Alles netjes geleverd, er word vooraf netjes gebeld, door de chauffeur met de verwachte levertijd, top!

Super service en afhandeling met klant.

Uitstekend.

Levering was goed chauffeur was super. Het hout Had wat scheurtjes maar na telefonisch contact per direct super opgelost👍🏻

Douglas Hout, gedreven vakmensen die kwaliteit leveren.

Vriendelijk personeel Behulpzaam Kwaliteit

Mooi hout en vlotte levering!

Overzichtelijke website met een ruim assortiment. Bestelling goed geplaatst en mooie service dat leverdatum te kiezen is. Levering: mail ontvangen dat hout tussen 6:00 en 7:00 bezorgd wordt (enigzins vroeg maar geen probleem) maar dan wel jammer dat bezorger er pas om 7:15 is. Bezorging verder goed, netjes tot op de oprit gelost. Een plank beschadigd bij levering maar zat een extra plank bij dus kom niks tekort. Als met al zou ik jullie aanraden aan anderen en verwacht ik nog wel vaker gebruik te maken van jullie service.

Aardig personeel, en goede kwaliteit.

Bestelling via internet gedaan en na anderhalf dag opgehaald. Ik werd zeer vriendelijk geholpen door de medewerkers. Alles lag klaar en alles klopte precies. Vanwege maatvoering had ik enkele balken ongeschaafd besteld. Omdat er bijstond fijn gezaagd dacht ik dat het redelijk glad zou zijn, maar dat viel mij wat tegen. Voor de rest, mooi hout. Gerard

Goed hout, redelijke service

Als er veel mensen tegelijk staan te wachten komen er geen extra mensen helpen.

Super goed

Supersnelle levering en alleen de afgesproken tijd was niet helemaal goed gegaan. Gelukkig kon de buurman ons helpen.

Perfecte service

Vandaag besteld morgen geleverd super snelle afhandeling bij afhalen

top

enkel probleem met transporteur , snel opgelost top alles naar bwhoren geleverd en goed kwaliteit .

Makkelijk bestellen, goed hout en snelle levering

Goede website, makkelijk bestellen Mooi hout en snel bezorgd!

Verf werd snel geleverd door vriendelijk personeel

De verf werd snel geleverd en het personeel is ook vriendelijk

veel keus voordelig

!!!

Zondag besteld, woensdag netjes ingepakt aan huis geleverd

Leuke mensen vriendelijke

Snelle levering tegen een goede prijs

Snelle levering tegen een goede prijs. Vriendelijke medewerkers.

uitstekend

snelle levering en alles klopt......heb al 3 keer bestelling gedaan en nooit geen klachten

Top prima service

Top prima service en goed geholpen ook met deze Corona virus

Goede levering en goede kwaliteit hout

Goede kwaliteit hout geen beschadigingen aan het hout na levering en netjes op tijd geleverd

Makkelijk bestellen, snel geleverd.

Na contact over een beschadigde paal werd deze binnen een uur vervangen..!! Super Service..!!

Héél tevreden!

Ze verkopen goede producten. Ook de prijs is prima. Leveren zeer snel en correct. Aftersales is ook een pluim waard!! Ze luisteren naar de klant en komen met een oplossing. Zeer tevreden! 😁

Duidelijke website en prettig om te bestellen

Alles wat ik nodig had in een oogopslag duidelijk te vinden. Prijs-kwaliteit prima. Alleen komt jullie mail terecht in Spammbox. Probeer dit te verhelpen. En ik miste de driehoekmastiek om alles compleet te kunnen maken. Dit is een veel gevraagd item voor iemand die een dak wil maken. Verder helemaal tevreden!

Top !!

Netjes geholpen en snel geholpen. Het hout is van top kwaliteit en snel geleverd op lokatie.

Gewoon goed

Een fijn bedrijf met snelle service en zeer belangrijk nette prijzen de goedkoopste in de omtrek

Douglas hout heeft een robuste uitstraling maar de geschaafde versie moet er toch wat "beschaafder" uit zien toch? De levering voldeed hier niet helemaal aan maar na dit gemeld te hebben, werden een regel en plank zonder discussie vervangen. Prima service!!

Dwarsweg 8

6716 BJ Ede

Over Douglas Hout

Douglas-Hout.nl maakt sinds 2012 het verschil met een compleet assortiment hout en accessoires, een grote voorraad én snelle levering. Vanuit het centraal gelegen Ede bedienen we particulieren, tuinspecialisten en groothandels in binnen- en buitenland. Wij leveren zowel standaard maten (2-6 meter) als maatwerk.