en hout liet wat te wensen over. slecht geschaafd en planken stuk

Netjes en snel!

Mooi hout, duidelijke communicatie, fijn dat je een mailtje krijgt wanneer je bestelling klaar ligt.

Goede kwaliteit en service

Goede overzichtelijke website en ondanks de Coronacrisis zeer goed geholpen in de shop!! Er waren 3 doosjes potdekselschroeven niet meegeleverd en deze werden zonder moeite of vragen meegegeven!! Heren topservice ga zo door!!

Netjes op tijd geleverd

Zag er allemaal goed uit en mooi op tijd geleverd.

Snelle levering goede kwaliteit

Top!!

snel, vriendelijk en probleemloos

Goede kwaliteit tegen een uitstekende prijs

Goede prijs kwaliteit verhouding

Op de site was alles eenvoudig te vinden wat ik nodig had. Duidelijk gecategoriseerd. De prijs is heel scherp en het assortiment is breed om uit te kiezen. Snelle levering plus duidelijke communicatie. Als ik weet hout nodig heb bestel ik zeker weten bij Douglas Hout!

Goed bedrijf!

Hout besteld, en ondanks deze tijd, toch in 3 dagen geleverd. Sommige planken waren erg beschadigd. Contact binnen 48 opgenomen en er worden binnen een week nieuwe gestuurd. Echt super fijn opgelost!

Heel fijn

Alles verloopt vlekkeloos nu ook in deze situatie . Snelle actie

Goed snel verzorg

Gewoon zoals het hoort

Mooi hout en geweldige service

De partij Douglas palen en planken werd snel geleverd. Na reclamatie werden enkele beschadigde palen en planken binnen twee dagen omgeruild. Goede kwaliteit Douglas hout, prima te woord gestaan, goed en snel geholpen. Heel tevreden. Een aanrader!

Levering was prima, hout iets minder

Levering keurig op tijd zoals afgesproken, de maten kloppen niet. Dit zou beter vermeld moeten worden. 195 = 190 en 145 = 140.

De schutting staat!! Wij zijn blij. Op maandag (2e paasdag) tijdens de Corona crisis onze bestelling geplaatst. Een week later, op maandag, kon het hout geleverd worden. Maar gevraagd of het ook vóór het weekend geleverd kon worden. Dit kon! Helaas zaten er een aantal verkeerde planken tussen. Ondanks deze planken toch de schutting afkunnen maken. Bij onze bestelling voor de beits is er geen verzendkosten in rekening gebracht. Erg tevreden met de goede en snelle service.

bestelproces gaat goed nazorg is goed bij klachten

Douglas hout is qua houtsoort natuurlijk grover met het nodige aan noesten en grove nerf. Planken zijn dan ook vaker echt krom en minder maatvast. Lengtes van 3 meter zijn soms dusdanig dat deze voor maatvaster werken onbruikbaar worden. Een striktere controle hierop zou mijn inziens mogen. Dus met kritische controle wel aan te bevelen. Nazorg is prima, er wordt gebeld bij klachten en deze worden adequaat opgepakt.

Top partij!

Bij aflevering bleek 1 paal zo krom als een hoepel. Dit had bij het laden wellicht opgemerkt kunnen worden, maar goed er glipt wel eens wat tussendoor. Na een mailtje met foto werd ik gelijk teruggebeld met de mededeling dat 2 dagen later kosteloos een nieuwe paal gebracht zou worden. Top service!

Klantteveredenheid boven alles bij douglas-hout.nl

Super tevreden met douglas-hout.nl, zij hebben kwaliteit hout geleverd, en dit ook binnen paar dagen na betaling. Douglas-hout heeft ook maatwerk geleverd qua verbindingen die niet standaard leverbaar was. Waar mensen werken kunnen fouten gemaakt worden, ik dacht dat de stelplaten niet meegeleverd waren, zij hebben meteen adequate oplossing aangeboden wat achteraf niet nodig was. Verder waren een paar planken beschadigd, die hebben ze ook zonder problemen omgeruild. Ik kan Douglas-hout.nl zeker aan iedereen aanbevelen en dit zal NIET mijn laatste bestelling zijn. TOP bedrijf, vriendelijk en zeer professioneel.

Snel en efficient

Hout besteld dat volgens afspraak werd geleverd. Kwaliteit van het hout is goed en ook de prijs is een pré.

Prima hout, prima prijs

Online besteld en betaald, twee dagen later opgehaald. Weliswaar erg druk maar met een half uurtje ingeladen en op naar m’n klus! Weer top hoor, Douglas-hout.nl!!

Prachtig hout maar Klanten service staat niet boven aan

Naar lang zoeken. Hebben wij hout besteld bij Douglas hout. 2 dagen na onze bestelling hebben wij gevraagt of er toch 7 planken doormidden konden worden gezaagt zodat deze in een bus vervoert konden worden. Aan de telefoon merkte ik al dat ze geen tojd hadde dit werdt dan ook zo kort mogelijk mede gedeeld. Zelfs tegem een meerprijs was er niks meer mogelijk. Die zaterdag zijn wij het hout gaan ophalen. Waar wij nogmaals hebbem aangegeven of ze het voor ons doormidden konden zagen. Er werd togaan geen moeie gedaan. Dus hebben wij daar terplekke zelf alles door middem gezaagt. Ik vind dit echt vreselijke klanten service.

Goed hout en snelle levering!

Heb verschillende lengtes zweeds rabat besteld, de levering was snel (binnen 2 werkdagen) ondanks de corona tijden. Het hout is van redelijk goede kwaliteit, helaas bleken enkele delen beschadigd (tijdens transport) en/of krom. Na een telefoontje en mailtje werd dit netjes geregeld zoals je verwacht. Kortom top service, ben dermate tevreden dat ik een tweede bestelling heb geplaatst.

Dwarsweg 8

6716 BJ Ede

Over Douglas Hout

Douglas-Hout.nl maakt sinds 2012 het verschil met een compleet assortiment hout en accessoires, een grote voorraad én snelle levering. Vanuit het centraal gelegen Ede bedienen we particulieren, tuinspecialisten en groothandels in binnen- en buitenland. Wij leveren zowel standaard maten (2-6 meter) als maatwerk.