Goed servies en vriendelijke mensen

Goed servies en vriendelijke mensen ik heb mijn hout en die van mijn buren voor Twee veranda's en de schutting gehaald zij verdienen van mij een goede beoordeling ondanks dat de kwaliteit van de laatste bestelling iets minder dan de eerder geleverd hout.

Ter plaatste goed geholpen hout veel stuk.

Bestelling plaatsen en contact wanneer je het hout kan ophalen prima. Ook bij afhalen goed geholpen. Echter waren mijn sponningplanken 12 stuks bijna allemaal wel ergens kapot of beschadigd. Ik heb de 4 ergste kunnen omwisselen de andere zag ik thuis pas. Ook 1 dikke balk was super krom. Is niet wat ik gewent ben van Douglas hout Ede. Vorige keer had ik prima hout nu niet best.

Positief

Goed geholpen

kwaliteit hout viel tegen.

helaas best wat planken met stukken er uit of gaten er in.

Netjes geholpen

Matig prijs goed

Lange wachttijd van meer als een uur. Geschaafd hout was minder veel moesten en erg grof. Prijs was goed.

Over het algemeen prima

Hebben bij elkaar wel een uur staan wachten omdat het nog niet klaar stond. 5 dagen van te voor besteld maar ze hadden het zo mega druk wat we ook konden zien tijdens het wachten. Iedereen deed zijn uiterste best om het zo snel mogelijk te regelen. Uiteindelijk is de man van de binnendienst de order gaan pakken met excuses. Geen probleem het was mooi weer en we hadden geen haast.

makkelijk besteld en snel bezorgd

Bestelling duidelijk en vlot kunnen doen online. Mijn bestelling werd bezorgd door een hele aardige man die mij hielp met al het hout neer te leggen waar ik wilde. Dus TOP

Goede service van een mooi bedrijf

Levering ging niet geheel volgens bestelling, maar door de goede en snelle service werd alles op tijd geregeld.

Snel, netjes, goede bezorging

Alles komt snel en het hout is netjes. Ik wil vooral ook een extra complument geven aan de bezorging. Die was keurig en met een glimlach ondanks dat we niet het makkelijkste adres waren om te berijken.

snel , to the point , goede prijzen

snel , to the point , goede prijzen

Heel mooi hout

de levering liep echt geweldig en de chauffeur zette het hout bij in de achtertuin.

Top!!!

Bestellen ging makkelijk en snel. Mooi hout voor een goede prijs. Transport was ook top. Echt een aanrader.

goede service

echter transport is niet altijd correct. chauffeur meldt zich niet bij afleveren. beschadiging hout.

Erg druk maar geen paniek.

Mijn oom had vroeger een meubelfabriek in Vlaardingen waar ik veel kwam omdat mijn vader daar werkte. Als je daar binnen kwam lagen de gezaagde boomstammen op een natuurlijke wijze te drogen. Toen vondst ik al dat er erg veel hout bij elkaar lag. Maar Douglas hout spande voor mij de kroon, in een woord gezegd wat een grote hoeveel heid hout. Ondanks dat het er vreselijk druk was totaal geen paniek bij het personeel, mijn compliment.

Prima geregeld van bestelling tot transport

Zie vorige

Goed en tijdig leveren.

Het hout kwam op tijd, iets eerder dan verwacht, keurig bericht gekregen. Kwaliteit hout was goed.

Zeer goede prijs en service.

Diverse bestellingen gedaan alles mooi en volgens opgave afgeleverd.

goed snel en juiste hoeveelheden

na beslelling direct bevestigd geleverd cf bestelling en afspraak en goede kwaliteit

Alles conform afspraak

Goede website, netjes geleverd op pallet.

Prima service. Levering volgens afspraak.

Vriendelijke klantenservice, snelle levering, goede prijs kwaliteit verhouding, producten naar wens.

Top service, goed hout en mooie prijs.

Ik had hout rabatdelen van 6 meter lengte besteld. Vind je niet bij de bouwmarkt. Ik heb twee delen extra gekregen, zonder dat ik daarom vroeg. Er was namelijk 1 deel beschadigd. Stond ook keurig op de pakbon. Dat is meedenken en service.

Snel geleverd en goede kwaliteit

Om 8:30 stond de chauffeur al op de stoep, alles netjes verpakt. Mooie rechte maatvaste planken en zelfs 2 extra geleverd.

Gewoon goed

Fijne website, goede prijzen en netjes verpakt geleverd. In het verleden hout besteld bij nubuiten en gadero. Dan zie je dat het hier toch net even beter is en gaat. En dat tegen lagere prijzen.

Dwarsweg 8

6716 BJ Ede

Over Douglas Hout

Douglas-Hout.nl maakt sinds 2012 het verschil met een compleet assortiment hout en accessoires, een grote voorraad én snelle levering. Vanuit het centraal gelegen Ede bedienen we particulieren, tuinspecialisten en groothandels in binnen- en buitenland. Wij leveren zowel standaard maten (2-6 meter) als maatwerk.